PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 От 2.06.2019 г. от 10:10, Donatella каза: Coming Soon🙏 Коя е тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 13 часа , ceco каза: Пародия на какво?? На сценарий, режисура и актьорска игра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 15 минути, DarkChild каза: На сценарий, режисура и актьорска игра На това ако му казваш пародия, то аз съм бурканче с кисели краставички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 21 часа , Starboy каза: Преси удари 10 милиона, евала! Вече ще спим спокойно, ако не друго. Къде е бате Тони Стораро със Шефката или е с по малко от всичките в тази класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 4 минути, djmursi каза: Къде е бате Тони Стораро със Шефката или е с по малко от всичките в тази класация. Класацията е само за песни от канала на Планета, иначе цялостно предполагам, че е там. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Обаче е скандално как белязаната за мегахит “Няма да ми мине” води само с 600К “Изтрезняваш ли”, която се води като не особено голям хит.. а и втората почнала да прави повече седмични гледания, интересно... 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 24 минути, Starboy каза: Класацията е само за песни от канала на Планета, иначе цялостно предполагам, че е там. Има 11 301 160 Гледания,никак не е малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, djmursi каза: Има 11 301 160 Гледания,никак не е малко. За периода 01.01.-31.05.2019? Съмнявам се! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: За периода 01.01.-31.05.2019? Съмнявам се! Има да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, djmursi каза: Има да. Как ще има 11 млн. от началото на годината, като е общо с 20 милиона? Твърдиш, че над половината си гледания е направила в последните 5 месеца, толкова колкото е имала през първите 6 ..? Нелепо е! Освен това: 1. Класацията е за песни от 2019 г. 2. Включва само клипове от канала на Планета 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Как ще има 11 млн. от началото на годината, като е общо с 20 милиона? Твърдиш, че над половината си гледания е направила в последните 5 месеца, толкова колкото е имала през първите 6 ..? Нелепо е! Освен това: 1. Класацията е за песни от 2019 г. 2. Включва само клипове от канала на Планета Точно от самото начало имаше около 6к сега е толкова.Много започнаха да бягат от Планета за жалост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Все повече и повече върви към флопване.Много жалко понеже това й е най-силната песен от години. ПС:Нямаме нужда от нови защитници на "Шефката",мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Ами тя си е флопнала вече - 378 к гледания за 10 дни? Топ имената ги правят за 24 часа, или айде като е в малък канал да ги направи за 2-3 дена, но не и за 10. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час , Cally-Pressyfan' каза: Ами тя си е флопнала вече - 378 к гледания за 10 дни? Топ имената ги правят за 24 часа, или айде като е в малък канал да ги направи за 2-3 дена, но не и за 10. Песента е без клип,което допълнително намаля гледанията и шанса за повече популяризиране. За справка клипчетата на двата дуета на Емилия и Теофиков в канала на Пашев са със сходни гледания,а са най-големите чалга хитове сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 4 часа , ceco каза: На това ако му казваш пародия, то аз съм бурканче с кисели краставички. Тогава въпросът е корнишон или Гергана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 минути, DarkChild каза: Тогава въпросът е корнишон или Гергана? Корнишон ще кажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 3 часа , Starboy каза: Обаче е скандално как белязаната за мегахит “Няма да ми мине” води само с 600К “Изтрезняваш ли”, която се води като не особено голям хит.. а и втората почнала да прави повече седмични гледания, интересно... Ами има един изтрит клип на Няма да ми мине с около 2млн. https://popnable.com/bulgaria/songs/178971-galin-lidia-nyama-da-mi-mine Някак Няма да ми мине се задържа по добре като гледания от Изтрезняваш ли и затова прави такова впечатление. Всъщност по дискотеките стана ясно в диджейската месечна, че Изтрезняваш ли е по пускана в клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Да не се чудите защо са отменени участията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 10 минути, Western каза: Да не се чудите защо са отменени участията Много се обезобрази с тоя нос, жалко, защото естествения и нос и отиваше много повече, макар че някои го бяха наричали "кокошият" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Сладко носле, но преди си ми харесваше повече.. много различна ми изглежда така, едва я познах. Искаме си орловия нос! 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 На мен пък сегашния и нос ми допада много повече. То зависи от какъв ъгъл е снимката. На някои почти не личи, че е пипала. Но сегашното и носле ми е адски симпатично. Въпроса е да не повтори или потрети процедурата. Деса и Ема без носове останаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Немога да възприема Преслава така макар , че не е зле , дано видим и други снимки , сигурно летния хит ще е сниман с новото носле! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Преслава и Галена май са ползвали един и същ хирург. Вече не мога да ги различа. Обезличи се Преслава и това е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Един фр ми прати тоя мийм преди малко за да ме пита коя е тя🤣 дано да започва с миймове и продължи със популяризирането на българската попфолк музика тук, защото за пореден път виждам такъв популярен мийм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Прилича на Галена на тази снимка .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари