Jump to content

Препоръчани коментари

Нали казват, че тук спим. Да има какво да говорят. :1000 (29):

Айде отивай, че да ставам да си правя кафе.

Вече и аз пия кафе

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Уау, изпълнител с 3 хита дават Рики с с Венте Пака сега по The Voice TV.

По-точно е Малума като видях сега Шантажа, ама първата беше Венте Пака. :P

Латино музиката ще продължи с пълна сила и през 2018- нови албуми от Рики Мартин, Дженифър Лопез, Чаян, Малума, Фонси, CNCO. :P

И разбира се най- чаканият албум е на Рики. :P

Очаквам провал

Едно ама конска доза. Другото между 2 и 3 :3fdb8960598fa63e:

Едно двойно късо с малко мляко и после 2-3 нормални с мляко, без захар

Очаквам провал

Последният албум на Рики "А Quien Quiera Eschuchar" 2015 беше много успешен- Албумът взе Американско Грами миналата година за най-добър латино поп албум, също и за албум на годината и още една награда за албум, а Disparo Al Corazon и La Mordidta спечелиха за песен и клип на годината, както и спечели за най-добро турне. Отделно албумът влезе директно на номер 1 в Билборд за латино и латино поп албуми както винаги.

Всички латино клипове снимани от Jessy Terrero- няма ли други режисьори толкова. Дано Рики снима с друг режисьор.

И да повторя, че никой друг латино изпълнител с англоезичен албум не е влизал директно на номер 1 в Билборд 200. Този рекорд все още никой не може да го мине на Рики. :P

Малума се опитва да направи някакъв преход като Рики с анлоезичен албум, но няма да успее.

Колкото Prince Royce успя с англоезичен албум, толкова и Малума ще успее.

Не всеки може да е Рики.

Дано на рождения си ден Рики направи някаква изненада и да пусне новия сингъл за слушане.

Дано на рождения си ден Рики направи някаква изненада и да пусне новия сингъл за слушане.

А щом клипът ще се снима и в Мексико, още отсега албумът ще е успешен. Винаги Мексико му носи късмет, оттам му е започнала кариерата.

На последният му албум беше продуцент един от най-добрите в Колумбия и ето че Грами взе албума.

Рики още дълго ще пее докато хората го искат е казал. :P

Как ще коментирате факта, че Луиса Джонсън вече цели 2 години още няма албум, а продуцент й е Саймън Коуел, Камила също е със Саймън, но е много по-успешна от Луиса и вече албум ще има, a CNCO , които също спечелиха от предаване създадено от Саймън вече ще имат 2-ри албум догодина само за 1 година.

Изводът е, че не залагат на Луиса, а на Камила и CNCO.

А щом клипът ще се снима и в Мексико, още отсега албумът ще е успешен. Винаги Мексико му носи късмет, оттам му е започнала кариерата.

На последният му албум беше продуцент един от най-добрите в Колумбия и ето че Грами взе албума.

Рики още дълго ще пее докато хората го искат е казал. :P

Как ще коментирате факта, че Луиса Джонсън вече цели 2 години още няма албум, а продуцент й е Саймън Коуел, Камила също е със Саймън, но е много по-успешна от Луиса и вече албум ще има, a CNCO , които също спечелиха от предаване създадено от Саймън вече ще имат 2-ри албум догодина само за 1 година.

Изводът е, че не залагат на Луиса, а на Камила и CNCO.

А Рики бил жив бе, добре, тъкмо бях почнал да се притеснявам.

Саймън залага на който му играе по свирката и от който мое да изтиска най-много кинти. Да ти казвам ли кой е най-успешния му проект и докъде стигнаха в Х-Фактор?

Едно двойно късо с малко мляко и после 2-3 нормални с мляко, без захар

Мдам, и аз обикновено почвам работния ден с двойно, без мляко, и после поне още 3-4 кафета със без или както ми скимне ...

Мдам, и аз обикновено почвам работния ден с двойно, без мляко, и после поне още 3-4 кафета със без или както ми скимне ...

Задължително без захар

А Рики бил жив бе, добре, тъкмо бях почнал да се притеснявам.

Саймън залага на който му играе по свирката и от който мое да изтиска най-много кинти. Да ти казвам ли кой е най-успешния му проект и докъде стигнаха в Х-Фактор?

One Direction би трябвало да са.

Рики не е спрял от 2011 досега. Последният му албум е от 2015, последния сингъл е от 2016- Vente Paca. За тези години от 2011 досега имаше много разнообразна кариера- жури в The Voice в различни страни, турнета, 2 години участва в "Евита", концерти извън турнетата и други дейности, награди спечели, участия в предавания, резиденция във Вегас. На 7 декември е заедно пак с Ева Лонгория на поредната Global Gift Gala - и на двамата фондациите им ще събират пари за Пуерто Рико.

17 януари 2018 тръгва American Crime Story: Убийството на Версаче с Рики по FOX.

Догодина нов сингъл, клип, албум и отново пак ново турне ще има.

А и сватбата щях да забравя догодина.

И колко хубаво ще е 2017 я започнахме с Despacito, а 2018 да е с Рики още януари. :P

:roll1:

Aма товс е съвсем сериозно зс песните.

В момента вали. На днешния ден преди 1 година моят Ники загуби майка си, беше съсипан. Не искаше да го виждам така и с месеци само по телефоните бвхме..Само май за рожденив ми ден дойде. С месеци беше тъжен, дори и да се сдържаше да плаче пред мен аз познавах по очите му. Плачеше и пред мен понякога. Беше много тежък период, все искаше сам да си го изживее.

Божееее, фен на Рики от Иран ми иска нови песни на Татяна.

Тръгвам на работа.

Дай да ги запознаем с МачуПикчу. :D

Дай да ги запознаем с МачуПикчу. :D

Между другото това момче от Иран ми е пращал диск с негови любими песни от неговата страна, много хубави песни, тъй че му имам адреса.

Аз го знам от форумите на Рики още.

Той знае и за Райна и Коцето историята им.

Между другото това момче от Иран ми е пращал диск с негови любими песни от неговата страна, много хубави песни, тъй че му имам адреса.

Аз го знам от форумите на Рики още.

Той знае и за Райна и Коцето историята им.

Преди бях популяризирал чалгата в един тракер. Много и се радваха чужденците. Чак запалих фенове от Китай, Южна Корея и Виетнам, Канада. :1000 (29): Но западноевропейците са дръпнати, тях не успях да навия да я прослушат.

Преди бях популяризирал чалгата в един тракер. Много и се радваха чужденците. Чак запалих фенове от Китай, Южна Корея и Виетнам, Канада. :1000 (29): Но западноевропейците са дръпнати, тях не успях да навия да я прослушат.

Tова фенче харесва нашите изпълнители. Преди ме караше да му превеждам песните. Скоро ще идва в България.

Аз сега пия кафе.

Вчера цяла нощ не можах да спя и гледах филми. :3fdb8960598fa63e:

Треска за лалета много ми хареса освен края.

Аз сега пия кафе.

Вчера цяла нощ не можах да спя и гледах филми. :3fdb8960598fa63e:

Треска за лалета много ми хареса освен края.

Не ли малко късничко за кафе :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...