Jump to content


Сваляне правата на Стела


Сваляне модераторските права на Стела  

16 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Не мога да повярвам, че само няколко дни след като темата на Фокса беше затворена, Стела отново злоупотребява с правата си на модератор. Нали уж Момо щеше да говори с нея?

Мислих си, че по-нагла няма как да стане, но явно дъната й са бездънни.

 

Вчера въпросната “модераторка” се намеси със злобен коментар в шеговит разговор между мен и Янева. Като обиди и певицата ( за която ставаше въпрос), и самата Янева. Видиш ли, реши да поясни, какво съм имал аз предвид, само и само да се заяде. Wtf????

 

Според мен той заобиколно ти каза, че си те представя като жената от клипа, която е над 100 килограмов нерез. А ти му се радваш. Съгласна съм, че такива хора са равностойна част от обществото и заслужават да крачат с високо вдигната зурла. :)

 

 

Тази сутрин си позволих да отговоря на "пояснителния" й пост, като съвсем възпитано я помолих да не ме цитира повече и да не си позволява да прави абсурдни тълкувания на коментарите ми. Казах й, че ако беше пич щеше сама да се откаже от правата си, излизайки с достойнство от създалата се ситуация с нея.... Това е.

 

И тук идва свръх наглостта на въпросната модераторка, която реши да изтрие коментара ми. Попитах защо, но не получих отговор. В същото време нейният излишен и хаплив пост в разговора между МЕН и Янева - си стои.

 

Каква е тая наглост, питам аз? Това нормално ли е? Не за първи път я хващам да трие коментари, които не й изнасят.

Толкова потребители й скочиха, че не модерира като хората, че злоупотребява с правата си, че има двойни стандарти, че се заяжда, че създава интриги.... И тя отново си позволи да наглее. Върна се във форума и вместо да се опита да потуши създалото се напрежение и недоволство срещу нея, да постъпи като голям човек, да реагира по някакъв начин адекватно на ситуацията... тя си запя старата песен. Такова ли трябва да е поведението на един модератор? Да създава конфликти, напрежение, да дразни, а след това да се подхилква ехидно...

 

Темата е ясна. Който иска да гласува и да се изкаже.

Мисля, че имам право за изразя възмущението и несъгласието си. Пък Момо ако прецени нека затвори темата и да ми сложи бан. И без това ако тази остане модератор, аз няма да напиша повече и една буква в тоя форум. Това просто не е нормално....

 

 

 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

мда само Стела обижда,само Стела създава интриги !

 

 

Бабчето Янева Ангелче !

 

Ти пък се ядосваш и ти за чалгарки...

Мен ме възмути поведението му към хора, които са ми смпатични във форума, но дойдоха празниците и реших да си почина със семейството малко в провинцията, та не съм му чела глупостите повече. :mf_surrender:

Сега ми написал в репутацията - помиярка мръсна, детето ти да не се възпроизведе дано! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Личи му, че е тежко болен, ти най-добре трябва да разбираш подобни неща, имайки предвид какво работиш и с какви си се сблъсквал. А и виж това, че е обиколен от модераторка с ботокс в мозъка, една кълняща кадъна, чийто живот е Галошовица, плюс едно комплексирано Джудже, какво да очакваш...

Смей се просто!

 

[/b]

Link to comment
Сподели в други сайтове

мда само Стела обижда,само Стела създава интриги !

Бабчето Янева Ангелче !

 

Фиклена, тук не става въпрос само за обидите на Стела. Защо се правиш, че не схващаш?

Тя си позволява да трие коментари, които просто не й изнасят.

Умишлено и целенасочено се заяжда, а после се подхилква. И очевидно злоупотребява с правата си.

 

Въобще не е разбрала, какво си говорим с Янева, но се меси и хапе.

 

 

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде спрете се вече с малоумните теми, бахти досадите, нетърпими сте вече. Момо изрично каза, че ще вземе решение. Кому е нужно идентична тема като предишната?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Коментара ми беше насочен към певицата от клипа, не съм обиждала Янева с него. Тук всеки ден се обиждат певици, защо и аз да не го направя?

 

Ванчо, коментара ти беше СПАМ и заради това го изтрих. Моя коментар стои, защото в него се обсъжда ИЗПЪЛНИТЕЛКА, а темата все пак е за музика.

 

Нямаше ме няколко дни и когато отворих форума видях десетки коментари в които съм обсъждана и обиждана от Янева. Това нормално ли е? При положение, че нито съм била тук, нито съм правила нещо. Трябва да остана безразлична към това ли? Значи, аз трябва да си коригирам действията според вас, а вие не? Вие може спокойно да си продължите да ме коментирате на лична основа и да ме обиждате и това не е проблем, а е проблем, че аз не съм се кротнала. Аз ли се заяждам и създавам интриги? От месеци наред ме обсъждат и обиждам, че съм била "слабоумна", "тъпа", "грозна" и какво ли още не... Аз отговарям на това за да се защитя, но без да обиждам никой. Янева си позволи докато водехме нормален разговор за поп-фолк да ми каже, че съм била "безмозъчна" защото слушам и харесвам "Феноменален", нима това беше редно? Аз никога не съм започнала да обиждам първа и мисля, че всички го виждате, но омразата ви пречи да го признаете. Всички вие отвръщате когато някой ви нападне, а аз да си мълча и да наведа глава? Няма как... и аз съм човек все пак. Янева ме изкара алкохоличка, защото съм споделила, че вкъщи съм пила вино. Тя го прави същото, но трябва да ме захапе на тази тема. Други потребители използваха къде ли не по - грозни обиди към мен, лични нападки, а срещу това си затваряте очите. Колко удобно.... Няма да ми стигне времето да изредя всички обиди към мен в последните месеци. Всички сте ги виждали и чели, защото коментарите си стоят, не съм ги трила, но си затваряте очите за това и виждате само ако аз направя нещо, което не ви харесва.

 

Ванчо, теб също са те обиждали и ти тогава реагираш и се защитаваш, нали? Защо искаш от мен да търпя? Помисли и от двете страни как е ситуацията, не гледай само мен какво правя. Бъдете обективни, ако можете разбира се. Относно това, че съм те цитирала, в правилата не пише да е забранено да цитираш други потребители. Погледни цитатите, погледни коментарите и си помисли. Не си виждал как ме провокират и обиждат ли?

 

Дори в тази тема Дойчо ме обижда, че съм нямала акъл.... Сами виждате!

 

Никой не ми е използвал профила и никога не съм си давала паролата на когото и да било. Нека Момо провери и ви каже, аз съм спокойна.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1774139

 

Колегата всъщност отдавна е взел решение как да се процедира с такива теми. Затварям я, само преди 2-3 дни отделихме достатъчно време по същия въпрос.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...