Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Мигом изслушайте този прекрасен трак и изпаднете в транс.

@-A. @Starboy Коментирайте музикалните ми вкусове!

• Love 1

Изненадите не спират!!!!!  :D  :D  :D И Магда Лечителката скоро ще ни предпише новото си хапче!

Новата песен е почти готова 🤫Време е за нещо ново и различно за мен! 🤩💥Скоро... 🔜

• Haha 1
  • Love 3

Тоя припев е оцет! Много зле, Кокаиииииииин - бати боклука. 

• Like 2

Павел кърти с тази селска мутра. Типичен престъпник на дребно. 🙄

67262869_513261069487925_1113936516597219610_n.jpg.79a66f936ce58b926f26cc0ec12fcafd.jpg

• Like 3
  • Haha 1
Току що, Stela каза:

67262869_513261069487925_1113936516597219610_n.jpg.79a66f936ce58b926f26cc0ec12fcafd.jpg

Поне мутрата на Преса не е плашеща този път.

• Like 1
преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

"Паника" е номер едно в Сигнал. 😁

• Like 1
преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Коментирай, че Павел си епилира гърдите.

преди 3 минути, Stela каза:

Жена му, щото с акъл на едро. :lol:

• Like 1
  • Haha 2
преди 4 минути, Stela каза:

"Паника" е номер едно в Сигнал. 😁

Като каза Сигнал, ти сподели ли тук за конспирейшъна, който заподозряхме преди месец-два? За липсващия линк?

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Този факт разочарова ли те? Знам, че обичаш рунтави гърди, но космите му боцкали на носа на Преси и той ги махнал. 😊 :1000(29):

• Haha 1
  • Wow 1
  • Sad 1

Screenshot-20190825-151927-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151827-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151914-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151855-You-Tube.jpg

14,139,000 гледания за 4 месеца за "Добре ли си"! +556k в спотифай. Там обаче никоя чалга песен не може да я стигне. Вече конкурира с песните на Криско и Гери Никол които имат по 600/700к и са направени за доста повече време. Единствено Азис там е next level с почти 3М на Сен тропе.

• Like 2
  • Love 1
Току що, VulkoIsTheBest каза:

Като каза Сигнал, ти сподели ли тук за конспирейшъна, който запоздоряхме преди месец-два? За липсващия линк?

Не съм го споменавала. 

преди 3 минути, Stela каза:

Този факт разочарова ли те? Знам, че обичаш рунтави гърди, но космите му боцкали на носа на Преси и той ги махнал. 😊 :1000(29):

Не, просто бях останал с впечатлението, че няма косми, но сега като се вгледаш си личи че са бръснати.

p.s. Сега повече ще боцка като му набодат твърди.

преди 1 минута, Stela каза:

Малко и той да побоцка, преди това нослето й му боцкаше на очите.

• Haha 4
преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Поне мутрата на Преса не е плашеща този път.

Не е плашеща, но е ехидна отново. :1000(29):

• Like 1
преди 6 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Поне един от двамата трябва. Иначе на тая снимка Павел всъщност не е чак такава мутра. Дори е сладурче. Далеч е от Галин (НА ГАЛЕНА!!!) но пак става. 

• Love 1
преди 3 минути, Willy каза:

Screenshot-20190825-151927-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151827-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151914-You-Tube.jpg

Screenshot-20190825-151855-You-Tube.jpg

14,139,000 гледания за 4 месеца за "Добре ли си"! +556k в спотифай. Там обаче никоя чалга песен не може да я стигне. Вече конкурира с песните на Криско и Гери Никол които имат по 600/700к и са направени за доста повече време. Единствено Азис там е next level с почти 3М на Сен тропе.

Ясно е вече, че това ще е хита на годината.

• Like 1
  • Haha 1
преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Малко и той да побоцка, преди това нослето й му боцкаше на очите.

Обичат се, боцкат си... :P

• Haha 1

Днес слушах Пак ли. Бате, тая Галена може ли да е толко тъпо парче. Има й екип, те са три пъти по кухи и от нея. Нещастници. Вместо миналата година да ги помете на концерта с най - големите хитове, тя ми пее глупости.

Айде Шефката е ОК. Можеше и без нея между другото. Трябваше Феноменален/Пей сърце/В твоите очи и Моро му. Няма нужда и от Шефката. Нямаше да знаят останалите курви къде се намират. Не мога да разбера изпълнителите с по 100 години опит и да нямат усет къде и какво да пеят. 

• Like 2
преди 5 минути, Stela каза:

Обичат се, боцкат си... :P

Начи ти ма къртиш. Като малък съм слушал само Лепа Брена, цяла България също, разказвал съм тук за касетките, дето се биехме в кой апартамент колко време ще седят в нашия вход.

Мислех, че й знам всички песни. Е, не, тази не я знаех!! :D

• Haha 1
преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Днес слушах Пак ли. Бате, тая Галена може ли да е толко тъпо парче. Има й екип, те са три пъти по кухи и от нея. Нещастници. Вместо миналата година да ги помете на концерта с най - големите хитове, тя ми пее глупости.

Айде Шефката е ОК. Можеше и без нея между другото. Трябваше Феноменален/Пей сърце/В твоите очи и Моро му. Няма нужда и от Шефката. Нямаше да знаят останалите курви къде се намират. Не мога да разбера изпълнителите с по 100 години опит и да нямат усет къде и какво да пеят. 

Галчето хич си не налага песните от пиковите години, а само те (Пак ли, Кой, Дай ми ..) имат шанс да й останат във времето. Но то и няма трибуна за налагане вече, кокошарника остана само с един концерт годишно, който е със супер изчерпана концепция и е на доизживяване до няколко години.

• Like 1
преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Кво? Без Шефката, без най-големия хит на годината? Не.

За Пак ли съм съгласен. Абе... кво да ти кажа. Всеки ден им коментираме безобразните решения. Срам да ни хване, че харесваме такива лейки. 

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Галчето хич си не налага песните от пиковите години, а само те (Пак ли, Кой, Дай ми ..) имат шанс да й останат във времето. Но то и няма трибуна за налагане вече, кокошарника остана само с един концерт годишно, който е със супер изчерпана концепция и е на доизживяване до няколко години.

Точно пък "Дай ми" няма никакъв шанс да стане златен хит. Оцкова пръдня, модерна за 3 месеца. Свърши си работата за конкретната година, но абсурд да предизвика еуфория към днешна дата.

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Щеше да е смешно да не изпеят "Шефката" при положение, че беше топ хита на годината. Песента си беше задължителна. "Феноменален" също. Щеше да е тъпо да пеят "Пей сърце" при наличието на нов дует. От старите песни щеше да е яко да забие "Тихо ми пази", "Спри ме", "Дай ми". 

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...