Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    10923
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Последно SG беше ТОП потребител на Септември 5 2023

SG имаше най-харесваното съдържание!

5 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

5393 посещения в профила

SG's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

7,7k

Репутация

  1. Стефчо е най-актуалната тийн генерация. Алекс ще е с Паола, Борис, Деси Слава II, Гло 2, второто на Емануела, детенцето на Гери и т.н. Wow какъв бум на деца и внуци в чалгата в последните години.😆
  2. Освен ако не последват пътя на генерацията на Симона, Ивон, Дениз и т.н. и не предпочетат да са кифли вместо певици. Но към момента да гледаме по-скорошните потенциални лидерки. Марая ли ще е първата, която качествено ще измести Преслава и Галена или ще е щерката на Сашка? Или бабите ще се разминат и в средната си възраст и пак ще изгрее генерация на мъже и Стефчо и Иван (на Емилия) ще са новите Галин и Фики?
  3. Само не знам повечето от тези изредени работи от къде ги измислиха монстърчетата. Кейти сама си каза, че новата ера ще е весела и позитивна. Звучи доста като предните й, изкл. Witness, но си мисля, че ще е нещо по-различно.
  4. Едната дори е с няколко години по-малка от другата. Тъкмо когато Паола си мисли, че е седнала на трона, ще дойде новата по-млада сензация New Dess. Мисля си обаче, че и Глория младша не е за подценяване. Имам очакването да пропука флоп проклятието от поколението на Симона и да мачка като баба си през 90те.❤️
  5. За да се пораздвижи жанра (и форума) някой трябва да се сети да направи турне получай 20 години от първото. И догодина награди. Вече ги няма границите между компаниите и може да стане интересно, като в ранните години на Нов Фолк.
  6. Вече има Покахонтас 2, ще трябва да се пробва за 3. Btw Гергана наистина е родила в края на миналата година. Основната й професия е свързана с геологията, не с Лидл. Чувства се щастлива, защото от години е искала да бъде обикновен човек със семейство.❤️
  7. Просто скандални цифри тук.😆
  8. Новата на Преслава е типично за нея отбиване на номера. Много тъпо да я издаде след Улицата (и след също доста яката Ако ти върна), и то навръх юбилея. Само заради името ще се наложи в чалга средите и точно по тази причина след някоя и друга година в Рамания ще бъде сочена като някакъв огромен български хит, като други подобни балони тип Беден в сърцето. Но проблемът не е само при Преслава. Тази година е поредната, която е минала почти на 1/3 и още няма почти нищо наистина успешно. Но пък е кеф, че към момента фалшивите цифри от надцакването на няколкото останали помпащи пращат хита на годината при Алфа, и то при Лиди.❤️
  9. Някъде по средата е, но според мен с течение на времето ще наклони повече към maga. Отгледана е от религиозно семейство с определени принципи и след като на практика си изживя пълноценно бунта в ранните години би било съвсем очаквано в напреднала възраст да пожелае по-различно бъдеще за дъщеря си и за потенциалните следващи поколения. Особено след като сама изживя и кошмара на шоубизнеса зад кулисите.
  10. И аз попаднах на тази новина. Не че винаги не съм виждал нещо съмнително в спада й. Същото се твърди и за Кристина Агилера. За нея не знам, но Катя винаги си е била скрита фенка на Тръмп, колкото и да се прави. Поне в този си статут 'по средата' постигна нещо изключително дори в най-големия си залез някога - да е единствената, пяла и на встъпването на US президент, и на коронацията на UK крал.
  11. Още една Witness ера.
  12. И на Кейти, и на Гага, също като Бионсе, им предстоят големи завръщания тази година. Независимо дали с музика, с филми или и с двете. Не само защото Катя този път сериозно е решила да се завръща, а и защото след титаничния провал в създаването на убедителна нова поп генерация, на САЩ на есен ще са им нужни възможно най-много на брой силни звезди в шоубизнеса, за да се наклони общественото мнение към победа на Байдън.
  13. То тук арабското съвсем се губи из дебрите на махалата. За мен трябва да експериментират с нещо по-умерено в този стил или да измислят някакви съчетания, има някои песни, които звучат много тайнствено и красиво.
  14. И то още не са го осъзнали като хората. От поне десетилетие се акцентира предимно на едно и също изтъркано и възможно най-пошло звучене от арабската и ромската гама, а то особено в страните от близкия изток има още тооолкова много нюанси. В последните години буквално само в Еуфория се усеща някакъв опит.
  15. Тези дни стават 20 години, откакто разбихме теориите, че след Пайнер живот няма. Иронично, след тези 20 години още сме някъде там в играта, въпреки усилените опити да е друго. Също толкова иронично, към днешна дата вече е по-логично да си извън останките от Пайнер.
×
×
  • Create New...