Jump to content


Парижките клипове


Препоръчани коментари

Еха, доживях да се сбъдне една моя мечта - попфолк изпълнителите да снимат видеоклипове във Франция! Много ми харесаха двата видеоклипа на Глория и Мария от Париж! Прекрасни са! Кадрите с Айфеловата кула, Триумфалната арка, Шанз - з - Елизе, площад "Трокадеро" (оттам се открива страхотна гледка към Айфеловата кула), река Сена, Лувъра и стъклената пирамида, "Сакре кьор"................... Нямам думи! Много свежо и различно, романтично, културно, европейско...........Бяха ми омръзнали кадрите от тъпия Дубай. Не разбирам какво му намират, там има само пясъци. И от Истанбул ми писна. Някой да каже на Анелия да смени локациата, че от тази тъпа и средновековна Турция ми се повръща. Дано да заснеме и тя някой клип в Париж! А в Париж има още толкова красиви и интересни места за снимки..........Другия път искам красиви кадри от най - старата част на Париж - Ил дьо ла Сите, катедралите "Сен Дени" и "Нотр дам дьо Пари", градината Тюйлери, Марсово поле, някои от площадите като "Конкорд" и други............. Искам също и да видя и други части на Франция, страната е красива и определено има какво да се види, за разлика от Дубай и Турция. Много искам да видя на видеоклип Лазурния бряг, Ница, Марсилия, Нормандия, Шербург, Руан.............Абе, има какво да се види и снима във Франция! Ако можех да си позволя, бих я посетила и обиколила цялата..........А колко добре ще стои някой видеоклип, заснет в Огледалната зала на Версайския дворец...........Ооооооо, ще е красота!Има ли запалени франкофони като мен? :ba: :wub_anim: :in_love: :ah: :as: :girl_in_love:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Малко изостанахме с Париж, съседите са снимали още през 1968-ма и то на народна песен.

 

Иначе браво, Кити кат, показа ни колко много знаеш за Франс и колко малко за "средновековна" Турция.

Link to comment
Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Чак пък такива теми да се правят.. Абе какво ви интересува толкова много къде са снимани клиповете,че чак теми да се правят. Не сте добри с мозъка. Нямам думи. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Че то нямаше ли тема къде са снимани клиповете и имаше списъци с локации?

 

Парижките клипове са готини, ама с тая кула става банално. Всички я знаем. А Франция има и доста други красиви места, не само кулата, но пък е най-популярно място.

 

А Марсилия като искаш да гледаш, има си поредица "Такси" - ей там само комедия и Марсилия. Даже миналия месец "Такси 5" излезе. Цели 5 поредици в Марсилия.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...