Willy Публикувано на Юли 30 Report Share Публикувано на Юли 30 Следващия отговаря дали го е правил...и след това казва какво не е правил никога... Примерно аз казвам Никога не съм си чупил ръка,на което следвъщия отговаря с Да/Не и казва какво не е правил никога Никога не бих изневерил на себе си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не Никога не бих предал някой, за моя изгода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Не Никога не бих предал някой, за моя изгода Да Никога не съм имал твитер акаyнт П.С. извинявайте аз съм започнал вместо с минато време с идно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 НЕ Никога не бих убил човек за пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Да Никога повече няма да правя секс за пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 Да Никога повече няма да правя секс за пари. Незнам Никога не съм карал ски Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Незнам Никога не съм карал ски Не Никога няма да простя предателство... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Аз да защото и аз предавам. Никога не съм правил тройка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Аз да защото и аз предавам. Никога не съм правил тройка. Да Никога повече няма да се натискам с майката на най-добрия ми приятел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Не Никога не съм правил секс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Да. Никога не съм правил интриги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 Да Никога не съм патyвал с самолет(и не искам) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Редовно. Никога не съм правил свирка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 НЕ Никога не бих пушил цигари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Съжалявам! От 2014 съм от групата на пушачите. Та, даже нищо лошо да не чувам! Никога не съм пил, нито харесвал ракия! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Като ученик имах едно напиване с ракия и след това не съм близвал. Като цяло не съм по алкохола! Никога не съм пробвал хероин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз също! Никога не съм гледал всичките епизоди на "Бързи и яростни"! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Не съм. Страшно overrated или не са по вкуса ми, не знам! Никога не съм се излагал публично!😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 От 30.07.2016 г. от 20:38, Willy каза: Следващия отговаря дали го е правил...и след това казва какво не е правил никога... Примерно аз казвам Никога не съм си чупил ръка,на което следвъщия отговаря с Да/Не и казва какво не е правил никога Никога не бих изневерил на себе си Ах, примера който съм дал.🤣🤣🤣 Миналата година два пъти отиде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 И аз, но никога не е късно! Никога не съм карал трабанче! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не спирам да го правя! 😂 Никога не съм отказвал секс на добре изглеждащ/а мъж/жена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Определено - съм! Никога не съм доял крава! ха ха ха 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 минути, DevilWish каза: Определено - съм! Никога не съм доял крава! ха ха ха Знаеш ли колко е яко! 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 минути, DevilWish каза: Определено - съм! Никога не съм доял крава! ха ха ха Kaто малък дядо ми се е опитвал да ме учи, но така и не ме научи. И все пак съм хващал крави и кози за вимето. Никога не съм колил кокошки 🐔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 часа , Slavi каза: Kaто малък дядо ми се е опитвал да ме учи, но така и не ме научи. И все пак съм хващал крави и кози за вимето. Никога не съм колил кокошки 🐔 И аз! И честно казано не бих, защото обичам животните! Никога не съм се качвал на трактор! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.