Jump to content


Online: Виктория Георгиева - Част от мен


Препоръчани коментари

Много свежа песен, най-сетне нещо адекватно от Графа и като музика, и като текст. Може и още, но на този етап съм доволен. Малко ми е невероятно как момичето, с което стоях навремето по математика, сега прави песни и клипове. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е лоша песента. Това момиче ми беше любимката в Х фактор и много се нервирах, че не стигна финал. Страшно талантлива е Виктория. Приликата й с Адел може да е търсена, но я има. Единствено за нея от този формат съм казвала някога,че трябва да се развива в чужбина. Гласът й разказва всяка дума от текстта. Нямам надежди,че в България има бъдеще за изпълнители като нея. Всичките й песни до момента не са на нивото на възможностите й.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Уникална песен, която за съжаление няма да бъде оценена, такива песни в България са в десета глуха. Дано и се отдаде възможност за развитие на друг пазар, за да се оцени невероятния и талант.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Едно от малкото хубави неща случващо се в българската музика последно време. За жалост неразбрано и незабелязано от никой. Беше ми фаворитка в Фактора и се надявах да се развива. Браво на Графа, че й помага и я оставя да бъде тва което е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...