Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Ти гледай себе си и не ми казвай какво да правя. Най- мразя някой да ми се меси и да ми казва какво да правя, още повече пък за деца, ясно ли ти е. Гледай си твоя живот и не се занимай да ми даваш "акъл" за каквото и да било! Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи. Премести дискусията в Чат мания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи. Премести дискусията в Чат мания. Направо. Хванал си се с Преслава и си много заблуден за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 @aslym Слушаме ли хита Да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Остави Зайка ясно ли ти е? Всеки да си живее както ще. С какво ти пречи? И коментарите са си за тука, защото коментира попфолк певец и дискотека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Да! не ми псувай колата , вътре е жена ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 1 и 3 място https://www.facebook.com/PopFolkHitoveteBul...46978382817289/ Убива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 1 и 3 място https://www.facebook.com/PopFolkHitoveteBul...46978382817289/ Убива! бахти измслената класация обратно в играта 3 място хахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 10 Author Report Сподели Публикувано Февруари 10 3 милиона за хита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Преслава клип ли снима? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Преслава клип ли снима? Не да снима, а направо ще го пуска вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Грешка беше аха да настигне Да гори, а сега гледам, че разликата пак се е увеличила. Интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...748884424/?t=10 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Трябваше да я пусне на 1 март - бях си заплюл тази дата за нов трак от П. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Чакаме доня Кралица значи, след "Не се изтриваш" няма грешка, сигурно и Емилия не съм слушал в последно време колкото нея... Просто и трите й самостоятелни една след друга са някакви брутални... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров Музика и аранжимнт: Даниел Галев Новият тандем на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров Музика и аранжимнт: Даниел Галев Новият тандем на Преслава. Режисьорът е нов за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Разбирам да имаха различни композитори и тектописци, а то всичките са при едни и същи. Направо е смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Мигом да отива при прекрасната Лили Димова. Не знам защо така я игнорираха тази жена, пишеше много яки текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Режисьорът е нов за нея. Кой е режисьора? Снима ли са на пл. "Ал. Батенберг" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Нямам търпение за новата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Кой е режисьора? Снима ли са на пл. "Ал. Батенберг" Виктор Антонов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 Тя нямаше ли няколко заснети клипа по време на бременността? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Само така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Сподели Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Ама купи си наистина секси дрехи, а не розови чехли, пола-колан и обеци с халки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари