Jump to content


Цветелина Янева - Черните очи


Препоръчани коментари

Не е чак най-скъпата продукция досега както се говореше, по-скоро точно каквото Цура си пуска по принцип.

Иначе песента ми е Болка Моя 2, но пък не е лоша.

Edit: Сега видях че е взела схемата на А+Г - музиката от Оцко и аранжимента от Ганев. Тоя Оцко хептен му нямат доверие вече с аранжиментите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Болка моя версия 2, но пак е яка щом е от Ганев :) Напомня ми и на старите хитове на Андреа от Кости. И някакъв микс между тези двете:

 

 

  

преди 14 минути, Wild_Style каза:

Цветелина Янева може да е всякаква, но е К Л А С А! :thumbup:

Чуролина е ШишиКласа :D

spacer.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквах много по-силна и различна песен от Цветелина Янева! Това ми е "Болка моя 2", но в по-актуална версия, една идея по-добра да кажем!
Клипът от коя сръбска песен беше откраднат? Тук бяха дали линк. Да, силен е, но копиран.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доста приятна песен на фона на издаваната продукция напоследък, но аранжиментът на Ганев ми идва доста сходен с този на ВНЛ. Иначе отсвирите са доста яки.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Принципно не схващам защо ги прави тия клипове, тя от музика не изкарва, по участия не ходи, надали от Youtube би спечелила толкова за една година, колкото за 1 участие, плюс това надали изобщо търси подобни суми при факта, че знаем кой е мъжа и. Разбирам да изкарваше, защо вкарва не схващам... чесане на его е това.

Клипа е на високо ниво, надали някой ще каже обратното, то е видно - око вижда, ухо чува. Розовото и отива супер много, Янева и красива и пееща, за жалост без особен смисъл предвид, че не можем на живо да се радваме на гласа и по участия. Иначе докато ги имаше общите концерти и турнетата си беше там и пееше на живо, де. 

Песента обаче леко ме разочарова - "Болка моя" 2,  иначе е типична Ганева галга и не съм сигурен каква роля е играл Оцко изобщо тук. Що ли? Янева пак си го мери с Андреа, защото отсвирите са си точно "Как те искам", която е Ганева. Не мисля изобщо , че е случайно - ритъма на "Болка моя" с отсвирите на "Как те искам" и готин клип. 

И пак за отчета - напомня ми на нещо подобно, макар и различно - "Нямам причина" на Андреа. Замислете се. 

Тия двете обаче имат някаква война и скоро Андреа ще се включи с някое стори, бас държа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поредната направена песен на принципа копирай и постави и с леки корекции на тоналности и хоп ето ти нова песен да не говорим че който е правил микс и мастеринг е бил ГЛУХ...


 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Вече Оцко тотално спря да разнообразява. Все едно слушам преработена “Искам бебе” на Рени, отпреди 4 години. Толкова ми се препокриваха като структура, че ми стана интересно как биха звучали двете песни смесени. Ето го и резултата:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Защо ни е магистрала Хемус, като можем да имаме "Черните очи"? Сто пъти предпочитам парите ми да ходят за такива проекти, отколкото за здравеопазване и образование! А и ни показва истинското лице на Филип Буков -  иначе се прави на много хай клас, ама явно срещу хонорарче ще пристане на чалгата и ДаПаСа 👄 

Но без ирония, радвам се, че част от данъците ми са отишли за хонорар на Филип Буков, заслужава момчето, аман от нацепени батки, време е един красив младеж с добро образование в НГДЕК, СУ и НАТФИЗ да превземе шоубизнеса в Бг, пък ако ще и през клипове на Цура Янева да минава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...