Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Гери-Никол е най-неталантливия и антипатичен участник в шоуто.Вместо да злобее и да завижда на останалите нека положи малко труд и да докаже,че може(ако може).

Аз се чудя защо пуска толкова рядко песни? По една на година си е направо минимум, пък и тя не си мисли че тая слава ще трае вечно? Трябва поне 2-3 песни.

Аз се чудя защо пуска толкова рядко песни? По една на година си е направо минимум, пък и тя не си мисли че тая слава ще трае вечно? Трябва поне 2-3 песни.

Интересно наистина... твърде рано е да я хваща мързела. Според мен много си повярва.

Очевадно се взе за голяма работа, но хората са казали: "Който лети високо пада ниско.". Ако следващата й песен е флоп и я хване мързела, ще угасне точно както и блесна. Няма нищо вечно и сигурно.

Не пуска песни често,защото не иска да се изтърка бързо.Последната й песен е тотален хит,а Азис като имаше Хабиби не пусна нова песен 2 години😀 Според мен ако пусне силна песен скоро и с инерцията от капките нищо чудно да е първият български изпълнил с 1 милион за 24 часа

Очевадно се взе за голяма работа, но хората са казали: "Който лети високо пада ниско.". Ако следващата й песен е флоп и я хване мързела, ще угасне точно както и блесна. Няма нищо вечно и сигурно.

То се вижда и в капките как се държи. Забелязвам че показва доста голямо самочувствие, попринцип много лесно се залязва, славата не е вечна.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
"Над закона" към края на юни.

В Понеделник каза до 2 седмици, което не прави края на Юни.

Уникална е Гери Никол. Намирам я дори за твърде скромна и земна за това, което е постигнала. Нямам търпение да мачка копието си Тита за пореден път. Талантлива, чаровна, различна. Не случайно звезди като Галена искат да са като не

Песента ще си излезе точно за лятото, както излезе и миналата година. Не виждам лошо. Ако бълва на 3 месеца по-готино ли ще е ? Това е правилния ход. Песента с Килата не просто още има живот, ами буквално е всяка вечер по клубовете и това лято ще е отново от най-пусканите. Самият аз още я слушам.

Много правилно е преценила, че на една хитова песен и трябва живот, а не да бързаш да извадиш нейно копие.

Песента ще си излезе точно за лятото, както излезе и миналата година. Не виждам лошо. Ако бълва на 3 месеца по-готино ли ще е ? Това е правилния ход. Песента с Килата не просто още има живот, ами буквално е всяка вечер по клубовете и това лято ще е отново от най-пусканите. Самият аз още я слушам.

Много правилно е преценила, че на една хитова песен и трябва живот, а не да бързаш да извадиш нейно копие.

Веднъж на 5 пъти съм съгласен с теб.

Най големия хит за изминалата година е Направо ги убивам. 170 000 лайка и 36 милиона гледания са най голямото постижение на бг изпълнител в тубата. Защо да се мъчи през 3 месеца и да втръсне бързо като чалгаджийките като може да си позволи такава пауза.

Филма и някой гледа ли го. Уникална сладурана ми е.

Не бих дал и стотинка за третокласното ни кино с едни и същи актьори във всеки филм. Ще изчакам да се излъчи по бТВ.

Много е добър, заслужава си да се гледа. Определено и на нея, и на Бербатов им се отдава. :3fdb8960598fa63e:
Много е добър, заслужава си да се гледа. Определено и на нея, и на Бербатов им се отдава. :3fdb8960598fa63e:

Кой Бербатов? Футболиста ли?

Ще отида да го гледам тези дни още. Гери Никол заслужава.

Кой Бербатов? Футболиста ли?

Ще отида да го гледам тези дни още. Гери Никол заслужава.

Да, футболистта, и той участва във филма.
  • 3 weeks later...

Никога не съм я харесвал и никога няма да я харесам.Абсолютно противно ми е всичко в нея.Най-гадното,че я бутат навсякъде и не се диша чак!

Никога не съм я харесвал и никога няма да я харесам.Абсолютно противно ми е всичко в нея.Най-гадното,че я бутат навсякъде и не се диша чак!
Кой и къде я бута?

Всички и на всякъде.То са радия,то са медиите и т.н.Ако пръд*е с извинение ,задължително ще се пише и чуе навсякъде.

Всички и на всякъде.То са радия,то са медиите и т.н.Ако пръд*е с извинение ,задължително ще се пише и чуе навсякъде.

Никой не я бута. Даже напротив - след като приключиха професионалните й взаимоотношения с Криско, се опитваха да я прецакат по всякакъв начин. Е, не успяха.

Както тя сама каза : "Аз съм над закона в музикалния бизнес в България".

От никой не й зависи кариерата, сама си движи нещата, не се съобразява с никой, успя да си създаде и изгради характерен образ и стил и е най-успешната. Харесва ли ви или не, нея не я еб*. Факт. И без продуцент успя да се изкачи до върха на бг музиката. Нормално е медиите да й обръщат внимание. Тя си го извоюва.

Нормално е медиите да й обръщат внимание. Тя си го извоюва.

Разбира се, баща й плаща по 20-25 хиляди на месец на канал за да я излъчват. Финансово симпатична им е, иначе не биха рискували да дразнят Саня, която не я понася и ако реши може да ги фалира.

Разбира се, баща й плаща по 20-25 хиляди на месец на канал за да я излъчват. Финансово симпатична им е, иначе не биха рискували да дразнят Саня, която не я понася и ако реши може да ги фалира.
Или Гери с тези пари досега отдавна да беше фалирала Саня. Не си мислете, че всичко става с пари само. В фолка наливат ли наливат пари, а накрая най-неплащащата изпъква

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...