Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 часа , asylum каза:

Цели 7 рецепти от еклеРени, започвайки от пилешки воденички и завършвайки с крем “Панаше”! Машалата!

По-скоро менюто за леката и закуска по повод хитя! А и явно и е било сладко, колко добре се е ухилила :) 

Сподели в други сайтове

От 1.05.2025 г. от 15:17, Andrew Cunanan. каза:

рени не е имала хит от падането на СССР

Тая версия за краха на СССР не я бях засичал досега, но има резон - Рени е паднала отгоре му, кой не би се разпаднал ….. Мейк да Р ин СССР Рени агеин! 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Karma93 каза:

Страхотна песен!

Рени е писала музики и текстове, нали?

тая песньовка и мен ме кефи.

Май сестра ѝ ѝ пишеше текстовете в първите години от кариерата ѝ. 

Сподели в други сайтове

Резултатите от гледанията на актуалния българо-сръбски дует на Рени и Яни Янков към момента (точно седем пълни дни след премиерата) са:

730К гледания в YouTube (отделно 9К от topic-а)

(Не са излизали от първото денонощие от Трендинга, сега са на 20 място)

1 687 000 гледания във Facebook

(не ми се събираха лайкове и споделяния, все пак са към 15 клипчетата там)

517K гледания в TikTok

(Не са падали от топ 3 в ежедневия топ 100 на Popnable)

*Лидия генерира 270К в YouTube на “Матурата” за седмицата.

Сподели в други сайтове

От 11.05.2025 г. от 9:40, pacho каза:

Спокойно мога да я заместя в някое интервю, знам какво да говоря на 101% и няма шанс да изпусна нещо от успехите й.

Много ме кефиш как винаги го казваш, но не пропускаш да изгледаш всяко нейно ново интервю👌 Я да ти създам малко работа с вчерашното интервю в Телеграф

преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза:

Рени е твърде скъпа. Ако билетите ѝ бяха по 20-30 лева - бих отишъл.

Ще ти додам 9 левчета за билет от тези по 39 лв. 😌

IMG_9803.jpeg

IMG_9804.jpeg

Сподели в други сайтове

Българо-сръбския дует на Рени и Яни Янков чукна 1 милион гледания в YouTube малко след като направи 10 пълни денонощия - на 10.05 вечерта.

От излизането на българската версия, тя не е излизала от трендинга, а в Popnable не е била извън топ 7 в ежедневния топ 100.

В седмицата от 05.05 до 12.05 “Белези от рани” беше на първо място в класацията на радио Веселина. В актуалните “50-те най” на Signal.bg е №4.

Сръбската версия пък вече се излъчва в ефира на DM SAT. Дуета бе представен и в “COOLt” по BTV. Цялото предаване може да гледате тук, а подбраните моменти тук:

Сподели в други сайтове

От 4.05.2025 г. от 8:58, Jake каза:

Рени обаче пръска с медийно присъствие....Никоя от старите няма толкова много изяви....Единствено ме дразни, че говори едно и също..Темаата със Сърбия не ми се слуша всеки път, 20 години...

Какво друго да говори? Как мъжът й я командирова безсрочно в Израел ли?

Сподели в други сайтове

От 5.05.2025 г. от 7:48, Lelqtian каза:

Тая версия за краха на СССР не я бях засичал досега, но има резон - Рени е паднала отгоре му, кой не би се разпаднал ….. Мейк да Р ин СССР Рени агеин! 

Ние мислехме, че Рейгън е срутил стената, а то била наша cannon ball Рени.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

Ние мислехме, че Рейгън е срутил стената, а то била наша cannon ball Рени.

Звездите предначертват, че Майли е посветила тази песен на наша Рени. Даже в клипа е искала да я снима, но до онзи момент не е била изобретена стомана с такава якост и здравина, че да издържи мощните месища на нашата пищна дама.

Сподели в други сайтове

От 7.05.2025 г. от 18:03, Runevski каза:

Резултатите от гледанията на актуалния българо-сръбски дует на Рени и Яни Янков към момента (точно седем пълни дни след премиерата) са:

730К гледания в YouTube (отделно 9К от topic-а)

(Не са излизали от първото денонощие от Трендинга, сега са на 20 място)

1 687 000 гледания във Facebook

(не ми се събираха лайкове и споделяния, все пак са към 15 клипчетата там)

517K гледания в TikTok

(Не са падали от топ 3 в ежедневия топ 100 на Popnable)

*Лидия генерира 270К в YouTube на “Матурата” за седмицата.

Доживяхме и мадам да е по - актуална от Лидия. 

Сподели в други сайтове

“Белези от рани”, която цели 3 седмици е в Трендинга на YouTube, достигна до 2ро място в Сигнал.бг. В последните десетина дни е втора и в класацията на радио Веселина. За песента ще стане въпрос и при гостуването на Рени в сръбската DM SAT, което може да гледате утре от 21ч.

WWW.INSTAGRAM.COM

dmsat.official on May 21, 2025: "Sutra nam u goste dolazi naša draga @reni_official_music ❤️ Premijerno izdanje emisije Promocija možete pogledati u četvrtak od 20h, reprizno...

Сподели в други сайтове

Българо-сръбския дует на Рени и Яни Янков вече е с точно 1,5 милиона в YouTube. За периода от две години и половина това е втора нейна песен с толкова гледания - “Газели и хиени” също е с точно толкова. Промотирането на дуета в сръбската DM SAT продължава и тази вечер с поредно интервю - този път за “Estradne vesti”. 

WWW.INSTAGRAM.COM

83 likes, 2 comments - dmsat.official on May 23, 2025: "U sutrašnjem izdanju naše emisije gledaćete… @reni_official_music @darabubamara_official".

Сподели в други сайтове

От 24.05.2025 г. от 18:58, Runevski каза:

Българо-сръбския дует на Рени и Яни Янков вече е с точно 1,5 милиона в YouTube. За периода от две години и половина това е втора нейна песен с толкова гледания - “Газели и хиени” също е с точно толкова. Промотирането на дуета в сръбската DM SAT продължава и тази вечер с поредно интервю - този път за “Estradne vesti”. 

WWW.INSTAGRAM.COM

83 likes, 2 comments - dmsat.official on May 23, 2025: "U sutrašnjem izdanju naše emisije gledaćete… @reni_official_music @darabubamara_official".

Естрадни траверси по скоро

Сподели в други сайтове

От 20.05.2025 г. от 10:16, WindWalkerMonk каза:

Доживяхме и мадам да е по - актуална от Лидия. 

песента на Лиди е соло и не е дует с Янко. Нека мерим с 1 аршин двете. Лиди и с дуети е по-успешна и със сола.

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

песента на Лиди е соло и не е дует с Янко. Нека мерим с 1 аршин двете. Лиди и с дуети е по-успешна и със сола.

Либия няма сола дори в чесането на джи точката на маман Галина с дилдото, кога такъв хитово хитов хит като този на еклеРени? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...