Jump to content

Препоръчани коментари

Хубави песни прават тези момичета, успешни са... но все още не са ме впечатлили за да ми харесват повече от Pussycat Dolls.

Няма никакво място за сравнение между Fifth Harmony и Pussycat Dolls - първите са 5 невероятни вокалистки (добре де, 4 и Нормани...), а вторите - танцьорки и една вокалистка. Да не говорим, че и музиката на 5H е много по-мелодична и музикантска от клубните бозички на PCD.

Само Камилата зверски ме дразни с неадекватните си мятания, ама я преживявам.

Няма никакво място за сравнение между Fifth Harmony и Pussycat Dolls - първите са 5 невероятни вокалистки (добре де, 4 и Нормани...), а вторите - танцьорки и една вокалистка. Да не говорим, че и музиката на 5H е много по-мелодична и музикантска от клубните бозички на PCD.

Само Камилата зверски ме дразни с неадекватните си мятания, ама я преживявам.

Единствено сравнение ми е че са женска група, не съм търсил прилика в творчеството им. :3fdb8960598fa63e:

• 2 months later...
Камила е напуснала Fifth Harmony. Надута квачка. :gun_bandana:

https://twitter.com/FifthHarmony/status/810711337789771776

Значи затова е най-коментираната тема в Туитър. Бях близо, че нещо става с групата.

1,2 млрд ?!?!?!?

божееееееееееееее Тази песен я чувам за първи път :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

1,2 млрд ?!?!?!?

божееееееееееееее Тази песен я чувам за първи път :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Това е най-големия им хит. Въртят я и до днес. Как няма да си я чувал:

Когато се помислиш за Бионсе, ама и Никол Шерцингер няма да си :D

Пхаха, сега Камила излезе с изявление, че дори не го потвърдила официално, нито говорила с момичетата, те сами пуснали новината и тя била шокирана. :1000 (29):

Сега вече е официално. Догодина щяла да ни "зарине с продукция".

То това беше ясно от много време, девойчето адски си повярва още в X factor. Според мен няма да има успех като солов артист, във Fifth Harmony се отличаваше, защото беше най-жизнена и самоуверена, а и гласът й изпъкваше, но като солов артист ще се слее с масовката. Да не говорим, че като образ прекалено много се покрива с Ариана Гранде - дребно момиче със силен глас, но пък изобщо не е толкова добър вокал, колкото Ари.

Ето как ще звучат песните на 5H без Камила.

Сто пъти по-яко е така, мен в оригинала най-много ме кефи частта, в която Лорън пее партията на Камила, така че е дори по-готино като е така цялата песен. Нищо не са изгубили без Камила.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...