Jump to content

Препоръчани коментари

Кажете ми какво висше да запиша... :helpsmilie:

Информатиката сякаш в днешно време ще ти бъде най-изгодна ако разбира се ти се отдава математиката.В нашия университет информатиците са вързани с математика до 4ти курс.

Много хубава песен :Vishenka_05:

1,5 милиарда :girl_witch:

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Информатиката сякаш в днешно време ще ти бъде най-изгодна ако разбира се ти се отдава математиката.В нашия университет информатиците са вързани с математика до 4ти курс.

Много хубава песен :Vishenka_05:

1,5 милиарда :girl_witch:

Е,аз имам вкус,за разлика от повечето хора.Не се съмнявай в мен. :3fdb8960598fa63e:

Е,аз имам вкус,за разлика от повечето хора.Не се съмнявай в мен. :3fdb8960598fa63e:

Ти пък още малко потърпи . Какво ти готвя ако знаеш само!

Ти пък още малко потърпи . Какво ти готвя ако знаеш само!

Ами давай.Отворен съм към още реклама.😁 Тъжен живот водиш Дойке,затова само аз и Симеонова сме ти в устата и явно има защо. :3fdb8960598fa63e:

Така писах на Васил(гаджето на Ролф) на негов приятел и се оказа, че Васил бил хетеро и тоя и за това ни лъгал. Колко е нагъл само.

Така писах на Васил(гаджето на Ролф) на негов приятел и се оказа, че Васил бил хетеро и тоя и за това ни лъгал. Колко е нагъл само.

Ех,ех,Дойке,чак ме е жал вече колко асоциален и тъжен живот водиш.Нито някой приятел на Васил ще ти каже истината на човек който не познава,нито Васил,така че говори си,лоша реклама няма.😁 А и плюс това познавам всичките му приятели,винаги мога да поразпитам на кой си писал.

Ех,ех,Дойке,чак ме е жал вече колко асоциален и тъжен живот водиш.Нито някой приятел на Васил ще ти каже истината на човек който не познава,нито Васил,така че говори си,лоша реклама няма.😁 А и плюс това познавам всичките му приятели,винаги мога да поразпитам на кой си писал.

Онзи, същият на който казваше, че имаш голи снимки

Онзи, същият на който казваше, че имаш голи снимки

Точно пък от него не очаквай да измъкнеш някаква информация от него.А и той както мрази такива злобни мъже като теб ако разбере какъв си..не ми се мисли😁

Точно пък от него не очаквай да измъкнеш някаква информация от него.А и той както мрази такива злобни мъже като теб ако разбере какъв си..не ми се мисли😁

Нали му казах ти какъв си

Нали му казах ти какъв си

Би повярвал на мен,отколкото на теб,така че не вървиш.Така че умната.

Би повярвал на мен,отколкото на теб,така че не вървиш.Така че умната.

Щом така си мислиш

Ти беше с мен, видя какво ми писа! Думите са излишни :1000 (29):

Точно за това го казвам. Фейк профила ми беше разкрит, но всичко е точно... :1000 (29):

Ами в зависимост от интересите ти и кое ти се отдава най-добре. Примерно, Публична администрация, Връзки с обществеността, Европеистика, Международни отношения. Ако ти се отдават химията и биологията, можеш да запишеш Медицина.

След много издирване намерих канал Comedy Central, където Рики ще бъде гост в The Daily Show with Trevor Noah днес в 13:00 часа наше време, а при тях е 6:00 часа сутринта.

Както казах събуждаме се сутринта с Рики, както и американците.

После в 16:00 часа наше време, Рики ще бъде в Live With Kelly and Ryan по ABC, при тях ще е в 9:00 часа сутринта.

И двете предавания ще ги гледам директно. :P

Според мен е голяма грешка да разчиташ на мнението на който и да било относно това. Най-малкото всеки ще препоръча каквото той учи/е учил...а това е абсолютно и строго индивидуално! Важното е теб да те влече, за да го учиш с удоволствие и после с удоволствие да го практикуваш. Няма смисъл да слушаш съветите на хората и след това ако не ти хареса да си губиш времето само. Помисли си много добре, това само ти можеш да го решиш.

Танче, няма ли да почваш работа?

Чака да се стопли времето и да не ходи по снега хитрушата. Затова се радва, че вали сняг. :3fdb8960598fa63e:

Чака да се стопли времето и да не ходи по снега хитрушата. Затова се радва, че вали сняг. :3fdb8960598fa63e:

Рики и плаща да го хвали в нета! :3fdb8960598fa63e:

Колко красива песен!Марче отново да потърси Кости, нещата им се получаваха брутални! :wub_anim: :wub_anim: :wub_anim:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...