Jump to content

Online: Юлиан Асенов - Не плачи

Препоръчани коментари

И на мен ми писна от постоянното бълване на Хит Микс. Страшна досада. Кога смятат да се спират?

Адски досадно е вече, явно там всеки може да стане изпълнител. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Всеки тук може да пише негативно, но напиша ли аз - било злоба, цинизъм и комплексарщина, имал съм лично отношение към Оцко.

Добре, АЗ ли съм виновен, че тия ИЗРОДИ и тоталния БЕЗДАРИЯ са в НЕГОВИЯ канал?!

Този педе*аст има и друга песен, която е не по-малко потресаваща от тази и се беше опитал да стане известен като открадна една песен от някаква блогърка с мераци да става певица (или нещо подобно), дето имаше такъв писклив глас като Сузанита и я пусна като "Юлиан Асенов и Сузанита - Не спазвам правилата", при положение, че тя нямаше нищо общо.

Ето и за какво става въпрос:

Този е изрод в лицето, наистна грозно момче. И очевидно, освен, че е педал , е и психично болен. Личи се. Просто се загледайте. Не обиждам и не съм циничен, просто грозен гей-психар иска да е известен.

Отвратителна работа. Подигравка е тоя канал, няма ли я Лорена целия канал е за боклука

Ама за да ги пуска там, им взима пари. Затова всеки ден ще се пускат ейтакива гаври с музиката.

Сподели в други сайтове

Този педе*аст има и друга песен, която е не по-малко потресаваща от тази и се беше опитал да стане известен като открадна една песен от някаква блогърка с мераци да става певица (или нещо подобно), дето имаше такъв писклив глас като Сузанита и я пусна като "Юлиан Асенов и Сузанита - Не спазвам правилата", при положение, че тя нямаше нищо общо.

Ето и за какво става въпрос:

Този е изрод в лицето, наистна грозно момче. И очевидно, освен, че е педал , е и психично болен. Личи се. Просто се загледайте. Не обиждам и не съм циничен, просто грозен гей-психар иска да е известен.

Ма много детайлно го следиш за епитетите, които използваш по негов адрес. Аз сега разбирам за съществуването му, а ти и предисторията му знаеш.

Мисля, че си е хакал нещо в устните - потрес са.

Сподели в други сайтове

Всякакви подобни ги знам, има и още десетина от ония канали Master Music, UpToMusic и архивите на DSTV. Доста "имена" от купчината пробвали се за 1 път бездарници ще научите.

Онова гейче Крис от Big Brother също има песен в DSTV, беше се пробвал в провалената Real Music Enterprises на Ники Китаеца.

Сподели в други сайтове

Хайде вече да се спрат с тия - никаквите! Никнат като гъби и нищо ново!

Отвратителна работа. Подигравка е тоя канал, няма ли я Лорена целия канал е за боклука

Ама за да ги пуска там, им взима пари. Затова всеки ден ще се пускат ейтакива гаври с музиката.

Точно така! А парите какво ли не правят......

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...