Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 1 отговор
- 29,2k преглеждания
Линк: 4аspik Varna Dj Nicky Genov & Илиян Live 1juli 2010@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov § Kondio Perkusii @vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (0)@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (yo - yo (1)@vbox7.com Линк: 4аspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov@vbox7.com Линк: 4aspik Varna Кондио Live & Илиян Перкусии @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov (и Кондио Перкусии) @vbox7.com Линк: 4aspik Varna Илиян Live & Dj Nicky Genov[[ @vbox.com Линк…
Last reply by tatqna_todorova, -
- 1 отговор
- 187 преглеждания
Здравейте,това е играта измислена от Paradise. миналата година,надявам се да няма проблем,че аз я пускам.Всеки,който иска да участва, до 25.12 да ми напише на ЛС една цифра (от 1 до 10) и кой с когото падне ще си разменяте подаръци - графики,пожелания,картинки,миксове,фен видеа и т.н.Моля,кръстете ЛС-то си:"Игра" Аз също мисля да участвам,но няма да гледам кой какво число ми е пратил до деня,в който ще ги пусна тук. Пример: .... -1 и ;;;;;-1 ще си подарят каквото искат-снимки,графики,миксове и т.н.
Last reply by Ivanhoe, -
- 1 отговор
- 249 преглеждания
Здравейте, мили съфорумци.Тъй като годината е почти към края си, аз реших да направя тази тема, където да пишем за най-важните, интересни, скучни или интригуващи неща, които са случили с нас през 2016-та и да си направим равносметка за изминаващата година. Надявам се да прекарате хубави моменти в темата, докато четете или пишете.
Last reply by Stela, -
- 1 отговор
- 298 преглеждания
Искам само да споделя,че повече няма да стъпя на нейно участие!Направих го само заради една приятелка,която искаше да отиде,да я види на живо и да се снима с нея! Беше пълна трагедия!Дискотеката беше почти празна,явно покрай Айдъла още повече са я заобичалиПя на пълен плейбек през цялото време,само свои песни,2 по-нови,другите някакви ретро от албума "Мария",ужас просто!През цялото време циклеше с две фрази "Наздраве" и Хайдеее",които повтаряше непрекъснато,до болка!Направо ми е жал за нея!Накрая на участието дори отказа снимка на моята приятелка,вика й "Офф,хайде след малко..."... Препоръчвам ви да не правите никога грешката да отидете на нейно участие!Загуба на врем…
Last reply by Shh... It's a secret, -
- 1 отговор
- 218 преглеждания
На горещия стол сяда Alexandrov Въпросите си към него може да задавате до 9.08 12:00 Без обиди!
Last reply by Mr. Greshen, -
- 1 отговор
- 243 преглеждания
На горещия стол сяда Angel. Въпросите си към него може да задавате до 18.08 23:00. Без обиди!
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 237 преглеждания
Купуването и продаването на гласове, и затварянето на теми е престъпление!
Last reply by Fast, -
- 1 отговор
- 223 преглеждания
Здравейте! От малък никога не съм обичал месо, но заради родителите ми съм ядял по малко през по-голямата част от живота си. От ноември 2013 обаче съм вегетарианец, а от 10 дни съм и виган (в хранително отношение). От доста месеци вече гледам клипчетата на Freelee the Banana Girl, които са забавни и доста образователни, както и чета статии и форуми по темата, затова, ако някой има въпроси, мога да опитам да му отговоря. Пускам темата, защото ми е интересно дали има други хора, които не ядат месо (и/или животински продукти), какви са причините за това и какви резултати са постигнали. Споделете
Last reply by чушка., -
- 1 follower
- 1 отговор
- 209 преглеждания
Роумингът между страните от Западните Балкани ще бъде премахнат на 1 юли. Това означава, че гражданите и бизнесът в региона ще имат повече пари в бюджета, заяви генералният секретар на Съвета за регионално сътрудничество Майлинда Брегу, цитиран от БГНЕС. Северна Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Косово и БиХ ще започнат да прилагат споразумението от Втората дигитална среща на върха през 2019 г. на 1 юли, което предоставя на гражданите по-евтин роуминг за телефонни разговори, SMS съобщения и използване на интернет. Първата фаза от изпълнението на споразумението започна през 2019 г., когато цената на роуминга беше намалена с 80 процента, докато втора…
Last reply by bleron, -
- 1 отговор
- 90 преглеждания
Дискутирайте, милички!
Last reply by DevilWish, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 778 преглеждания
Добре дошли в темата за гласуване за тазгодишните Rama Награди! За съжаление церемония няма да се състои, поради липса на доброволец. Категория за "Коментар на годината" тази година няма да има, поради липса на единодушие (всеки е гласувал за различен коментар, или не е посочил конкретни) . Гласуването започва на 8.12.2019 и продължава до 15.12.2019. Резултатите ще бъдат обявени до 16.12.2019 Правила за гласуването: * Могат да гласуват потребители, написали най-малко 50 коментара през годината и 100 общо. Правилото не важи за потребителите в специални групи. * Нямате право да гласувате за себе си. Победителите в категории "Потребител на годината"…
Last reply by Fast, -
- 1 отговор
- 224 преглеждания
НА 04.04.09 ходих да чуя и видя легендите от Astral Projection...двамата израелци които от 1994-та година правят тъй нареченият сайкъделик транс. Траци траци като "people can fly"които само съм слушал успях да чуя на живо в столичният клуб Ескейп...ЛУДНИЦАТА БЕШЕ ПЪЛНА...оставям снимките да говорят сами за себеси Ето ги и пичовете от Astral Projection
Last reply by BEHA, -
- 1 отговор
- 252 преглеждания
Yves Larock и Jaba направиха private парти в една от залите на клуб Опера, Атланта на 1-ви Май 2009. Шоуто беше на макс, запознах се и с двамата. Yves е страхотен, смя се доста след като почти успях да му съборя апаратурата. Jaba пя на живо цяла вечер и докато почиваше си пиеше пиенето с нас. Наистина разкошно парти. Клипче на Jaba как изпълнява Rise up. http://www.youtube.com/watch?v=oFIEuKynbtQ Yves Larock in the mix: http://www.youtube.com/watch?v=4gdJnptHAL8
Last reply by djivyan, -
- 1 отговор
- 879 преглеждания
Христос Воскресе, приятели, познати и непознати ! Бъдете хора...
Last reply by Gerganafen, -
- 1 отговор
- 475 преглеждания
1. Видео 2. Видео 3. Видео 4. Видео 5. Видео 6. Видео 7. Видео 8. Видео 9. Видео 10. Видео
Last reply by AMAZING.,