Slavi Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 13 минути, Blueberry каза: Че си ги отстоява, така е, но малко ми мишкува. Не мога да се аргументирам точно какво не ми харесва в нея, но със сигурност тя и Антония са единствените, които са ми по-скоро положителни образи. Кустев и мен ме кефи. Първата седмица се издъни и е голям отворко, но като не е във водеща роля е готин. Асен ще избере или чичо Митко, или Стоян за дуелист, то това е ясно... да си тръгва и да се свършва тая агония вече. Е нали чичо Митко вече го унижи 10 на 0. На дали ще посмее пак да го предизвика😁 Антония ме кефи. Понякога ме дразни, но повече ме кефи. Интересна ми е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Имам усещането, че Асен ще избере Калоян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 38 минути, Vancho каза: Имам усещането, че Асен ще избере Калоян. Близо си бил. Аз си мислех, че ще е Петър, но само заради монтажите от предните дни, които са насочвали на това. В началото на седмицата не го очаквах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 преди 36 минути, Blueberry каза: Близо си бил. Аз си мислех, че ще е Петър, но само заради монтажите от предните дни, които са насочвали на това. В началото на седмицата не го очаквах Асен го смачкаха страшно много психически и очаквах да се направи на смел ... което е достойно, но страхът му личи много. Доста жалко представяне във Фермата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 2 минути, Vancho каза: Асен го смачкаха страшно много психически и очаквах да се направи на смел ... което е достойно, но страхът му личи много. Доста жалко представяне във Фермата. Той нямаше достойни мигове. Чак ми е чудно защо изобщо са го взели и с какво се е отличил пред други участници. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 преди 8 часа , Blueberry каза: Че си ги отстоява, така е, но малко ми мишкува. Не мога да се аргументирам точно какво не ми харесва в нея, но със сигурност тя и Антония са единствените, които са ми по-скоро положителни образи. Кустев и мен ме кефи. Първата седмица се издъни и е голям отворко, но като не е във водеща роля е готин. Отново споделям мнението ти. Как си личи, че сме една зодия, миличка. Кустев ми става все по-симпатичен. В Даяна има дълбочина, харесвам я, но изглежда като човек на кръстопът. Преминала е през кофти период и е объркана. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 21 минути, Vancho каза: Отново споделям мнението ти. Как си личи, че сме една зодия, миличка. Кустев ми става все по-симпатичен. В Даяна има дълбочина, харесвам я, но изглежда като човек на кръстопът. Преминала е през кофти период и е объркана. Объркана е и неориентирана, но поне го знае. Но Дана също е така, а си мисли, че всичко й е ясно. Сега си пуснах началото, Дана направи Асен сам да си говори. Еми евала 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Нали никой от форума не подкрепя Асен? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 Какво изобщо прави Асен във Фермата? Толкова жалка картинка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 часа , Vancho каза: Какво изобщо прави Асен във Фермата? Толкова жалка картинка... Какво да ти кажа? ПУ*ЬО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Асен и от жените щеше да падне, няма такъв лигльо. А Петър започна много да ме дразни, страшно клиширан образ, тихия симпатяга, който накрая се оказва мазния селяк. Не мога да си изградя фаворит още, май е Кустев. Чичо Митко и Данчо не ме дразнят, а от жените Марчето напоследък ме кефи. Искам Дана да я разкарат на секундата, тъпо и неуравновесено същество, срам за феновете на Левски. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От 11.10.2020 г. от 11:09, devotioner каза: Асен и от жените щеше да падне, няма такъв лигльо. А Петър започна много да ме дразни, страшно клиширан образ, тихия симпатяга, който накрая се оказва мазния селяк. Не мога да си изградя фаворит още, май е Кустев. Чичо Митко и Данчо не ме дразнят, а от жените Марчето напоследък ме кефи. Искам Дана да я разкарат на секундата, тъпо и неуравновесено същество, срам за феновете на Левски. Това за тихия симпатяга = мазния селяк е много добро Аз още си харесвам Петър и не харесвам Кустев, а Дана ми е по-скоро симпатична, отколкото анти. За Данчо, Митко и Мария съм на твое мнение. Макар да съм за Петър, не харесвам Калоян и за мен е елементарен. Поне се усети, че Тончето си пада по Петър и заради това не харесва леля Ваня. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Петър и Калоян яко се излагат... Целия фейсбук е изригнал срещу простотията и самопувствието им. Не знам що си мислят, че те ще колят и бесят, но Кустев яко започна да им показва, че нещо са се объркали. Разбрах, че Петър бил от моя град. Факта, че е 92,а не го познавам, ми подсказва, че е бил някой заухав селяк в тийн годините. Ще поразпитам малко за него. Много противно същество... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Предвиждам два варианта за дуел тази седмица. Първият е Петър да избере Поли, а тя да дръпне Дана. Вторият е Кустев да бъде първи дуелист и той да си избере Калоян. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 11 часа , Blueberry каза: Това за тихия симпатяга = мазния селяк е много добро Аз още си харесвам Петър и не харесвам Кустев, а Дана ми е по-скоро симпатична, отколкото анти. За Данчо, Митко и Мария съм на твое мнение. Макар да съм за Петър, не харесвам Калоян и за мен е елементарен. Поне се усети, че Тончето си пада по Петър и заради това не харесва леля Ваня. Обаче си личи, че Петър яко е страдал от липсата на женско внимание. Хвана за се за хептен Ванчето като за сламка за удавник. В началото тя се обсеби от него, но сега той е бетер нея... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 3 часа , Vancho каза: Предвиждам два варианта за дуел тази седмица. Първият е Петър да избере Поли, а тя да дръпне Дана. Вторият е Кустев да бъде първи дуелист и той да си избере Калоян. Калоян е вице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 преди 9 минути, THE IIconic каза: Калоян е вице! Вицето не може ли да бъде избиран? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, Vancho каза: Вицето не може ли да бъде избиран? Мисля, че не може, а е възможно и Калоян да вземе имунитет! Ще видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 16 часа , Slavi каза: Петър и Калоян яко се излагат... Целия фейсбук е изригнал срещу простотията и самопувствието им. Не знам що си мислят, че те ще колят и бесят, но Кустев яко започна да им показва, че нещо са се объркали. Разбрах, че Петър бил от моя град. Факта, че е 92,а не го познавам, ми подсказва, че е бил някой заухав селяк в тийн годините. Ще поразпитам малко за него. Много противно същество... 91 е Петър даже. Но може и да не е учил в Шумен. преди 4 часа , Vancho каза: Вицето не може ли да бъде избиран? Може, как. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 15 Author Report Share Публикувано Октомври 15 Понякога Даяна ме съсипва с разсъжденията си. Идеал за мъж, не знам си кви изисквания, роднините гледала ...🤦♂️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Току що, Vancho каза: Понякога Даяна ме съсипва с разсъжденията си. Идеал за мъж, не знам си кви изисквания, роднините гледала ...🤦♂️ Опитва се да изкара, че не е хлътнала по Данчо, но за всички е ясно. Той обаче има такова поведение, с което може да накара всяка жена да се побърка по него - хем е много мил, хем бяга по тъча нонстоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 15 Author Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 час , Blueberry каза: Опитва се да изкара, че не е хлътнала по Данчо, но за всички е ясно. Той обаче има такова поведение, с което може да накара всяка жена да се побърка по него - хем е много мил, хем бяга по тъча нонстоп. Да, страшно си противоречи. Уж критерии имала, а флиртува с Данчо, който със сигурност не ги покрива. Иначе аз започнах да си променям мнението за Надя. Издига ми се в очите. Продукцията преди я представяше основно в конфликта й с Милена и на моменти я намирах за злобна и дребнава. От една седмица я разгръщат като образ и ми прави хубаво впечатление. Ти какво мислиш? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 час , Vancho каза: Да, страшно си противоречи. Уж критерии имала, а флиртува с Данчо, който със сигурност не ги покрива. Иначе аз започнах да си променям мнението за Надя. Издига ми се в очите. Продукцията преди я представяше основно в конфликта й с Милена и на моменти я намирах за злобна и дребнава. От една седмица я разгръщат като образ и ми прави хубаво впечатление. Ти какво мислиш? Данчо на мен ми покрива всички критерии. Преди 10 години със сигурност е бил топ хубавец, сега също нищо му няма. Дайче е лапнала яко въдицата. и аз съм на това мнение за Надя - в началото обаче не я харесвах изобщо, още преди да стане конфликта с Милена. Мария също ми става много симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 15 Author Report Share Публикувано Октомври 15 преди 5 часа , Blueberry каза: Данчо на мен ми покрива всички критерии. Преди 10 години със сигурност е бил топ хубавец, сега също нищо му няма. Дайче е лапнала яко въдицата. и аз съм на това мнение за Надя - в началото обаче не я харесвах изобщо, още преди да стане конфликта с Милена. Мария също ми става много симпатична. Кои критерии ти покрива Данчо? Има годеница, а се зарибява с Даянчето, която в същото време определя като "хубава женица ама малка". Кво ще рече тва? Аз го тълкувам като еб* ми се, бих я боднал тая актриса ама сме по телевизията и годеницата ще гледа, малък Данчо - стой мирен. 😀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 1 час , Vancho каза: Кои критерии ти покрива Данчо? Има годеница, а се зарибява с Даянчето, която в същото време определя като "хубава женица ама малка". Кво ще рече тва? Аз го тълкувам като еб* ми се, бих я боднал тая актриса ама сме по телевизията и годеницата ще гледа, малък Данчо - стой мирен. 😀 Хубав, висок, забавен, умен, старае се да е обективен, не е простак, но не е и сухар. Супер е Данчо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.