pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1.Не си сама 2.Море и суша 3.Нямам душа 4.Случаен флирт 5.Утре късно е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1. Хронична липса на любов 2. Не си сама 3. Спаси ме любов 4. Утре късно е 5. Нямам душа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 1. Допуши ме 2. Накажи ме 3. Приказка без край 4. Любов на ръба 5. Има нещо И още много хитове като Бог на любовта, Вземи ме, Нали ти казах, Ходи се лекувай, Съжаляваш, Мога и двете, Чакай ме там 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 1. Достъп забранен 2. Спаси ме любов 3. Море и суша 4. Нямам душа 5. Жълтата клюка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 1. Нямам душа 2. Нали ти казах 3. Утре късно е 4. Не си сама с Вера/Когато ти си тръгна 5. Спаси ме любов/Случаен флорт 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 преди 18 часа , asylum каза: Изненадите не спират... Време е да се полекуваме с МАГДА! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Как само топ 5? На Магда имам топ 5 х 5 направо! Чувствам се специално! Ей сегичка ще се лиша и огранича САМО с топ 5! Обожавам я тая жена от съвсем малък! Пфф.... НАЛИ ТИ КАЗАХ!!!!! 1.Нали Ти казах?! 2.Хронична липса на любов 3.Достъп забранен 4.Море и суша 5.Случаен флирт Още: Нямам душа, Утре късно е, Спаси ме, любов, Не си сама - с Вероника, Не лягай сам, Нова страница, Улица на самота и грях, Жълтата клюка, Пусни ме, След раздялата, Съжаляваш, Усмихната ме запомни, Вземи ме, Сбогом, По пътя на греха, Желание, Любов на ръба и ..... Ходи се лекувай! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 преди 11 минути, DevilWish каза: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Как само топ 5? На Магда имам топ 5 х 5 направо! Чувствам се специално! Ей сегичка ще се лиша и огранича САМО с топ 5! Обожавам я тая жена от съвсем малък! Пфф.... НАЛИ ТИ КАЗАХ!!!!! 1.Нали Ти казах?! 2.Хронична липса на любов 3.Достъп забранен 4.Море и суша 5.Случаен флирт Още: Нямам душа, Утре късно е, Спаси ме, любов, Не си сама - с Вероника, Не лягай сам, Нова страница, Улица на самота и грях, Жълтата клюка, Пусни ме, След раздялата, Съжаляваш, Усмихната ме запомни, Вземи ме, Сбогом, По пътя на греха, Желание, Любов на ръба и ..... Ходи се лекувай! Оле, да, По пътя на греха забравих - супер песен! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 1. Нямам душа / Не си сама 2. Пусни ме / Утре късно е 3. След раздялата 4. Нали ти казах 5. Наздравица вдигни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 През следващите 24 часа с вас ще е Жената-Глас: НЕЛИНА! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 1. Добре, че вали 2. Тя-любовта / Щом за теб се сетя 3. Най-добрия / Огледалото и аз 4. За теб / Скандално голи 5. Най-щастлива / Сляпата неделя 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Много труден избор, предлагам и народен топ 5 да направим. Една от най-недооценените певици... 1. Няма наши, няма ваши / Бял мерцедес 2. Пирогов / Пожар в сърцето 3. Добре, че вали / От щастието най-боли 4. Най-щастлива / Лято, слънце, море 5. Тя-любовта / Лед и огън Още любими: Сляпата неделя, Твоите изгарящи очи, Се ла ви, Близнаци , Най-добрият, Тайфун, Три пъти почукай, ЛЯСТОВИЦА ❤️... Народни: 1. Цветините очи черешови 2. Брала мома къпини 3. Како Николинке 4. Мило ми е, мамо 5. Чорбаджи Иван 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Най-добрия/Свят без любов От щастието най боли За теб Лед и огън Пожар в сърцето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 1. Къде сме тази вечер 2. Как го правиш 3. Лека нощ 4. Огледалото и аз 5. Тя-любовта Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 1.Скандално голи 2.Сляпата Неделя 3.Налей си 4.Твоите изгарящи очи 5.Свят без любов /Добре, че вали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 1. Свят без любов/Лед и огън 2. Твоите изгарящи очи/Добре, че вали 3. Бял Мерцедес /Кукувица 4. Живея за теб/От щастието най боли 5. Върни ли любовта/Най добрия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Оф, че трудно! 1.Добре, че вали 2.Огледалото и Аз 3.Твоите изгарящи очи 4.Не пипай! 5.Скандално голи Още: Любов след любовта, Гръм, Къде сме тази вечер?, Лед и огън - с Анелия 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Топ 5 Магда 1. "Нямам душа" и "Не си сама", с Вероника - 18 точки 2. "Море и суша" и "Хронична липса на любов" - 14 точки 3. Нали ти казах - 13 точки 4. Спаси ме, любов - 12 точки 5. Утре късно е - 11 точки Участваха общо 21 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Дойде редът и на Автомонтьора - Азис. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Празнуваш ли сега Хайде почвай ме Исках Като скитница Целувай ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 1. ММА 2. Кажи честно 3. Чурулийке 4. Евала 5. Джанъм, джанъм Удряй ме и Един живот не стига със Софка са също хубави. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Печелил ме е само с дуетни изпълнения общо взето, дуетите му с Малина най-вече. 1. Не знаеш - с Малина 2. Празнуваш ли сега / Делник и празник / Не сме безгрешни 3. Черните очи / Тежко ли ти е / Само с теб / Умирам аз / Прави любов, а не война 4. Няма / Никой не може / Знам, че боли 5. Целувай ме / Едно ми / Всеки път / Нека да ти дам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 преди 15 минути, Runevski каза: Печелил ме е само с дуетни изпълнения общо взето, дуетите му с Малина най-вече. 1. Не знаеш - с Малина 2. Празнуваш ли сега / Делник и празник / Не сме безгрешни 3. Черните очи / Тежко ли ти е / Само с теб / Умирам аз / Прави любов, а не война 4. Няма / Никой не може / Знам, че боли 5. Целувай ме / Едно ми / Всеки път / Нека да ти дам Оле, пропуснах кючека Най-красива с Малина! Но аз си я считам повече за нейна. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Нелина 1. Добре, че вали 2. Лед и огън 3. От щастието най-боли 4. Свят без любов 5. Себе си бъди Азис 1. Мотел 2. Хей момиче 3. Не сме безгрешни 4. Хабиби 5. Черните очи и повечето други дуети 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Нелина 1. От щастието най-боли 2. Добре че вали 3. Лято, слънце море 4. Как го правиш 5. Бял мерцедес 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 1.Никой не може / Сълзи 2.Всеки път 3.Обречи ме на любов 4.Празнуваш ли сега 5.Жадувам / Като скитница / Няма + Обичам те, Делник и празник,Целувай ме, Мотел, Блокиран, Исках, Хей, момиче... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.