Jump to content



Коя от певиците, които се появиха последните години?


  

62 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Джулия, Лорена и Цветина. И трите пеещи, талантливи, индивидуални, различни една от друга. Това е топ 3.

 

Мария Петрова какво я пишете, тя не е действащ изпълнител , направи там няколко песни, две от Оцко и нищо не стана. Вярно приличаше на пееща селянка. Е, имаше глас, но въобще не стоеше адекватно за сцена.

 

Ванеса си има песните, има някаква популярност, но не кой знае каква. Хубави песни, все пак.

 

Марин Тошич защо сте я пропуснали? :D :D Толкова се сеща някой и за нея де. И тя, и тая Крисия, и остатъка там надолу са ниво число с минус отпред.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лорена е най-успешната от тях до този момент. Джулия също вече дава заявка за добра кариера в бъдеще. Все пак ще гласувам за Лорена, защото всичко, което пуска ми харесва.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама Мария Петрова гледаше като бито куче жално и с влажен поглед. Просто даваше вид на момиче за полето. И едно такова свито без капка борбеност. Къде е е тръгнала изобщо ввъв времена като днешните. Това не и е битака че и там трудно ще оцелее :gun_bandana:

Ееее, на моменти си малко в повече краен... Да, момичето няма онова присъствие на голяма звезда, но как и да придобие самочувствие като не ѝ се дава шанс... И трябва ли непременно един изпълнител да е "луд" и разкрепостен на сцената, дори граничещо с вулгарното, че да бъде призната за "Кралица"?

Ами, има и друг тип изпълнениели, по-статични. Мария Петрова явно е от тях. На нея ѝ отива просто да стои на сцената и да извисява глас. Проблемът е, че го няма добрият репертоар, чрез който слушателят да стигне до самия ѝ глас и да го оцени.

 

Мария Петрова беше потрес.

И кое ѝ е потресът? Сигурно в зверското ѝ пеене, а?!

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не, не е. Това би било само в неин минус. До момента да беше влязла, жената не е проста. За един ефир, те понеже много се редят вече и телевизия да гледат, да дава сума процент при положение, че пак ще се финансира сама. Къде е сметката? В едното лого, то какво помага, вече не е престижно, свърши ония момент, в който който се покажеше по "Планета" беше голяма звезда.

Блясъка отдавна замина, сега не струва две от кебабчетата, дето ги продаваха по палатките на турнетата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено съм за Ванеса!Няма слаба песен това момиче!Също много харесвам и Гергана Димова и Мария Петрова.....жалко,че не ги налагат!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...