KrasyoZlobarQ Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 А каква е тази статуетка, която размята така въодушавено :1000 (29): Да не е подарък от Петьофи :1000 (29): Откраднала е статуетката на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Ето това е Преслава, която обичам. Такива песни да прави, че тази новата за "съвкупленията" съм я чул само до припева, когато излезна. Трябва и стойностна музика като "Сърце". Ако Сърце бе изпята от Глория, Джена, Преса или Деса щеше да звучи доста по добре и да бъде далеч по успешна. Галош няма потенциала за такива песни. Иначе както и вчера казах, малко ми е прехвалена. Да, добра е песента, но в никакъв случай не е нещо нечувано и гениално. А Галена с това пъхтене и дране направо я е унищожила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 А каква е тази статуетка, която размята така въодушавено :1000 (29): Да не е подарък от Петьофи :1000 (29): От Folk+ - за песен на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Преслава към днешна дата се интересува и вълнува само от гледания, участия и пуска предимно дискотечни песни, така че надали скоро ще чуем нещо музикантско от нея. :1000 (29): Това е малко пресилено. Пусна боза с Кеба. Преди 2 години и Без теб. Преди това Чупливата и На теб не отказвам. И баладата преди това. Нокаут също не е съвсем диско комерс. А и не се ли инередуват всички от клубоветр твърде много в интерес на истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 От Folk+ - за песен на годината Тя затова е толкова грейнала и се раздава на живо, както никога. Лисичката ни тя Галош взе ли нещо от Фолк+. И изобщо пт някъде. Изклюпвсме наградата, която бе връчена на Стораро и той и подари от милостиня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 А и не се ли инередуват всички от клубоветр твърде много в интерес на истината. Мадам Калудова и мадам Пенева - Иванова - никак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Откраднала е статуетката на Галена. Тук Галена беше ли лице на модната си къща. Ужасно евтина туничка е навлякла. И с това тенекиено коланче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Мадам Калудова и мадам Пенева - Иванова - никак! Ами тя сега с новата топ визия живее втори живот. Очевидно, че приоритетите и не са клубове и попфолк ако щеш. Сигурно вурти 2-3гаджета :1000 (6): А коя е втората мадам. Пенева - Иванова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Мадам Калудова и мадам Пенева - Иванова - никак! Скоро си припомнях клипа на "Падни на колене" и смея да кажа, че е сред най-силните на мадам Калуд. Ако сцената със секса я играеше със сегашната си визия, хич нямаше да има нужда от дубльорка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Какво общо имат Магапаса и Ax Dain? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Мадам Пенева - Иванова Скоро си припомнях клипа на "Падни на колене" и смея да кажа, че е сред най-силните на мадам Калуд. Ако сцената със секса я играеше със сегашната си визия, хич нямаше да има нужда от дубльорка. Време да ни припомни каква мръсница е всъщност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Време да ни припомни каква мръсница е всъщност. Аз дори помня се карах с всички, които дръзнеха да успорят, че всъщност Кака играе секс сцената в "Падни на колене", а не дубльорка. А месец по-късно като я зърнах на "20 години Пайнер" изпаднах в шок и потрес. Янева, коментирай клипът на "Стриптийз", където има много голота и феромони? Помня, че нашите ми забраниха да го гледам дори, толкова бяха потресени горките. Жалко, че нямаше и секс от страна на Калудова под някаква форма. Можеше и тя да се отърка в пилона или да си го пъхне между бедрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Аз дори помня се карах с всички, които дръзнеха да успорят, че всъщност Кака играе секс сцената в "Падни на колене", а не дубльорка. А месец по-късно като я зърнах на "20 години Пайнер" изпаднах в шок и потрес. Янева, коментирай клипът на "Стриптийз", където има много голота и феромони? Помня, че нашите ми забраниха да го гледам дори, толкова бяха потресени горките. Жалко, че нямаше и секс от страна на Калудова под някаква форма. Можеше и тя да се отърка в пилона или да си го пъхне между бедрата. И двете песни на лелчинка останаха недооценени, а са и с добри видеа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 "Падни на колене" си беше хит като за тогавашното й положение. Т.е. дори мога да кажа, че беше първата по-масово известна нейна песен след "Аз съм с теб". На 20 години Пайнер имаше силен прием. Тогава лелча смаза с отвратителна визия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Тогава лелча смаза с отвратителна визия. Убавица неземна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Убавица неземна. Тогава беше казала, че задържала вода, така че бих я оправдал. Коментирайте решението на Терзийска тогава да откаже да се появи на концерта, защото Димитров и казал: Пееш "Нежна полиция" или нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Убавица неземна. Виж я каква е подпухнала като поничка в лицето, а в тялото - като бъчва. И пак с ужасен грим, все едно е посинена от бой. И много ме изнерви тогава как прецака "Нещо Нетипично". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Тогава беше казала, че задържала вода, така че бих я оправдал. Коментирайте решението на Терзийска тогава да откаже да се появи на концерта, защото Димитров и казал: Пееш "Нежна полиция" или нищо. Терзийска си е люта чушка и като тропне с краче и се заинати... Виж я каква е подпухнала като поничка в лицето, а в тялото - като бъчва. И пак с ужасен грим, все едно е посинена от бой. И много ме изнерви тогава как прецака "Нещо Нетипично". Да се чуди човек как додрапа до 20 години кариера с тези нейни налудничави решения много често, а за изцепки да не говорим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Терзийска си е люта чушка и като тропне с краче и се заинати... Да се чуди човек как додрапа до 20 години кариера с тези нейни налудничави решения много често, а за изцепки да не говорим! През краткото време, в което беше на върха, направи много силен актив от голям брой шлагерни хитове, които я държат над десетилетие по-късно. Иначе в един период беше станала трагична - с "Много си готин", "Кралете" и пр. Добре, че с последните песни се съвзе малко. И отново съм недоволен - вместо да е нахъсана да пуска дискотечни комерси и да се опита да направи хит с новата визия, миналата година се отчете само с една песен, а тази година - с балада и песента с хлапето. Това с юбилейния албум си беше замазване на очите. Лятото да избухне с нещо бързо и да покаже секси форми. Крайно време е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 През краткото време, в което беше на върха, направи много силен актив от голям брой шлагерни хитове, които я държат над десетилетие по-късно. Иначе в един период беше станала трагична - с "Много си готин", "Кралете" и пр. Добре, че с последните песни се съвзе малко. И отново съм недоволен - вместо да е нахъсана да пуска дискотечни комерси и да се опита да направи хит с новата визия, миналата година се отчете само с една песен, а тази година - с балада и песента с хлапето. Това с юбилейния албум си беше замазване на очите. Лятото да избухне с нещо бързо и да покаже секси форми. Крайно време е! Това със секси формите го говорим от година. Няма да го бъде. Жената напук на целия спад, си продължава по свой маниер и тертип. Сега не знам доколко ще може да яхне лекото завръщане нагоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Това със секси формите го говорим от година. Няма да го бъде. Жената напук на целия спад, си продължава по свой маниер и тертип. Сега не знам доколко ще може да яхне лекото завръщане нагоре. Хората я харесват и са отворени към нея. Виж, че след година и половина пауза, като пусна "Твое копие" направи близо 3 милиона гледания, което за старата генерация е направо прекрасно, а ако не бяха блокирали клипа в началото, сега можеше и повече да има. С двете песни тази година също ще стигне поне 2-3 милиона. Ако пусне нещо ударно като "Златен" може и повече да направи. Беше си хит тази песен, жалко че тогава още го нямаше канала на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Хората я харесват и са отворени към нея. Виж, че след година и половина пауза, като пусна "Твое копие" направи близо 3 милиона гледания, което за старата генерация е направо прекрасно, а ако не бяха блокирали клипа в началото, сега можеше и повече да има. С двете песни тази година също ще стигне поне 2-3 милиона. Ако пусне нещо ударно като "Златен" може и повече да направи. Беше си хит тази песен, жалко че тогава още го нямаше канала на Планета. Според мен я харесват заради живото пеене и харизмата. А това си тръгна добре, просто тя после май пусна дуета с Годжи и го запуши. Кефи ме много! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Не знам дали за Гло приоритет са клубовете, но за клубовете със сигтя не е приоритет Инсче послефните години повечето и песни са за клубове, отколкото за концерти. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Сподели Публикувано Април 9 Инсче послефните години повечето и песни са за клубове, отколкото за концерти. :1000 (19): Е, чак повечето, може би са 50:50 Все пак: "Любовта настоява" "Не те давам" "Не лъжи на колене" "Прегърни ме" "Любовта не е играчка" "Докосването има памет" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари