Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Надявам се, че си ги сложил с боксерки. Разбира се! Не съм простак и никаквец все пак Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Разбира се! Не съм простак и никаквец все пак Ела с мен в банята, че тук може да ни чуят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ела с мен в банята, че тук може да ни чуят. Какво е станало сега? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Добре, аз се оттеглям да медитирам в покоите си и в 21:45 ще съм в хола за лайфа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Може ли да ми дадете от вашия жълт кантарион да си сваря чай, че ме болят бъбреците? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Добър вечер на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Може ли да ми дадете от вашия жълт кантарион да си сваря чай, че ме болят бъбреците? Ама какви бъбреци! Преси няма хит! Мигом да обсъдим какво да ѝ пишем на ЛС... – СГ Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ама какви бъбреци! Преси няма хит! Мигом да обсъдим какво да ѝ пишем на ЛС... – СГ Без хитове боли ме всичко, не ми се става, не ми минава. Клетата! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Какво е станало сега? Преди бях в изповедалнята и по телефонен разговор ми се заяви: или формата или мен. Май ще се напуска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преди бях в изповедалнята и по телефонен разговор ми се заяви: или формата или мен. Май ще се напуска. А, въй - не! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преди бях в изповедалнята и по телефонен разговор ми се заяви: или формата или мен. Май ще се напуска. "Има нещо много лошо в бившите, то това е колко твърде късно сещат се!" е казала Галена Да не си посмял да направиш това! Не си заслужава в никакъв случай... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 "Има нещо много лошо в бившите, то това е колко твърде късно сещат се!" е казала Галена Да не си посмял да направиш това! Не си заслужава в никакъв случай... +1! -А., няма да ти проговоря повече, ако го направиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Биг Брадър, оставам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 А, въй - не! "Има нещо много лошо в бившите, то това е колко твърде късно сещат се!" е казала Галена Да не си посмял да направиш това! Не си заслужава в никакъв случай... +1! -А., няма да ти проговоря повече, ако го направиш! :heart::heart::heart: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Биг Брадър, оставам. :heart: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тук е по-скучно и от клип на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Тук е по-скучно и от клип на Преслава. Нямам търпение Биг Брадър да излъчи боя между теб и Денис и как Арвен крещи: ''Спрете и с двамата мога да се справя''. К Р А Л И Ц А !!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Биг Брадър ни пусна премиерно този хит... Със закон забранявам да се спи! - Salvaberry Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Някой може ли да ми докара хавлията, че в бързината съм я забравил ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Желая партито довечера да бъде открито с тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да отговарям ли на въпросите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Да отговарям ли на въпросите? Да, на лс на Кеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ПОДМИХТЕ ЛИ СЕ ? Готови ли сте за тази вечер ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 да се видя в огледалото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари