Jump to content

fearless`

Rеspеct
  • Коментари

    1840
  • Регистриран

  • Последно посещение

5 Последователи

About fearless`

  • Рожден ден 25.11.1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

8703 посещения в профила

fearless`'s Achievements

Изследовател

Изследовател (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

742

Репутация

  1. Не мога да разбера защо по дефоут се смята, че демократите са добри, а републкликанците лоши?! И защо една от най-успешните певици на миналото десетилетие трябва да залезе, защото смята политиката на демократичната партия за грешна? Не е ли това цензора? И означава ли че ако не си демократка отиваш в коша?
  2. Само на мен ли мелодията ми прилича на "пази се ти, че аз съм огън момиче"
  3. Не знаех, че вече има право да издава музика. Последно четох че още се съдят с dr Luke.
  4. fearless`

    Камелия и Крум - Сахара

    Не знам на Камелия толкова ли няма кой да и напише хубав текст?! 10 години ще станат от както не е в Пайнер и от тогава има 2 или 3 слушаеми песни. По-добре да няма нова песен от колкото такива бози.
  5. Горе-долу това е, което реалистично може да очакваме. Със сигурност ще има песни, които са любими на някого но няма да бъдат изпяти. Аз например много харесвам "5 промила любов" и "Не ми говори за любов", но това не са й от най-големите хитове.
  6. На самостоятелен концерт ще е нелепо да пее миксове вместо целите песни. Концерта трудно ще бъде повече от 2 часа от които 20-30 минути почивки на които ще пеят гост-изпълнители остават още 90-100 минути по 4 минути на песен с няколко приказки измежду тях са около 30 песни. Може да са 5 повече или по-малко в зависимост колко точно времетраене ще е концерта, но ако някой очаква 50 или 70 песни ще остане разочарован.
  7. Искали са да заложат на това че звучи като песните на Анелия от първите години, което е страхотно, но текста е кошмарен. Освен "погледни ме, погледни тя не може да ме замени" нищо друго запеваемо няма
  8. Реакциите на всички да яко fake. Най вече вече Тайлър. Въпреки, че от години е явно че тази церемония работи по договаряне, чак такива преиграни емоции не са приятни за гледане.
  9. Боже! Не вярвам, че това се случва най-накрая, но наистина е нелепо, че досега няма нито един концерт дори в малка зала. Успех!
  10. Ария 6000?! Абсолютно не реално. Галена вече не е ли в Пайнер?
  11. fearless`

    ANDREA - MISS ME WHEN I'M GONE

    Оффф защо продължава с тези чуждоезични бози... "Повече от думи" се получи много добре с още няколко поп-фолк песни на същото ниво щяха да й се получат нещата. Прави една по една чалгия на година-две после реве че няма участия
  12. Да, да, баш за това е
  13. fearless`

    ДЕБОРА - ДА ИЗЛИТА

    Добре, че темата за насилието й беше много болна.
  14. Тайлър Суифт ли имаш в предвид? Освен нея, мисля че и Ариана Гранде е пред Риана не знам кой още.
×
×
  • Create New...