Jump to content

Евровизия 2019

Препоръчани коментари

Siren Song е брутална, както се очертава ужасна година, ще е сигурен топ 5... но най-вероятно няма да е тя. Украинската телевизия я изнудва да си отмени всички изяви в Русия до край на май. Баси тъпанарите. Как ще си жертва кариерата заради някакви мижитурки.

След 19 песни, това е очевидния победител за сега - модерна, силна, грабваща, хубав изпълнител, послание, minority момент:

Сподели в други сайтове

Много ме е яд, че Украйна закопа Марув. А имаха готов хит и евентуално много добро класиране. Голямо изнудване падна, и финансово, и политическо... в минали години имаха изцекпи, но тази беше върха.

Украйна няма да участва на Евровизия 2019

Сподели в други сайтове

Много ме е яд, че Украйна закопа Марув. А имаха готов хит и евентуално много добро класиране. Голямо изнудване падна, и финансово, и политическо... в минали години имаха изцекпи, но тази беше върха.

Украйна изпуснаха не много добро класиране, ами направо победата :mf_surrender: Едва ли щеше да има по-добро цялостно представяне на сцената от нея. Много, много ме е яд!

Сподели в други сайтове

Всичките песни от Беосонг (сръбските квалификации за Евровизия) са дъно, не знам как журито ги одобрява въобще. Ще бъдем щастливи ако сме на предпоследното място.

Сподели в други сайтове

Украйна изпуснаха не много добро класиране, ами направо победата :mf_surrender: Едва ли щеше да има по-добро цялостно представяне на сцената от нея. Много, много ме е яд!

+1

Сподели в други сайтове

Siren Song е брутална, както се очертава ужасна година, ще е сигурен топ 5... но най-вероятно няма да е тя. Украинската телевизия я изнудва да си отмени всички изяви в Русия до край на май. Баси тъпанарите. Как ще си жертва кариерата заради някакви мижитурки.

След 19 песни, това е очевидния победител за сега - модерна, силна, грабваща, хубав изпълнител, послание, minority момент:

+1

За мен това е победителят, страшен хит.

Сподели в други сайтове

00:57 ВИЖТЕ Я БЕ БРУТАЛНААААААААААААААААА !!!

ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА С ДРУГА ДЪРЖАВА.. МНОГО МЕ Е ЯД :@:@

Да я взимат България и да ходим догодина в "Арена Армеец". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Марув мачка с гледания за 6 дена 5,5 млн + 2.6 от полуфинала

просто беше сигурен победител. тази година няма кокошки,мокошки

Сподели в други сайтове

00:57 ВИЖТЕ Я БЕ БРУТАЛНААААААААААААААААА !!!

ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА С ДРУГА ДЪРЖАВА.. МНОГО МЕ Е ЯД :@:@

На теория - може. Изпълнителката поне със сигурност, за песента евентуално не би трябвало да е невъзможно.

На практика - тази година няма как да стане просто.

Абе че е голяма скука досега, така е - от тия излезли песни дося точно две ми грабнаха ухото - чешката и испанската. Преполагам френския джендър също може да има някви шансове за добро класиране, въпреки че по тая тема Евровизията в 20на година напред ...

Сподели в други сайтове

Аз си имам нов топ фаворит, още не се сдържам на едно място, че спечели в Португалия:

Брутална песен и изпълнение. Това като нищо ще донесе още една победа за Португалия!

Сподели в други сайтове

Боби Миланов говореше за почивка от "Евровизия", но явно само българската - песента на Азербейджан е негово дело. Много стил Сам Смит, за мен зависи от представянето къде ще я наредя, но със сигурност е далеч от фаворитите ми Италия и Швейцария.

Още не е поствано това денс хитче.

Сподели в други сайтове

Песента на Малта също ще е от Миланов.

Харесах си доста песни... Засега Португалия ми е фаворита, различно и готино парче. След полуфинала им се бях притеснил, че няма да го изберат, но на финала журито дадоха по-високи оценки. Италия - супер модерна песен и характерен глас - ще се отличи със сигурност. Словения ми хареса, навява ми някаква сладка меланхолия... Унгария - радвам се, че пратиха Йоси, отново е с яка песен. Исландската песен е доста интересна, тук се говори малко за нея но според мен ще е се класира високо. Швейцария е задължителен топ 5 - може би първия тотален хит тази година. И така... утре излиза предложението на Русия, спрягат Сергей за победител, въпреки че не ми се вярва да се повтори случая с Дима Билан... ще видим.

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...