Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 4 отговора
- 438 преглеждания
Снимки от промоцията на Кали - The best of Kali - ремиксирай ме! Кали пя почти през цялото време на живо, но ако не сте били там ще чуете сами скоро по БТВ. Специални гости бяха Я-я и Илиян, като последния се включи в няколко песни. АЗ БЯХ ТАМ Там бяха още: Джина Стоева, Пепа, Ивена, Габриела, Карлос, Стефани... А сигурно и някой от вас? Началото - Моме, Малино СЕКС с Илиян: Фалшива:
Last reply by tanq_raina, -
- 7 отговора
- 567 преглеждания
Изживях едно наистина уникално преживяване, което няма да забравя. Дискотеката беше просто фул, имаше адски много хора, Галена едва се разминаваше с тях. Две седмици преди участието всички места бяха заети. Получи си голям купон, в който никой не се е съмнявал. Пя над час и половина, изцяло на живо, въпреки, че по принцип пеят около час. Започна със " За последно ", която определено се радва на голям успех и завърши с " Лоша ли съм ", като остави присъстващите без думи. През цялото време всички танцуваха и се кефеха като за последен път. Освен споменатите песни изпълни : " Дяволът ме кара " , " Дозата ", " Чупката ", " Нещастница ", която беше на…
Last reply by alexche, -
- 17 отговора
- 1,2k преглеждания
ехехех аре аз да направя сефтето - не смятам да пиша километрични постове в полза на това колко е велика Глория и т.н - който беше знае как мина,който не е бил да гледа по-надолу. Участието е в "Планета Пайнер клуб" - Пловдив, 30.10.2008. айде и клипче за капак
Last reply by Glamdring, -
- 3 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на е…
Last reply by valennceto, -
- 1 отговор
- 298 преглеждания
Искам само да споделя,че повече няма да стъпя на нейно участие!Направих го само заради една приятелка,която искаше да отиде,да я види на живо и да се снима с нея! Беше пълна трагедия!Дискотеката беше почти празна,явно покрай Айдъла още повече са я заобичалиПя на пълен плейбек през цялото време,само свои песни,2 по-нови,другите някакви ретро от албума "Мария",ужас просто!През цялото време циклеше с две фрази "Наздраве" и Хайдеее",които повтаряше непрекъснато,до болка!Направо ми е жал за нея!Накрая на участието дори отказа снимка на моята приятелка,вика й "Офф,хайде след малко..."... Препоръчвам ви да не правите никога грешката да отидете на нейно участие!Загуба на врем…
Last reply by Shh... It's a secret, -
- 32 отговора
- 1,8k преглеждания
Линк: Преслава - Клуб Версай (25.02.2009) @vbox.com Линк: Преслава - Клуб Версай (Камелия - Луда по-тебе) @vbox.com Специално за Фокси :1000 (30): и за Семейство Камови :1000 (29): Линк: Преслава - Клуб Версай (Джена - Омръзна Ми) @vbox.com За nikitq и семейство Джендови Линк: Преслава & Dj Radi - Kлуб Версай / Град Варна За всички почитатели на Сръбската Музика Линк: За Всички Кючекчий @ MyWeb.bg Супер беше участието на Преслава :1000 (30): Хората се забавляваха много, на 8 Април я очакваме отново в клуб Версай Доста хора успяха да се снимат с нея, радвам се, че бях в голяма близост до сцената, за да мога да снимам …
Last reply by Lenor, -
- 5 отговора
- 375 преглеждания
Лъжа е Омръзна ми Червена точка Знам диагнозата За крадец не ставаш сине Кючек Страшен купон беше!Хората се забавляваха супер много.Преслава се даржа много мило,не отказа на никой снимка въпреки,че малко бързаше,защото нещо е болна и не й беше добре. Снимките и клипчетата са поздрав за всички фенове на Преслава.
Last reply by Saki4a, -
- 1 отговор
- 223 преглеждания
НА 04.04.09 ходих да чуя и видя легендите от Astral Projection...двамата израелци които от 1994-та година правят тъй нареченият сайкъделик транс. Траци траци като "people can fly"които само съм слушал успях да чуя на живо в столичният клуб Ескейп...ЛУДНИЦАТА БЕШЕ ПЪЛНА...оставям снимките да говорят сами за себеси Ето ги и пичовете от Astral Projection
Last reply by BEHA, -
- 2 отговора
- 334 преглеждания
Кои биха били те? Коя песен с кой град ще я свържете Хайде да видим, 10 града/10 песни/10 артиста/10 държави.
Last reply by DevilWish, -
- 14 отговора
- 513 преглеждания
Качеството на снимките е малко лошо,но..да има там.
Last reply by Paradise., -
- 2 отговора
- 500 преглеждания
Анелия & Dj Nicky Genov
Last reply by suziS, -
- 22 отговора
- 1,2k преглеждания
Здравейте!Тук гласувайте за любимия/ите си графикъор/и.Моля обосновавайте мнението си!Приятно гласуване!
Last reply by Bandolero, -
- 19 отговора
- 721 преглеждания
Въпросът е ясен.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 18 отговора
- 613 преглеждания
Бихте ли променили нещо в себе си ? Също така неща които ви засягат лично като например местоположение и тн..
Last reply by Alter Ego, -
- 27 отговора
- 1k преглеждания
Изневярата е едно от най-болезнените предателства, които може да преживее човек в една връзка. Въпросът дали бих простил/а изневяра е труден и няма еднозначен отговор – той зависи от множество обстоятелства, лични убеждения и емоционална зрялост. От една страна, има хора, които вярват, че прошката е признак на сила. От друга страна, има и такива, за които изневярата е непростима. Те вярват, че щом веднъж се е стигнало до предателство, не може повече да се говори за истинска връзка.
Last reply by Andrew Cunanan.,