Jump to content

chocolate_club

Ramaniacs
  • Коментари

    36
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About chocolate_club

  • Рожден ден 3.05.1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.impulse.bg/coala

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Маями

chocolate_club's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. chocolate_club

    Висше образование

    Дентална медицина, Пловдив
  2. Тази нощ безумна помните ли я по темата: Липсата на експерименти - било то музикални, текстови, видео Отвратително отношение - побоища, забивки с кой ли не, липса на морал *** Сантимент към творчеството й, основно това преди 2010 година Музикалният експеримент "Моето слабо място"
  3. Прави ми впечатление, че ги рекламират постоянно с някакви измислени интервюта и сензации, но такива проекти са обречени поначало.. едно време група 88 имаше някакъв успех, имаше и едно трио "Максима" ако не се лъжа.. нищо не стана и с тях.
  4. Парите не помагат в този случай. Може да имаш пари, но започвайки да градиш определен имидж като на Андреа да кажем в 2009-10 година (клипа на "Докрай" се сещам) , зависи дали на самата певица й отива, дали изглежда адекватно.. примерно ако пуснеш Рени с тази визия или Райна, ще е супер смешно, просто трябва да имаш харизма, излъчване , да го носиш в себе си - не се купува това... - толкова по отношение на провокативния имидж.. А по отношение на клиповете и песните - на Джена примерно имаше една "Вземи сърцето ми", супер елементарен клип, а стана хит. След това "Моли се да не почна", отново елементарен клип, нискобюджетен, но хитова песен... но самата певица има специфичен, разпознаваем глас, аз на това го отдавам превръщането на песента в хит, начина на поднасяне. Текстовете й са интересни също, но самия изпълнител придава едно определено звучене на текста.. ако да кажем онова " Да не си подписал с мене в общината?" и всички тези фрази от "Спри да ми досаждаш" ги изпее Гергана, ами тя е една кукличка, миловидна, не й ходи да пее такива текстове, някак си поне на мен не ми стои, ще е нелепо и не виждам какъв хит ще стане?? Просто въпроса според мен е да улучиш твоята песен, която ти можеш да поднесеш, която се вписва в цялостния ти имидж, оттам стоиш убедително, излъчването ти го има и всичко.. според мен въпрос на харизма, все пак трябва публиката да те хареса.. а как става това? Парите много могат да помогнат, но там където има качества, които да се доразвият, да се извади най-доброто..
  5. 1. Да се пее изцяло на живо по участия /за мен плейбека е неуважение към хората, които са извадили пари от джоба си и са дошли да те слушат, записи можем да си слушаме и вкъщи/ 2. Наградите да се определят от вота на феновете /тогава певиците ще се стараят още повече, ще се вдигне нивото на продукция като цяло/ 3. Да се организират концерти по-често и в по-малките градове, тъй като голяма част от публиката не ходи по дискотеки /деца, по-възрастни/, така поп-фолкът ще достигне до повече хора, до народа, както се казва; за мен лично сега, както участията се провеждат масово по дискотеките, това е един вид изолация на жанра 4. ДА СЕ ОГРАНИЧАТ СКАНДАЛИТЕ И НАПАДКИТЕ ПРЕЗ МЕДИИТЕ - срива имиджа на жанра адски много, нищо че така певиците си правят безплатна реклама; трябва сплотеност, а не подливане на вода един на друг, вадене на кирливи ризи през ден, начетохме се и се наслушахме на какви ли не разкрития, но е време да се възвърне добрия тон..
  6. 1. chocolate_club 2. Магдалена Господинова 3. Асеновград 4. 21 5. "Ще бъдем по-щастливи, ако своевременно възприемем простата истина, че всеки живее най-вече в собствената си кожа, а не в чуждите очи" 1 2 3
  7. ъде се загуби? :(

  8. 5 * .. sorry za k1sniq otgowor.. :P

  9. най-готиното момиче във форума!!!

  10. Същата тази Памела ми беше направила страхотна боза в компютъра..
  11. Наистина много хубаво питие. Вкусът е разбиващ!
  12. Искам да видя върколак или вампир - това ми е мечта.. ама ако ми оголи зъби.. Иначе информацията е много интересна, особено за страдащите от бяс..
×
×
  • Create New...