Guest Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 час, asylum каза: Супер звучи, виж, че има прозорци от по 4-5 дни чат-пат. Твоите графици ме уморяват само като прочета кога си на смяна. Това по-лесно ми се види. Аз почивах 2 дена миналата седмица петък и събота, работеше само разноса докато шефовете бяха 5 дена на почивка в Италия. После работих 2 дена и във вторник почиваме пак всички. Водят ни го платена отпуска дето двата дена почивах. Обаче както е тръгнало, всеки вторник няма да работим. Всички по 6 ден работим и 1 ден почивка, което не ме устройва, ама няма как. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 И Стораро ходи с оркестър, пропуснал си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Ще са шефа и шефката. И тук вместо Коцето ще четем: а пък шефа, страшен е шефа! Дадох му, дадох му и не го мъчих (условно нали). Тогава клипа на лошо гадже ще стане реалност за Коцето 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 14 минути, Mara.Shulevna каза: Въпрос на гледна точка. Аз ти казах, че макар да не понасям Анда, има песни които й харесвам. Проблема е, че не се помнят. А Ивана, не знам да има много участия. Все тая, това си е твое мнение и естествено не си длъжен да харесваш Стораро. Но точката, че песните на Ивана са също кавъри и бяха готови хитове също си остава. Важното е да се танцува на тях. Ох,както казах спорът с теб стана еднообразен и не смятам да губя повече енергия в него.Точно Андреа нямала песни,които се помнят..🤦♂️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Току що, xroflx9 каза: Ох,както казах спорът с теб стана еднообразен и не смятам да губя повече енергия в него.Точно Андреа нямала песни,които се помнят..🤦♂️ Няма пукнат хит. И недей да спориш тогава. Андреа не се пуска никъде - нито по ретро партита, нито по регулятните клубове. Никой не се сеща за нея. И това не го казвам за да те дразня, както правите повечето тук. Казвам го, защото е така. Затова и има по 1 участие на месец. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Mara.Shulevna каза: Няма пукнат хит. И недей да спориш тогава. Андреа не се пуска никъде - нито по ретро партита, нито по регулятните клубове. Никой не се сеща за нея. И това не го казвам за да те дразня, както правите повечето тук. Казвам го, защото е така. Затова и има по 1 участие на месец. И ходи и за под 1500 лв. Татяна е по-скъпа, макар че дели хонорар. Със съжаление го казвам за Андра, защото може повече, но сама си го направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 3 минути, xroflx9 каза: Животът в Швейцария и слушането на резака не ти се отразява добре.По-добре както казах спри дотук,че се излагаш вече. Екстра ми се отразява, но не за мен е топика злобчо. И наистина се излагам, защото сравнения на голям изпълнител като Тони Стораро с Андреа, дето е посредствена във всяко отношение е смешно. Те не трябва дори да са в едно изречение. Наистина нека спрем дотук. ПП: Един съвет. Научи се да спориш, не да нападаш хората на лична основа. Не съм виновна, че Стораро пее в най - големите клубове с много участия, а Андра има 1 на два месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Mara.Shulevna каза: Екстра ми се отразява, но не за мен е топика злобчо. И наистина се излагам, защото сравнения на голям изпълнител като Тони Стораро с Андреа, дето е посредствена във всяко отношение е смешно. Те не трябва дори да са в едно изречение. Наистина нека спрем дотук. ПП: Един съвет. Научи се да спориш, не да нападаш хората на лична основа. Не съм виновна, че Стораро пее в най - големите клубове с много участия, а Андра има 1 на два месеца. Андра сама си избира участията колко пъти да ги го кажа?😁 Не нападам на лична основа,а правя заключение предвид глупостите,които изписа цяла сутрин. ПП: ето нещо много важно. Къде е фенската маса на Стораро като е толкова голям? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Велислав каза всички пред Тв в 18:00 целия бг народ. Ако не, ще се пляскаме. Да, ама някои ще работим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 22 минути, xroflx9 каза: Да,наистина каузата ми е обречена. Да спорите,че последната голяма звезда на чалгата няма запомнени песни е страшно абсурдно и е най-добре да спра да си губя времето. Лек ден! Tук е проблема, тя не е голяма звезда. Беше много популярна за определен период от време и толкова. Няма й как да бъде голяма звезда. Нещата които предлагаше Андреа ги бяхме виждали вече: пичка, цомби, пера, изрусена мадама. баба ти Камелия беше минала през всичко това и го беше показала във време в което беше табу тема. Но разликата идва от това, че с гащи или без Андреа пропусна да научи от Камелия най - важното. Как да бъде професионалист и да забавлява хората. Аз не харесвам Камелия, но нейните участия са истински празник. Тя минава и те забавлява, провокира те да си сръбнеш, да се отпуснеш. Затова й отново ще ходя на нейно участие. Тя работи за хората, да се насладят и да се разкършат. Не съм като нейните фенове да я величая, но което е истина е! Това е мое мнение и което аз съм видяла и няма да се промени. Затова Камелия е истински клубен терминатор, защото е шоумен. Нещо което Андреа не е. Андреа виждаше само опаковката, но не съдържанието, затова не й се получи накрая. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Последната голяма звезда на чалгата е ПРЕСЛАВА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 12 минути, Cally-Pressyfan' каза: Последната голяма звезда на чалгата е ПРЕСЛАВА Галена. Преслава е най - голямата звезда на чалгата, но последната голяма е Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Още малко остана до Коцетооо. И на шефа съм казала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Утре в 15:00ч. Валя ft. Яница - Пиле мое. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 49 минути, Mara.Shulevna каза: Галена. Преслава е най - голямата звезда на чалгата, но последната голяма е Галена. Тази персона не я възприемам като голяма звезда. Не остави никакви хитове, само комерси, които минават и заминават. Няколкото опита да пее на концерти набедените за нейни визитни картички - "Утешителна награда" и "Знам диагнозата", минаваха вяло и мъртво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тази персона не я възприемам като голяма звезда. Не остави никакви хитове, само комерси, които минават и заминават. Няколкото опита да пее на концерти набедените за нейни визитни картички - "Утешителна награда" и "Знам диагнозата", минаваха вяло и мъртво. Виж сладурче, не може да кажеш, че са минавали мъртво. Диагнозата, чупката, душата ми крещи се пускат много по ретро и се избухва на тях. Аз не харесвам също много шматки, но не може да си затворим очите за успехите им. Това ще направи мнението ни силно пристрастно, което не е грешно кака. Но Галена е голяма звезда, защото има много участия, актуални големи хитове, силно разпознаваема е и има колосални успехи, които смея да твърдя са не само за поп - фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 минута, Mara.Shulevna каза: Виж сладурче, не може да кажеш, че са минавали мъртво. Диагнозата, чупката, душата ми крещи се пускат много по ретро и се избухва на тях. Аз не харесвам също много шматки, но не може да си затворим очите за успехите им. Това ще направи мнението ни силно пристрастно, което не е грешно кака. Но Галена е голяма звезда, защото има много участия, актуални големи хитове, силно разпознаваема е и има колосални успехи, които смея да твърдя са не само за поп - фолка. Нейните колосални успехи са в сферата на клиповете и визиите (част от които крадени), а не толкова откъм пеене и музика, с което съответно образът й ми олеква една идея, ако ме разбираш. На участия е разчупена, освен това се задържа доста години в топ 3, което й го признавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Преслава успя да наложи повече златни хитове в жанра, но от близо десет години насам Галена е много над нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 И двете са готинки и двете се слушат доволно. Не виждам защо трябва да спорим за факти. И имат мега яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Днес е било интересно във форума. Тони Стораро си е голяма работа, колкото и да се плюе тук. Да, противен турски мангал е, започнал е да вие като умрял в песните си, кофти човек е, че и краде кисело мляко, но е в топ 5 на най успелите попфолк звезди с над 20 годишен стаж и винаги е бил актуален. Има и своята публика. Турците и циганите не са малко. Освен това почитателите на стария фолк също го издигат в култ, а и младите го слушат. Не можем да отречем приноса и присъствието му в бранша. Хитовете му са доста по разпознаваеми и трайни от всичките хитове на попфолк мутресите и пачавурите в попфолка, които тук в рама се водят номер 1. Много незабравими класики е изпял и продължава да е с най големите хитове - последно дори с Шефката. Коментирайте наивното мнение на Гери Никол за попфолк гилдията. Ако влезе в Пайнер доста бързо ще разбере, че в поп средите са малко по цивилизовани в изказванията и действията си срещу колеги. На нея верно чалгарките и се мазнят, защото мацката още с първата песен предизвика фурор, който в чалгата е правил само Азис. То и цялата чалга си се повлия много сериозно от Гери Никол, за това е видяла само от хубавите страни на чалгата все още. Тъпото изказване на Тото нямя и да го коментирам. Гери му отвърна доста адекватно и не му падна на нивото. Ужасно е да коментираш колегите си. Непрофисионално и комплексарско. https://youtu.be/P0oIWs51_tw 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 12 минути, Danger. каза: Преслава успя да наложи повече златни хитове в жанра, но от близо десет години насам Галена е много над нея. Не съм съгласен. Ако беше така, тук нямаше постоянно да спорим и да ги сравняваме. Например Преслава измести супер очевидно Ивана през 2007/2008 и застана над нея и това въобще не будеше спорове по форумите, защото беше ясно дори за феновете на Айтос. А ние тук агитките на Толбухин и Смядово от години си избождаме очите Галена или Преслава .. дори се стигна да закрият наградите заради сеирите, които ставаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 9 минути, Slavi каза: Коментирайте наивното мнение на Гери Никол за попфолк гилдията. Ако влезе в Пайнер доста бързо ще разбере, че в поп средите са малко по цивилизовани в изказванията и действията си срещу колеги. На нея верно чалгарките и се мазнят, защото мацката още с първата песен предизвика фурор, който в чалгата е правил само Азис. То и цялата чалга си се повлия много сериозно от Гери Никол, за това е видяла само от хубавите страни на чалгата все още. Тъпото изказване на Тото нямя и да го коментирам. Гери му отвърна доста адекватно и не му падна на нивото. Ужасно е да коментираш колегите си. Непрофисионално и комплексарско. https://youtu.be/P0oIWs51_tw Ама какво да говорим бе, когато имаш хитове, когато си зает няма смисъл да говориш. Ти си гледаш собствената кариера и си движиш напред. А тоя Тото имаше един голям хит и сега кръв сере, че рекламата от ВИП-а умира и той се чуди как да остане актуален, а не да се върне където беше преди Брадъра - на дъното. Иначе няма какво да говорим, в чалгата има много изпълнители, различни хора. Някои като Тото, като са актуални не им пука, ама като позалезе слънцето над тях и почват да чоплят като хлебарки. Тва е, ако ти си звезда и си знаеш мястото, няма да ти пука за другите бе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 13 минути, Slavi каза: Днес е било интересно във форума. Тони Стораро си е голяма работа, колкото и да се плюе тук. Да, противен турски мангал е, започнал е да вие като умрял в песните си, кофти човек е, но е в топ 5 на най успелите попфолк звезди с над 20 годишен стаж и винаги е бил актуален. Има и своята публика. Турците и циганите не са малко. Освен това почитателите на стария фолк също го издигат в култ, а и младите го слушат. Не можем да отречем приноса и присъствието му в бранша. Хитовете му са доста по разпознаваеми и трайни от всичките хитове на попфолк мутресите и пачавурите в попфолка, които тук в рама се водят номер 1. Много незабравими класики е изпял и продължава да е с най големите хитове - последно дори с Шефката. Коментирайте наивното мнение на Гери Никол за попфолк гилдията. Ако влезе в Пайнер доста бързо ще разбере, че в поп средите са малко по цивилизовани в изказванията и действията си срещу колеги. На нея верно чалгарките и се мазнят, защото мацката още с първата песен предизвика фурор, който в чалгата е правил само Азис. То и цялата чалга си се повлия много сериозно от Гери Никол, за това е видяла само от хубавите страни на чалгата все още. Тъпото изказване на Тото нямя и да го коментирам. Гери му отвърна доста адекватно и не му падна на нивото. Ужасно е да коментираш колегите си. Непрофисионално и комплексарско. https://youtu.be/P0oIWs51_tw Тото и на Мегз скача - паляк. А Азис не предизвика фурор с първата си песен, доста по-късно се забеляза. Първата му популярна песен май беше с Томи Чинчири и пак не беше фурор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 12 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не съм съгласен. Ако беше така, тук нямаше постоянно да спорим и да ги сравняваме. Например Преслава измести супер очевидно Ивана през 2007/2008 и застана над нея и това въобще не будеше спорове по форумите, защото беше ясно дори за феновете на Айтос. А ние тук агитките на Толбухин и Смядово от години си избождаме очите Галена или Преслава .. дори се стигна да закрият наградите заради сеирите, които ставаха. Всъщност Галена доминираше в повечето години, но само поради факта, че и Преслава не си даваше много зор. Ако правеше и половината, което прави Галена, за да е на върха, Галче нямаше да доминира никога. Но Преса се беше отпуснала покрай Бирмата и белите нощи с него. И все пак към днешна дата ако питаш 10 случайни хора коя е най успешната попфолк певица днес, поне 5-6 ще посочат Преслава. Такова е масовото впечатление. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Току що, Slavi каза: Всъщност Галена доминираше в повечето години, но само поради факта, че и Преслава не си даваше много зор. Ако правеше и половината, което прави Галена, за да е на върха, Галче нямаше да доминира никога. Но Преса се беше отпуснала покрай Бирмата и белите нощи с него. И все пак към днешна дата ако питаш 10 случайни хора коя е най успешната попфолк певица днес, поне 5-6 ще посочат Преслава. Такова е масовото впечатление. Галена имаше две много ясни години на доминация - 2013 и 2016. В останалото време са били на кантар. А в последните 2 години дори Преслава водеше с някои проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари