Jump to content

Препоръчани коментари

Това не е доказано!

Тя и сексуалната ориентация на Галин не е доказана...

Не вярвам Слави да лъже за подобни неща. Случката е точно в стил "ехидна кикимора". :3fdb8960598fa63e:

Тя и сексуалната ориентация на Галин не е доказана...

Не вярвам Слави да лъже за подобни неща. Случката е точно в стил "ехидна кикимора". :3fdb8960598fa63e:

Не вярвам!

Пък и точно Слави...

Половината тук се възхищавате на селянки като Галена и Галин пък после се чудете защо чалгата залязва.. :1000 (10):

Тъжно е, защото си дала пари за вход, излъгал те е, а ти продължаваш да го харесваш, че и пак доброволно би си дала парите да му гледаш педалската муцунка, придружена от записчетата, все едно не можеш да си пуснеш клиповете му у вас!

Благодарна съм, че моите любими изпълнители мъж и жена никога не лъжат дошлите да ги видят и чуят, че имат гласища и не се налага да съм "доволна" от буфосинхронади, за които и пари да давам...

Само сравни участие на Ивана и Тунчер, с някое на Галин... В чия полза е сравнението?

Ако спечеля награда посещение на участие и трябва да избирам между Ивана, Стораро и Галин, бих избрал Галин.

Ако спечеля награда посещение на участие и трябва да избирам между Ивана, Стораро и Галин, бих избрал Галин.
Всеки си носи кръста... :1000 (29):

Тъжно е, защото си дала пари за вход, излъгал те е, а ти продължаваш да го харесваш, че и пак доброволно би си дала парите да му гледаш педалската муцунка, придружена от записчетата, все едно не можеш да си пуснеш клиповете му у вас!

Благодарна съм, че моите любими изпълнители мъж и жена никога не лъжат дошлите да ги видят и чуят, че имат гласища и не се налага да съм "доволна" от буфосинхронади, за които и пари да давам...

Само сравни участие на Ивана и Тунчер, с някое на Галин... В чия полза е сравнението?

Аз не съжалявам, че съм си дала парите за вход, нито се чувствам излъгана, защото знам, че си позволява плейбек, не съм отишла с други очакнания. Доволна съм защото се забавлявах, умее да създава настроение и има силен контакт с публиката. И наистина се държи прекрасно с феновете си. Правя разлика между изпълнители като Галин и тези, които спомена. Била съм на участия на Тони и на Ивана и няма да ги сравнявам, разликата е ясна. Ако ми се слушат пеещи изпълнители, значи е в тяхна полза. Аз не съм говорила за пеенето му.

Аз не съжалявам, че съм си дала парите за вход, нито се чувствам излъгана, защото знам, че си позволява плейбек, не съм отишла с други очакнания. Доволна съм защото се забавлявах, умее да създава настроение и има силен контакт с публиката. И наистина се държи прекрасно с феновете си. Правя разлика между изпълнители като Галин и тези, които спомена. Била съм на участия на Тони и на Ивана и няма да ги сравнявам, разликата е ясна. Ако ми се слушат пеещи изпълнители, значи е в тяхна полза. Аз не съм говорила за пеенето му.
А защо иначе ще ходиш изобщо на изява на ПЕВЕЦ? Не е ли заради пеенето?

Това не е конкурс "най-добър човек", нито изява тип конкурс "мистър Добрич"!

Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години.

Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница :mf_surrender:

С кого не е искала да се снима Пачавреси? :3fdb8960598fa63e:

С някакъв фен/фенка, която изглеждала малко ретардед. Тя се е снимала, нали... все пак няма как да откаже, нали е света вода, но когато фенката тръгнала да си ходи и вече не виждала какво става, Преса направила физиономия все едно повръща пред свои приятели.

Аз пък изобщо не харесвам участията на Ивана. Не и тези в последните 5-6 години.

Реално тя пее около 30-40 минути. В останалото време се изявяват Невена (или както се казва това момиче с нея), Васил Иванов, или Стояна дрънчи нещо, по едно време още две или три момичета водеше с нея да пеят. Сори, ама от час и половина представяне, за колкото й се плаща хонорара, тя го запълва на около 50% .. другата част е някаква буфосинхрониада и панайрджийница :mf_surrender:

Еее, ама моля ти се, как може да говориш така за айтоската Монсерат Кабайе??

С някакъв фен/фенка, която изглеждала малко ретардед. Тя се е снимала, нали... все пак няма как да откаже, нали е света вода, но когато фенката тръгнала да си ходи и вече не виждала какво става, Преса направила физиономия все едно повръща пред свои приятели.

Дрън, та пляс!

По-съчинено няма накъде да бъде.

А защо иначе ще ходиш изобщо на изява на ПЕВЕЦ? Не е ли заради пеенето?

Това не е конкурс "най-добър човек", нито изява тип конкурс "мистър Добрич"!

Харесват ми песните му, харесвам визията му. Харесвам гласа му било то на плейбек или не. Това е достатъчно за да отида на участието му.

:1000 (29): :1000 (29):

Ужас! Този Квазимодо не се надрънча цял живот да надува главите на хората.

Не така за този Джими Хендрикс на бузукито! :gun_bandana:

От Стораро само веднъж се разочаровах от участие. Преди 4-5 години пусна албум с много нови песни и реши, че на участието си ще налага целия албум. Пълна скука беше, а и никой не харесваше точно тези песни. Накрая замаза положението с "Грешница" , която всички обожаваме. Иначе прави страхотни участия,когато си пее големите хитове. На Ивана никога не съм се разочаровала от участие. Винаги си подбира точните песни и вдига хората от раз. Последното нейно участие, което посетих беше преди 6 години. Сега може да са се променили нещата де.

:mf_surrender:

Ванча дето излъчва респект къде от възраст и репертоар, къде до скоро и от килограми ( :3fdb8960598fa63e: ), грам не се вписва с тази "госпожа".

Дрън, та пляс!

По-съчинено няма накъде да бъде.

Напротив - ти просто си пристрастен и предубеден. Сакън някой да не каже нещо лошо за любимката ти.

Слави по принцип харесва Преслава, не виждам причина да си измисля.

Това не е вярно!

Бях на участието на Ивана в "Българка" - София, края на този март. Пя всичко на живо, само "Твое копие" си пусна запис, като пак го надвикваше отгоре. Изпълни "Мъж ли е", с която започна по желание на почитател, изпя "Празник всеки ден", "Последна чаша", "Ще ти взема всичките пари", "Ние сме номер 1", "Нещо нетипично", "Това е парчето", "Освободете дансинга", "Последна вечер", "Ех, любов", "Твое копие", "Влак за нещастници", "Шампанско и сълзи", "Грешна нощ", "Ах, тези пари", "Дъжд от рози", "Гелям даде", "Убиец на любов"... Тези с нея поднесоха по една - две песни, докато тя почиваше между двете части и толкова. Много добро участие направи и хората не спираха да танцуват и аплодират. И аз не ги харесвам и не ги ща, повярвай ми!

Я да кажем нещо за изявите на плейбекслава... :gun_bandana:

Ако е било с Весо фена, я оправдавам... Ти би ли се снимал с него?

Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! :mf_surrender:

:mf_surrender:

Ванча дето излъчва респект къде от възраст и репертоар, къде до скоро и от килограми ( :3fdb8960598fa63e: ), грам не се вписва с тази "госпожа".

Тя прилича на прегърбен, злорад лилипут. Като невестулка е. Като съм бил на участие на Ивана, дори е проявявала някакво протективно отношение към нея, все едно я пази от хората, все едно си е само нейна. :3fdb8960598fa63e:

Въпреки, че самата Преси беше гига гнусна при нейния старт. Все едно някоя нейна колежка да е направила физиономия, ако трябва да застане до добричкото селяче с цици до кокалчетата и блузки от пазара, на някой финал на концерт! :mf_surrender:

Ивана пък щото беше много хубава :gun_bandana:

Харесват ми песните му, харесвам визията му. Харесвам гласа му било то на плейбек или не. Това е достатъчно за да отида на участието му.
Отново ще го кажа - колко тъжно! :mf_surrender:

Тя прилича на прегърбен, злорад лилипут. Като невестулка е. Като съм бил на участие на Ивана, дори е проявявала някакво протективно отношение към нея, все едно я пази от хората, все едно си е само нейна. :3fdb8960598fa63e:

Лесбийски истории.

Ивана пък щото беше много хубава :gun_bandana:

Да, винаги е била хубава жена, към която всички са имали уважение!

Докато при наркоманката, това далеч не е било така, която и да е година. :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...