Jump to content



Online: Цветина - Его


Препоръчани коментари

Не знам защо плюете така клипа... момичето е съвсем нова певица и не ми се вярва да има повече от 2 участия на месец, а хонорара й сигурно е 500 лева. От къде да намери пари за по-хубаво видео?!

 

Песента ми харесва!

 

За пари не я мисли, има си бизнес с парфюми момичето. Вчера даже си купих от нейният магазин и я спонсорирах. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Харесва ми, почти всички песни досега ме кефят. Има присъствие и харизма. Може да не е първа красавица, но има характерни черти и излъчване. Не е безлична като половин Пайнерки.

Отделно, има талант. Много хубава бленда, специфичен глас. Не можеш да я сбъркаш.

Тази песен, както други нейни, си има типични мазни отсвири, което ме кефи. Куплетите са по модерни, в стил рапиране, припева в типичен попфолк. Яко е станало.

 

Ясно е,че не може за всеки клип да плаща на пиявицата Люси. Важно е,че продължава да пуска проекти. Време е вече Пайнер да я прибере и завърти по Планета песните й.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дай да чуем мнението ти за този грим :1000 (29):

 

Самата Криста е грозна, то както и да я гримират - все тая. Това,, дето са се опитали да го направят с веждите и да не го опитват втори път. Така не се прави , надолу трябва да има едно преливане и поне един номер тен отгоре, респективно и друга светлина. Както и да е, Криста ли е Краста ли е, аз тази за сефте я чувам и виждам.

Но Цветина е красива , а в клипа е здраво орезилена, прилича на травестит, ужасно е, това с бялото е направо прекалено. Този човек , който се е подиграл така с нея трябва да му бъде прекратена работата на "гримьор" веднага, това е ужасно!

 

В нито една визия не е гримирана като хората, ужасно е, аз от години гримирам (предимно за кеф) и такова нещо не съм правил дори в началните си опити...

 

Нито ружа се използва по този начин, нито очната линия е като хората, визията с бялото е потресаваща - толкова неравномерно, неспазено, толкова травеститско, ако не знаех , че е тя, нямаше и да разбера...

 

Има си номерация, тя се ползва спрямо кожата, или ако не - внимава се къде се слага, и впоследствие под какъв ъгъл се снима (надали режисьора на това видео е наясно с това, предвид и самото видео).

 

Интересно ми е кой е гримьора, ама много ми е интересно...

Ако е самата тя - веднага да спре.... ако ли не- кой е, ако някой знае - да пише. Интересно ми е кой се е изгаврил така лошо с нея....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Момичето въобще не е певица и няма участия. Прави си проектите за удоволствие, няма абсолютно никакви амбиции на този етап, просто се забавлява. Не е лоша песента, припева е силен.

Би ли ми обяснил как един НЕ амбициран изпълнител, самопродуциращ се при това, изкарва 4 проекта в рамките на 8 месеца?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Яка песен отново, продължава линията с мазните отсвири. Видеото е ок, явно не е имала средства за по-добро, но визията със светлото червило вярно е потрес, супер травеститска.

 

И на мен ми се струват нелепи твърденията, че нямала амбиции за певица. Не вярвам от парфюми да изкарва чак толкова пари, че да пусне 4 песни за по-малко от година без да има желание да се занимава с пеене. Че "пеят" за кеф може да се каже за такива като Стефифешън и Джорджано (преди), но за момиче с 4 професионално записани и заснети проекта да се каже, че не искала да бъде певица, ми звучи несериозно. Но за да се забележи и оцени наистина, трябва да отиде в "Пайнер", иначе няма да постигне много.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен, ако имаше чак такива амбиции да е на голяма сцена, с цял антураж след себе си, феновете да й пеят песните, да изкарва пари от това тя щеше да отиде в някоя компания. Явно тя не иска това (поне за момента) и си прави песни и си снима клипове, за кеф.

Разпределя си нещата. Всеки текст е неин, два от клиповете й са снимани с доказани имена, две от песните й са от доказани композитори (даже една, но все пак).

Link to comment
Сподели в други сайтове

Четвърти проект за една година... Това момиче ако беше в Пайнер щеше да е най-силният женски дебют от Цветелина Янева насам!

Парчето бива, има потенциал за хит, но не знам, нещо може би му липсва, за да е силно като предишните няколко. И клипът става, но като за певица, която е нямала три по-добри преди това...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има участия, от време на време, пишат ги в страницата и, имаше даже клипове от някакви дискотеки, пее на Янева песните, имаше и изпълнение на песен на Софи.

Надали тия 4 песни са "просто за кеф". А колкото до Пайнер - вече не са фактор. Свърши.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...