Fast Публикувано на Май 26 Report Сподели Публикувано на Май 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Фаст, бан за теб и този пост. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Ужас.... Всеки ден нови изпълнители Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 26 Author Report Сподели Публикувано Май 26 Ужас.... Всеки ден нови изпълнители И на мен ми писна от постоянното бълване на Хит Микс. Страшна досада. Кога смятат да се спират? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 И на мен ми писна от постоянното бълване на Хит Микс. Страшна досада. Кога смятат да се спират? Адски досадно е вече, явно там всеки може да стане изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Всеки тук може да пише негативно, но напиша ли аз - било злоба, цинизъм и комплексарщина, имал съм лично отношение към Оцко. Добре, АЗ ли съм виновен, че тия ИЗРОДИ и тоталния БЕЗДАРИЯ са в НЕГОВИЯ канал?! Този педе*аст има и друга песен, която е не по-малко потресаваща от тази и се беше опитал да стане известен като открадна една песен от някаква блогърка с мераци да става певица (или нещо подобно), дето имаше такъв писклив глас като Сузанита и я пусна като "Юлиан Асенов и Сузанита - Не спазвам правилата", при положение, че тя нямаше нищо общо. Ето и за какво става въпрос: Този е изрод в лицето, наистна грозно момче. И очевидно, освен, че е педал , е и психично болен. Личи се. Просто се загледайте. Не обиждам и не съм циничен, просто грозен гей-психар иска да е известен. Отвратителна работа. Подигравка е тоя канал, няма ли я Лорена целия канал е за боклука Ама за да ги пуска там, им взима пари. Затова всеки ден ще се пускат ейтакива гаври с музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Този педе*аст има и друга песен, която е не по-малко потресаваща от тази и се беше опитал да стане известен като открадна една песен от някаква блогърка с мераци да става певица (или нещо подобно), дето имаше такъв писклив глас като Сузанита и я пусна като "Юлиан Асенов и Сузанита - Не спазвам правилата", при положение, че тя нямаше нищо общо. Ето и за какво става въпрос: Този е изрод в лицето, наистна грозно момче. И очевидно, освен, че е педал , е и психично болен. Личи се. Просто се загледайте. Не обиждам и не съм циничен, просто грозен гей-психар иска да е известен. Ма много детайлно го следиш за епитетите, които използваш по негов адрес. Аз сега разбирам за съществуването му, а ти и предисторията му знаеш. Мисля, че си е хакал нещо в устните - потрес са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Всякакви подобни ги знам, има и още десетина от ония канали Master Music, UpToMusic и архивите на DSTV. Доста "имена" от купчината пробвали се за 1 път бездарници ще научите. Онова гейче Крис от Big Brother също има песен в DSTV, беше се пробвал в провалената Real Music Enterprises на Ники Китаеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Хайде вече да се спрат с тия - никаквите! Никнат като гъби и нищо ново! Отвратителна работа. Подигравка е тоя канал, няма ли я Лорена целия канал е за боклука Ама за да ги пуска там, им взима пари. Затова всеки ден ще се пускат ейтакива гаври с музиката. Точно така! А парите какво ли не правят...... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.