Jump to content

Препоръчани коментари

От 2.06.2025 г. от 17:10, fengergana каза:

със сигурност е претръпнала, а и не изглежда много тъжна, може и по нейна инцииатива да е раздялата. Но март е качила снимките с акцент към пръстена, а той от Април се качва с тази която е видимо доста млада. Мами ще отрака скоро ново лъвче!!!!

Мами трябва да смаже с доминиканец отново. Онова зеленооко татенце от 2015 беше един път. 

Сподели в други сайтове

Мами я опънаха стотици последните години... Беше уж свенлива и консервативна а мина мъже от няколко континента... Малко като Камелия която уж беше само с Цветин, а докато бяха разделени имаше куп мъже..

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Jake каза:

Мами я опънаха стотици последните години... Беше уж свенлива и консервативна а мина мъже от няколко континента... Малко като Камелия която уж беше само с Цветин, а докато бяха разделени имаше куп мъже..

Ти пък си им между чаршафите и знаеш, та чак и в стотици… Хапчетата!

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

Източник на тази информация?

Сподели в други сайтове

От 4.06.2025 г. от 2:16, DarkChild каза:

azis.jpg

Не като "зеленооко татенце", а като "зеленооката маминка Джин Стоева" е излязъл на тази фотография.

Сподели в други сайтове

Нека я опъват мили мои. Лошо е като вече спрат да го правят.. млада, секси, провокативна - какво лошо има? И аз съм като мами - уж свенлива и морална, но като видя татенце с големи бицепси се разтапям и се превръщам в леко момиче. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, GSA каза:

Нека я опъват мили мои. Лошо е като вече спрат да го правят.. млада, секси, провокативна - какво лошо има? И аз съм като мами - уж свенлива и морална, но като видя татенце с големи бицепси се разтапям и се превръщам в леко момиче. 

Млада? Тя гони 50...

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, GSA каза:

А, по-добре да е млад и с повече пари! Иначе няма да ме възбуди!🫠

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, GSA каза:

От всички качени до момента изпълнения от този концерт само при Райна има някакви наченки на прием. При останалите е тотално мъртвило.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Jake каза:

Млада? Тя гони 50...

Интересно ти като станеш на 44, на колкото е тя сега, как ще разсъждаваш?

Иначе дай като е минала 30-те да не прави се*с, да отиде в някой манастир и да се моли от заран до залез?!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Не като "зеленооко татенце", а като "зеленооката маминка Джин Стоева" е излязъл на тази фотография.

Азис може да си мечтае за такава мъжка енергия и излъчване

zip-825072464f632f5892b7041482c77c35.jpg

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

От всички качени до момента изпълнения от този концерт само при Райна има някакви наченки на прием. При останалите е тотално мъртвило.

все пак беше в топ 10, да не кажа топ 5 през 2005-2008

Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

все пак беше в топ 10, да не кажа топ 5 през 2005-2008

Топ 5 по продажби 2006-7-8 според на Пайнер извадките за продадени албуми тогава. 
През 2007 си спомням, че беше 4-та, след Преслава, Ивана и Глория. 

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, GSA каза:

Топ 5 по продажби 2006-7-8 според на Пайнер извадките за продадени албуми тогава. 
През 2007 си спомням, че беше 4-та, след Преслава, Ивана и Глория. 

Първите 2 албума също са много успешни, тя имаше много успешен дебют и "Гасне пламък" беше в топ 5 на най-продаваните на 2002. Другите бяха "Мистерия", "Нещо горещо", "На голо", "Ивана лайв". След "Гасне пламък" беше "Хей, малката". Райна просто си е от златните имена от самото начало, затова беше и на турне 2004. Но наистина, въпреки че и в периода с Коцьо имаше сполучливи песни... тая връзка много я разсея.

"Агресия" беше плътно след албумите на Глория, Ивана, Гергана и Анелия през 2003.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, adorable каза:

Първите 2 албума също са много успешни, тя имаше много успешен дебют и "Гасне пламък" беше в топ 5 на най-продаваните на 2002. Другите бяха "Мистерия", "Нещо горещо", "На голо", "Ивана лайв". След "Гасне пламък" беше "Хей, малката". Райна просто си е от златните имена от самото начало, затова беше и на турне 2004. Но наистина, въпреки че и в периода с Коцьо имаше сполучливи песни... тая връзка много я разсея.

"Агресия" беше плътно след албумите на Глория, Ивана, Гергана и Анелия през 2003.

тоест това прави мами в топ 5 не само 2005-2009,а 2002-2009

хит: РАЙНА!

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , adorable каза:

Не знаех. Райна наистина беше огромен хит в началото на кариерата си.. 

Никога не разбрах защо “Добра новина” и “Рихтер” никога не ги номинираха за нищо, въпреки че в тях имаше огромни хитове. 

Сподели в други сайтове

489099021_1701484457917150_2002034779589

491938816_1710110693721193_1598883535310

485083783_1684589139606682_6563813511455

485150576_24463737559893095_153522250048

492090639_24708792478720934_436463905346

Има още много и на много от скановете беше на първо място "Гасне пламък", а той излиза март 2002. Наистина беше феномен, даже по-силен дебют и от на Валя. И много бързо завладя децата, а Планета даже я наричаха Райна тв, защото наистина много въртяха нейни клипове - "По-добре", "Кой", "Люби ме", "Нося те в сърцето", "Самодива", "Нямам сили", заглавната, а и с Дяков им беше успешен фолклорният. Силни 3 поредни появи на Пирин фолк. После същата мания и по "Агресия". За мен 2005 също трябваше да е на турнето, но двете с Анелия не бяха и това даде шанс и на Вероника... и не помня още на кого. Иначе и на турнетата винаги се е представяла добре. 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , adorable каза:

489099021_1701484457917150_2002034779589

491938816_1710110693721193_1598883535310

485083783_1684589139606682_6563813511455

485150576_24463737559893095_153522250048

492090639_24708792478720934_436463905346

Има още много и на много от скановете беше на първо място "Гасне пламък", а той излиза март 2002. Наистина беше феномен, даже по-силен дебют и от на Валя. И много бързо завладя децата, а Планета даже я наричаха Райна тв, защото наистина много въртяха нейни клипове - "По-добре", "Кой", "Люби ме", "Нося те в сърцето", "Самодива", "Нямам сили", заглавната, а и с Дяков им беше успешен фолклорният. Силни 3 поредни появи на Пирин фолк. После същата мания и по "Агресия". За мен 2005 също трябваше да е на турнето, но двете с Анелия не бяха и това даде шанс и на Вероника... и не помня още на кого. Иначе и на турнетата винаги се е представяла добре. 

Тея класации са абсурдни - "Полунощ е" пред мегахита "Пица-скитница".

Иначе Райна беше тотален тийн идол докъм 2007-ма.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тея класации са абсурдни - "Полунощ е" пред мегахита "Пица-скитница".

Иначе Райна беше тотален тийн идол докъм 2007-ма.

Те са от седмица за седмица, месец за месец и такива. "Полунощ е" беше хит, но дотам. Не намерих годишни класации, но там щеше да се види.

2007 да, но и от 2002 още, даже тогава нямаше такава конкуренция. 2007 вече вниманието беше насочено към други имена повече, просто тя още правеше хитове. Даже и със "Зле те чувам" и "Бразилка" се получи. За мен Райна трябваше да прави повече песни като "Плаче небето", "Любов не прося", "По-добре", а тя спря с тях и почна с една денс-хип-хоп вълна. Не беше лошо, че почна да танцува, но според мен трябваше да следва линията - мелодичен фолк, класически кючеци като Грипа и балади тип "Студени".

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, adorable каза:

Те са от седмица за седмица, месец за месец и такива. "Полунощ е" беше хит, но дотам. Не намерих годишни класации, но там щеше да се види.

2007 да, но и от 2002 още, даже тогава нямаше такава конкуренция. 2007 вече вниманието беше насочено към други имена повече, просто тя още правеше хитове. Даже и със "Зле те чувам" и "Бразилка" се получи. За мен Райна трябваше да прави повече песни като "Плаче небето", "Любов не прося", "По-добре", а тя спря с тях и почна с една денс-хип-хоп вълна. Не беше лошо, че почна да танцува, но според мен трябваше да следва линията - мелодичен фолк, класически кючеци като Грипа и балади тип "Студени".

или трябваше да почне с песни стил Емануела, посветени на Кокаин, след раздялата им. Това щеше да я държи на гребена на вълната няколко години поне.

Сподели в други сайтове

Тия двете много ги слушах плюс "А бях ти казала", "Написано с любов", "Принцеса". Имаше много свежарски неща и една малко глупава вълна с "Не ползвам чужди вещи" и подобни. Много ѝ отиват и парчета с атака и тяга като Рихтера и "По всяко време". Общо-взето, много от хубавите ѝ песни в последните години не се забелязаха и сякаш това я тласна да премине повече във фолклора, където пък пак привлича младите.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

или трябваше да почне с песни стил Емануела, посветени на Кокаин, след раздялата им. Това щеше да я държи на гребена на вълната няколко години поне.

Туй не беше ли някакъв такъв софт опит?

И туй:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...