adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Може ли мп3 на Райна - "Написано с любов" и на Ariana Grande - "No tears left to cry". https://www49.zippyshare.com/v/EqnoHQjw/file.html https://www49.zippyshare.com/v/iDcG80VU/file.html Заповядай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 (08:58 PM) Kitty - Не мога да готвя, защото ме хваща страх, като заври водата за варените яйца например. Просто не смея да доближа джезвето с водата и яйцата, като почне да ври и бълбука. Кухнята е цяла химическа лаборатория. Не стъпвам там. А при белене на моркови едва не останах без пръст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 https://www49.zippyshare.com/v/EqnoHQjw/file.html https://www49.zippyshare.com/v/iDcG80VU/file.html Заповядай. Кво стаа, полудял? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Кво стаа, полудял? Нищо, нормално е Рибата в мен да се обажда от време на време. Сори. Съмнявам се във всичко, понякога ми е от полза. :д Но на Янева ѝ се сърдя, не че ѝ пука. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 https://www49.zippyshare.com/v/EqnoHQjw/file.html https://www49.zippyshare.com/v/iDcG80VU/file.html Заповядай. Благодаря! Ако може и на Революция Z - "Аз искам" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Благодаря! Ако може и на Революция Z - "Аз искам" Това нямам вече. Дано друг се отзове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Има ли коровки и Путинка? Гласи ги че скоро идвам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Има ли коровки и Путинка? Гласи ги че скоро идвам.. Може да идем в "Бодега", обаче там сметката накрая ще е още по-внушителна. :1000 (29): Специално за теб скариди, нали ги обожаваш. :1000 (29): Внимавай Пламен да не ни издебне какво пишем сега, че после пак ще си имам проблеми. Цял живот с луди да дружиш, после те питат що си луд. Ми ето. :1000 (29): Чакам с нетърпение, пак ще си хилим като невменяеми. :1000 (29): Искаш ли да направим пряко включване и да отговаряме на въпроси? :1000 (29): Аз ще вляза в ролята на проповедник Ваньо Червенков. :1000 (29): Янева, ще те гърмя скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Може да идем в "Бодега", обаче там сметката накрая ще е още по-внушителна. :1000 (29): Специално за теб скариди, нали ги обожаваш. :1000 (29): Внимавай Пламен да не ни издебне какво пишем сега, че после пак ще си имам проблеми. Цял живот с луди да дружиш, после те питат що си луд. Ми ето. :1000 (29): Чакам с нетърпение, пак ще си хилим като невменяеми. :1000 (29): Искаш ли да направим пряко включване и да отговаряме на въпроси? :1000 (29): Аз ще вляза в ролята на проповедник Ваньо Червенков. :1000 (29): Янева, ще те гърмя скоро. Харесва ли ти "Дай ми любов" на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Може да идем в "Бодега", обаче там сметката накрая ще е още по-внушителна. :1000 (29): Специално за теб скариди, нали ги обожаваш. :1000 (29): Внимавай Пламен да не ни издебне какво пишем сега, че после пак ще си имам проблеми. Цял живот с луди да дружиш, после те питат що си луд. Ми ето. :1000 (29): Чакам с нетърпение, пак ще си хилим като невменяеми. :1000 (29): Искаш ли да направим пряко включване и да отговаряме на въпроси? :1000 (29): Аз ще вляза в ролята на проповедник Ваньо Червенков. :1000 (29): Янева, ще те гърмя скоро. Къде е това "Бодега"? И какво е? Моля ти се с тези скариди, беше ужасно и доброволно няма да си сложа в устата такова нещо повече. :1000 (29): Тихо, няма да разбира, защото и на мен ще ми мрънка пак. Аз и в момента се хиля, само като се сетя... Джендър Баучер :1000 (29): Какво включване? Ако ми хареса съм за :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Харесва ли ти "Дай ми любов" на Галена? Май да, само да не беше тоя текст. Ама пък припевът е силна част там. Не мисля, че много време я е правила или че много залага на нея. Просто е един нелош експеримент. Аз очаквам нещо като "Пак ли" и "Дай ми" от нея. Къде е това "Будега"? И какво е? Моля ти се с тези скариди, беше ужасно и доброволно няма да си сложа в устата такова нещо повече. :1000 (29): Тихо, няма да разбира, защото и на мен ще ми мрънка пак. Аз и в момента се хиля, само като се сетя... Джендър Баучер :1000 (29): Какво включване? Ако ми хареса съм за :1000 (29): Ми на много места го има, до Руската църква е едното, срещу по-точно. Заведение е. Не знам. Ще идем някъде на открито тоя път, лято е. Стига с тоя Парадайс. :1000 (29): Ами каквото и включване да е, ще го развалим от лиготия. Миналия път пращахме гласови на Казака, помниш ли? :1000 (29): Казаците - новата повест. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ми на много места го има, до Руската църква е едното, срещу по-точно. Заведение е. Не знам. Ще идем някъде на открито тоя път, лято е. Стига с тоя Парадайс. :1000 (29): Ами каквото и включване да е, ще го развалим от лиготия. Миналия път пращахме гласови на Казака, помниш ли? :1000 (29): Казаците - новата повест. :1000 (29): Даааа, този път няма да е Парадайс и на мен ми писна. Пък и трябва да ни разберат и на друго място. :1000 (29): Може да пробваме с въпросите, тъкмо ще стане по-интересно. Помня, разбира се! :1000 (29): А ти помниш ли "засукан кон"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Даааа, този път няма да е Парадайс и на мен ми писна. Пък и трябва да ни разберат и на друго място. :1000 (29): Може да пробваме с въпросите, тъкмо ще стане по-интересно. Помня, разбира се! :1000 (29): А ти помниш ли "засукан кон"? :1000 (29): А, това за онова момче в метрото хахахахахх. Сега си го припомних - мале, как реагира хахах. :1000 (29): Не, не. Скандални сме, аз често така не се смея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 А, това за онова момче в метрото хахахахахх. Сега си го припомних - мале, как реагира хахах. :1000 (29): Не, не. Скандални сме, аз често така не се смея. :1000 (29): Да, същото, с безжичните слушалки. И аз не се смея така често, не си само ти. Но дори в момента ми е супер смешно, явно се облъчваме взаимно хахахахаххаха..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Янева, ще те гърмя скоро. Имам чувството, че не можеш да преживееш да не харесам нещо у теб! Червенков, "Бодега" си е приятно място, препоръчвам ви го горещо, този срещу Руската църква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Имам чувството, че не можеш да преживееш да не харесам нещо у теб! Червенков, "Бодега" си е приятно място, препоръчвам ви го горещо, този срещу Руската църква. Ами не знам как да ти го обясня, мързи ме да обяснявам, а може и да не се получи. :1000 (29): Както и да е, знаем се. :1000 (29): Благодаря, ще го посетим. Имало хубава паеля там, чух. Иначе аз харесвам ресторанти тип "Уно", "Капитан Кук", "Тавана", "При орлите", "Щастливеца". От по-скромните - допадат ми този в Народния театър горе, има дух и хубава кухня, "Айнщайн" на Пиротска, един друг по Пиротска надолу, ама го закриха - "Таго". От The View не съм впечатлен като меню, обслужване и обстановка - само гледката. В "Мотто" на Аксаков също е яко, но то е и като кафене, Спагети китчън е до него - и там е яко. На теб кои са ти любимите места за хапване в София? Препоръчай някой ресторант със средиземноморска кухня, моля. Ходила ли си в Порто малтезе в Парадайс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ами не знам как да ти го обясня, мързи ме да обяснявам, а може и да не се получи. :1000 (29): Както и да е, знаем се. :1000 (29): Благодаря, ще го посетим. Имало хубава паеля там, чух. Иначе аз харесвам ресторанти тип "Уно", "Капитан Кук", "Тавана", "При орлите", "Щастливеца". От по-скромните - допадат ми този в Народния театър горе, има дух и хубава кухня, "Айнщайн" на Пиротска, един друг по Пиротска надолу, ама го закриха - "Таго". От The View не съм впечатлен като меню, обслужване и обстановка - само гледката. В "Мотто" на Аксаков също е яко, но то е и като кафене, Спагети китчън е до него - и там е яко. На теб кои са ти любимите места за хапване в София? Препоръчай някой ресторант със средиземноморска кухня, моля. Ходила ли си в Порто малтезе в Парадайс? Твоят приятел Веселин ходеше преди с Теодора чалга дивата в Бодега. В Щастливеца рядко сядам, порциите им са твърде скромни като грамаж за фенка на Ивана... :1000 (29): Харесва ми Мото в градината, вътре е ужасно. В Рафи на Витошка готвеха много вкусно, сега са го развалили. Сядаме в ресторанта на Венетиния Тишо - Тадж махал, защото обичаме индийско, в Розе не е лошо. Иначе в Парадайз ходя рядко, даже почти не ходя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Твоят приятел Веселин ходеше преди с Теодора чалга дивата в Бодега. В Щастливеца рядко сядам, порциите им са твърде скромни като грамаж за фенка на Ивана... :1000 (29): Харесва ми Мото в градината, вътре е ужасно. В Рафи на Витошка готвеха много вкусно, сега са го развалили. Сядаме в ресторанта на Венетиния Тишо - Тадж махал, защото обичаме индийско, в Розе не е лошо. Иначе в Парадайз ходя рядко, даже почти не ходя. Сега като се замисля, в и извън Пловдив има даже по-хубави заведения и от в София. В София по кварталите, особено крайните, не знам как е - в Бояна има доста тузарски, но на центъра тези са ми направили впечатление. Препоръчвам ти ги, ако понякога искаш по-изискана обстановка. Смятам да посетя и тези на Севда от Мастършеф и на Манчев. Иначе ако търсиш ядене на корем по нашенски - май кръчмите в Студентски са най оферта. Особено Джумаята си е чиста гостилница, но пък е много евтино и има богато меню, прилично е и като атмосфера. Известните много ходят в Джанъм стекхаус, не знам какво толкова ги впечатлява. Както и в The View. Във второто през деня май си има и готвени, обедни менюта на място по избор, но от традиционното им меню не съм впечатлен. Тук там някоя салата, ризото, торта и това е. В Рафи отдавна не сядам - то няма и места, и да - вече се готви на конвейер, а в Щастлива може би зависи какво си поръчаш. Ако е за торти, обожавам "Лагуна". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Новината,че Рики ще става баща на близнаци пак, но този път ,че ще са момиченца е навсякъде и че ще се родят след 5 месеца..Дали е вярно.Засега Рики нищо не е потвърдил. Kaкви ли ще са момиченцата на Рики.Ще имат 10 години разлика с Матео и Валентино. То и за близнаците никой не знаеше, ама после се появиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Новата песен на Талия какъв текст има само- изневерила му, но не помни и казва на любимия си да не й крещи, че я боли главата и щом не помни какво се е случило, значи не се е случило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И последно, ако може на Емануела - "Без чувства" и "Виновна" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Когато Михаела Маринова и Фейди изкарат по-хубави песни от "Фотошоп" на Тита. Михаела Маринова продължава със смислените песни, а Тита с безсмислените песни. Докато Тита залага на голота, то Михаела Маринова е по-качествената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Когато Михаела Маринова и Фейди изкарат по-хубави песни от "Фотошоп" на Тита. Михаела Маринова продължава със смислените песни, а Тита с безсмислените песни. Докато Тита залага на голота, то Михаела Маринова е по-качествената. Смислените песни не носят пари и участия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Песента на Михаела Маринова как напомня на една песен на Зейн от първия му албум едни звуци в началото. Много е яка и текст и толкова трудна за изпяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Рики ще стане отново новина номер 1, ако се окаже вярно, че ще има близначки. Много искаше да има и момиченце и сега според слуховете в доста сайтове пише, че чака не едно, а цели 2 и ще са близначки. И за близнаците нищо не се знаеше, ама като се появиха как Рики изненада всички. Остава да се чака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари