Jump to content

Препоръчани коментари

Направи клипче на "Жените мъртви", но я предупреди че снимаш, за да я пее на живо. :Vishenka_05:

И задължително всички братя и сестри да са на крак.

За да обявим после, че този хит тресе цяла Европа. И оттам са многото гледания. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галена забременява и ражда второ дете / след няколко месеца Преслава забременява и ражда

Галена купува гледания на песните / след няколко месеца Преса прави същото

Галена има операции / пришитото лице / след няколко месеца Петя си прави операция на носа

Галена снима цигари в клиповете си.. какъв пример дава на децата / след няколко месеца Преслава снима цигари в клип

Извод.. в каквото и да обвинявате Галена.. всичко се връща при Преслава и прави същото ( Внимавайте какво говорите )

What is next?

Flop?

Галена няма хит..? / Преслава флопва жестоко is coming - soon

Сподели в други сайтове

На Юнона новата песен се казва “В друг живот”. Изкопирала е от Деси Слава и м/у другото Честит Рожден Ден на два велики гласа , а именно Деси Слава и Азис

Сподели в други сайтове

Задължително ще пускам и Live! :3fdb8960598fa63e:

Харесва ли ти Магапаса на снимката от поста преди твоя? Той е от твоя етнос, искаш ли да приличаш на него след някоя и друга година? Има хубави боцки и нежен търбух. Обезкосмява се. :)

Сподели в други сайтове

Галена забременява и ражда второ дете / след няколко месеца Преслава забременява и ражда

Галена купува гледания на песните / след няколко месеца Преса прави същото

Галена има операции / пришитото лице / след няколко месеца Петя си прави операция на носа

Галена снима цигари в клиповете си.. какъв пример дава на децата / след няколко месеца Преслава снима цигари в клип

Извод.. в каквото и да обвинявате Галена.. всичко се връща при Преслава и прави същото ( Внимавайте какво говорите )

What is next?

Flop?

Галена няма хит..? / Преслава флопва жестоко is coming - soon

Преслава няма операция на носа. А Преслава тръгнала ли е да копира Галя с раждането, че никоя жена преди нея не е раждала😂😂😂

И купени гледания няма, живей в собствен свят с 30 хил. хора слушащи музика.

Сподели в други сайтове

Харесва ли ти Магапаса на снимката от поста преди твоя? Той е от твоя етнос, искаш ли да приличаш на него след някоя и друга година? Има хубави боцки и нежен търбух. Обезкосмява се. :)

Не , двамата изобщо нищо общо си нямаме , а и той е обезкосмен навсякъде хахах , не съм от тия тип мъже аз винаги съм с брада!

Сподели в други сайтове

дори и доста по-стойностните "На тебе не отказвам", "Не се изтриваш" и сръбската не съм ги въртял толкова. :helpsmilie:

Какво стойностно намираш в тези еднодневки с текстове за коври?

Сподели в други сайтове

Но не звучат толкова евтино чалгарско като други. :D

На мен песните за смачкани, пребивани и все още влюбени и желаещи насилника си коври са ми най-най-долните възможни. По-добре да пеят, че се ебат за пари.

Сподели в други сайтове

"Лидерката" с поредно поражение. :1000 (29):

Обратно в играта > Просто шоу

Да гори в любов > Феноменален

Изтрезняваш ли > Сърце

А като цялостно ниво на проектите е точно обратното. :3fdb8960598fa63e:

На мен песните за смачкани, пребивани и все още влюбени и желаещи насилника си коври са ми най-най-долните възможни. По-добре да пеят, че се ебат за пари.

А най-добре е да пеят за шефове и шефки... Като само една е тази, която пее и за двете едновременно- кралицата! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

А като цялостно ниво на проектите е точно обратното. :3fdb8960598fa63e:

Ако имаш предвид клиповете - Преслава мачка Галена с клип за 1 лев, а другата хвърля луди милиони. В това е интересното при тях двете. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...