Jump to content



Имали ли сте връзка с женен мъж?


  

40 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Какво общо има бизнеса със това да са семейство? Те пак могат да са партньори, но да са разведени и той да бъде с теб. Такива мъже просто залъгват любовниците си, само и само за да са на разположение и им дават срокове, че нещата някога ще бъдат различни, но никога не са. Ето примерно Таня вече толквоа години чака тоя да остави жена си и тя си погубва младините, а той си е осигурил всичко. Ти си направила този избор и аз не те съдя, но просто не ми харесва самата мисъл "Сърцето не пита в кого да се влюби"...Как да не пита? Аз може да се влюбя в най-пропадналото момиче на света, но ще си кажа че това не е за мен и ще се отдръпна максимално и с времето ще мине. Трябва да поставяш себе си на първо място и поне малко да си егоист в тоя живот, иначе няма да те чака нищо добро.

 

Не ми се навлиза много в темата, че е доста обширна и могат много неща да се кажат. Но само относно бизнеса, има връзка, защото след развод се дели имущество и т.н. Не съм много запозната с правната страна на нещата, но със сигурност има неблагоприятни последствия. Иначе не всички мъже разчитат на това да си поддържат връзката с празни обещания. Другото вече си е твой личен избор дали ще си с този човек или не. Доста трудно е да се влюбиш истински в някой и да имаш волята, въпреки всичко, да се откажеш...не винаги се получава.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 52
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коментарите на Стефан и Ружа са доста обективни, зрели и трезви. Наистина не е добре човек да се зарича за каквото и да е, защото съдбата може да го тества точно в обратни на принципите му ситуации. Аз като цяло съм против подобни отношения просто защото отказвам да играя втора цигулка и да се съобразявам с нечий двойствен живот. Пак казвам, няма гаранция в кого ще се влюбиш. Но преди всичко, ако се попадне в такава ситуация, никоя страна не е в изгодна позиция. Не обичам да бъда делен и затова избягвам подобни хора. Появявали са ми се разни такива случаи и предпочитам първо да поговоря с човека - кое налага да поддържа отношения и извън връзката си. В повечето случаи това са хора, пренаситили се от всичко и незнаещи какво искат... и съответно залитат по чуждо. На такива им прочитам конско, за да се върнат там, където им е мястото. В крайна сметка всеки се цени и не би желал да е в ролята на изтривалка.

 

Както Ружа спомена - има и примери за партньори с общ бизнес. Имал съм и такъв случай. Човекът видя какво искам и заслужавам и прецени, че въпреки доброто си желание не може да ми даде това внимание, защото граденото с години общо бъдеще с неговия човек в чисто бизнес план му бе по-важно, макар да не го бил обичал вече - беше така честен да си признае за връзката си, то аз го притиснах, защото такива ги разпознавам и сам рано или късно. Като се изяснят със себе си какво искат - ок. В противен случай лъжат партньорите си. Не желая да съм причина за нещо такова. А в случаите, в които партньорите знаят за изневерите им и дори ги одобряват - това е гнусно и непонятно за мен. Много е индивидуално. Особено когато говорим за бисексуални примерно. Те винаги ще искат да си имат гадже жена за пред обществото и родата, а през останалото време се спотайват и търсят начини за близост с момчета.

Та така. Не ги разбирам тези, които са нещастни, а стоят с някого поради някаква причина, търсейки си други паралелно. Още повече не разбирам тези, на които щастието им в ръцете, а не го оценяват. Такива хора май не разбират, че някой някъде там търси своя човек и страда, а те го имат и го приемат за даденост, затова в един момент изпускат и питомното, и дивото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Теб не те ли е дундуркал женен? :3fdb8960598fa63e:

Мачкай. :baaasmiley:

 

По темата, от личен опит, мога да кажа, че понякога "любовницата" може да бъде на първо място (като приоритет) много време. Тогава става изключително сложно за мъжа, но въпреки това, е възможно. В моя случай, разликата ни беше много голяма също - огромна пречка, чисто от социален аспект. Съпругата му пък ми беше приятелка от дълго време... все пак съм на мнение, че любовта не се избира - или я има химията, или я няма. Дори и да се заречеш да избягваш този човек и да нямате никакъв контакт, няма да спреш да мислиш за него, ако чувствата са реални. Нищо няма да се изтърка, в моя случай - дори напротив. От толкова избягване и криене, съдбата направи така, че точно при него да попадна. Както и да е. Казвам, че не трябва да съдим изборите на никого - никога не се знае в каква ситуация може да изпаднем ние.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама къде си го мерите вие с Таня? Ако имаше начин още един женен щеше да си вземе, но...

 

Ами не, не си прав. Нашето започна всичко на майтап, ей така случайно. И всеки един след него не може да се сравни с него.

Ако беше свободен, щях с него само да съм.

И за всички тези години не съжалявам, че съм го срещнала. Имала съм толкова хубави моменти с него и преживявания. Той е единствения мъж, който ме разбира макар и да се караме понякога, ама то без това не може.

 

Само, който е имал такава връзка само той ще разбере за какво става въпрос. Другите тука дето се правите да давате морал, няма смисъл.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много е интересно, че почти всички, които са имали такава връзка, казват, че чувството не може да се сравни с нищо друго. Явно този допълнителен адреналин да знаеш, че правиш нещо "лошо" и "забранено", супер много усилва страстта и предразполага за добра връзка. Човешка природа :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много е интересно, че почти всички, които са имали такава връзка, казват, че чувството не може да се сравни с нищо друго. Явно този допълнителен адреналин да знаеш, че правиш нещо "лошо" и "забранено", супер много усилва страстта и предразполага за добра връзка. Човешка природа :1000 (29):

Трябва и ти да пробваш :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз освен да бъда женения с извънбрачна връзка, не виждам по какъв друг начин мога да пробвам :3fdb8960598fa63e:

Хахаха, аз това имах предвид. Може пък и ти да се ожениш, нищо не се знае!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...