Blueberry Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 14 минути, asylum каза: Ще дам като бонус разни нови накрая, като свършат листчетата Иначе са над 100, не знам дали може да се пусне толкова голяма анкета. По някакъв признак ще трябва да ги групираме, но ще го избистрим. Може пък нова кутия с имената на всички спечелили песни и да ги пуснем по 20 в анкета И така 5-6 пъти, докато не свършат. Ако са примерно 100, може да са 10 анкети по 10 (или 5 по 20). Първите 20 един срещу друг, после вторите и т.н. То това си е достатъчно рандъм подредба 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 преди 13 минути, Blueberry каза: Ако са примерно 100, може да са 10 анкети по 10 (или 5 по 20). Първите 20 един срещу друг, после вторите и т.н. То това си е достатъчно рандъм подредба Да, че за миг си представих как кълцам отново листчетата... А вече не съм в затвора да скучая хахахах. Първите 20 биха били тия - как ти чини? Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е" и "Обичаш другата" Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 преди 9 минути, asylum каза: Да, че за миг си представих как кълцам отново листчетата... А вече не съм в затвора да скучая хахахах. Първите 20 биха били тия - как ти чини? Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е" и "Обичаш другата" Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Яко, щото без 3 от болднатите ще е доста интересно нататък 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 преди 2 минути, Blueberry каза: Яко, щото без 3 от болднатите ще е доста интересно нататък Дааа, същото си помислих, но накрая ще спечели някоя от тях, хахаха. Дори да приемем че Пантерите участват с цели три хита и ги отсечем до 10-ти номер, пак всичките са в кюпа. После Рокса, Бона, Таня и Мира са най-силни във втори кръг 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 Следващите 2x20: Цветелина - "Не вярвам" Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" и "Вечната обич" Орнела - "Невиждани очи" и "Как боли" Анелия - "Само мене нямаш" Ивана - "Стара история" и "Нещо нетипично" Милко Калайджиев "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Нямам на Орхан Мурад, но..... 1.Хиляди слънца 2.Ново гадже 3.Мата Хари 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 Кой искаше да вкуси отровата на НИКОЛ? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Никол 1 2 3 4 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Give me some sex/Нека Всичко свърши Вкус отровен 100 години Спомен сив 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Отсъствам защото нямам негови любими, и за Ванеса не гласувах заради това. 1. Сто години 2. Всичко свърши 3. Спомен сив 4. Вкус отровен 5. За пълнеж Мисля за теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Author Report Share Публикувано Август 5 1. Вкус отровен 2. Спомен сив 3. Сто години Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 С творчеството на тази певица ме запозна @mimchyyy9 и знам две песни: 1. Нека (Give me some sex) 2. Спомен сив 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1.Give me some sex 2.Сто години 3.Всичко свърши 4.Спомен сив 5.Умирах за теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Никол Мисля за теб/Умирах за теб Всичко свърши/100 години Нека/Вкус отровен Леко/Спомен сив Друга жена Весела 1.Виновна ли съм 2.Ледено сърце 3. МОЖЕ БИ 4.100 години 5.2 съдби Джена Да видя какво е/Да те бях рабила Моли се да не почна/Да те прежаля Обичам те и толкова/Плаче се за мъже Яко ми е/Спри да ми досаждаш С повече от 2/Кой ме събра с тебе/Живота няма втора серия Луна 1. Без теб 2. Не съм жена само за 1 мъж 3. Любов от първи поглед/Завинаги до теб 4. Тук там/Чики чики 5. Да те пусна ли/Не става 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Андреа 1. Докрай/Неблагодарен 2.Няма те/Най добрата 3.Няма да съм аз/Пий едно от мен 4. Излъжи ме/Като непознат 5. Употребена/Едно Орхан Мурад 1.Хиляди слънца 2.за майката на моето дете 3.обичам те още 4. Отрова 5. На море 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 В Никол имаше хляб! Топ 5: 1.Спомен сив ❤️ 2.Нека/Give Me Some Sex ❤️ 3.100 години ❤️ 4.Вкус отровен 5.Всичко свърши/Леко 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 @Blueberry, имаш да черпиш - Сияна! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ха и аз исках Сияна! Тук също имам много любими песни! Сияна Топ (не знам и аз колко ) 1.Виновна без Вина! ❤️ 2.Следващо ниво ❤️ 3.Още ме държи ❤️ 4.Нещо проверено ❤️ 5.За големия, Следвай ме, Възползвай се, Защо? ❤️ Страшно много харесвам и Не се хаби, Както преди, Сърцето си е мое, Ще оцелея - дует с Димана, Искам всичко - дует с Живко Микс и почти всичко нейно, но изброените до топ 5 специално са ми страшно любими, то, по-точно е топ 8. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 7 часа , Slavi каза: Андреа Орхан Мурад АНДРЕА ТОП 5 1. Докрай - 40 точки 2. "Най-добрата" - 27 т. 3. Няма да съм аз - 22 т. 4. Най-велик - 12 т. 5. "Нямам причина", "Употребена" и "Дай ми всичко" - 11 т. Орхан Мурад Топ 5 1. "Хиляди слънца" и "Обичам те още" - 17 точки 2. Ново гадже - 9 т. 3. Никога не вярвай на жена - 8 т. 4. Мата Хари - 7 т. 5. "На майката на моето дете" и "Пей с мен" - 4 т. Участваха 13 песни. преди 7 часа , Slavi каза: Весела Джена Луна Весела Топ 5 1. Може би - 29 точки 2. Ледено сърце - 29 т. 3. Виновна ли съм - 18 т. 3. Любовен пожар - 14 т. 5. "300 нощи, 300 дни - 11 т. Отпада Лято е. Участваха 19 песни. ДЖЕНА ТОП 5 1. Да видя какво е - 33 точки 2. Да ти се доказвам - 16 т. 3. Да те бях ранила - 18 т. 4. Горкото момиче - 15 т. 5. Спри да ми досаждаш - 13 т. Участваха 25 песни. ЛУНА ТОП 5 1. Завинаги до теб - 15 точки 2. "Без теб не мога да живея" и "Шапка на тояга" - 10 т. 3. Президент - 8 т. 4."Пепел" и "Чужденка" - 7 т. 5. "Аз не съм жена само за един мъж", "Тук-там", "Чики-чики" и "Бягайте, крачета" - 6 т. Участваха 32 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Следващо ниво Палавница Страшна лидост Възползвай се Защо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Никол Топ 5 1. Всичко свърши - 20 точки 2. Гив ми съм секс - Нека - 18 т. 3. Сто години - 17 т. 4. Спомен сив - 14 т. 5. Вкус отровен - 12 т. Участваха 8 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1. Виновна без вина 2.Страшна лудост 3. Ще оцелея 4. Възползвай се 5. Защо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 1. По моя начин 2. Възползвай се 3. Ще оцелея, с Димитричка 4. Защо 5. Сърцето си е мое Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Сиана: 1. Още ме държи 2. Не се хаби 3. Нещо проверено 4. Възползвай се 5. Палавница Има няколко много силни песни (топ 4), но добре, че се отказа - почна яко да флопва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 1. Не се хаби 2. Защо ох, за пълнеж дуетите с Димана и Кали и Виновна без вина да кажем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.