Jump to content



Малката и Денис Теофиков - Полудяваш


Препоръчани коментари

Хит!

Хубави ц*цки има Ванеска, захласвам се по тях, но много скоро ще омръзне тая гледка. Едно и също във всеки клип. Да вземе да инвестира малко и във фейса си, че има нужда. И по специално в зъбите. Също да махне тоя смешен псевдоним, да си смени името по лична карта или пък да сложи няква фамилия отзад... и тогава вече може някой да я вземе по-сериозно и кариерката й да продължи по-дълго.

Дени е хубавец, но една и съща физиономия във всеки клип и на всяка снимка.  Опитите му за лош фейс в повечето случаи са несполучливи ии... някак ми е по-скоро заспал. И да вземе да пуска песни по-рядко, че ще си убие скоростта.

 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

А това в какъв хит се превръща, скоро ще мине и "Катастрофа", наравно се избухва с най-големите, отначало не ме изкефи, но сега много ме е зарибила. Денис няма и една песен, която да не е станала най-малко сезонен хит. Ванеса също уцели.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...