Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, asylum каза:

Точно ако минава през тях е още по-малко. 

Те и затова не минават през, а покрай Пайнер. 

преди 1 час , asylum каза:

Точно ако минава през тях е още по-малко. 

Страшна логика....хахаха Естествено, че е повече, защото и Пайнер взима така за това, че го е намерил.  Онова прасе, Сашка, нали точно от това печели. 

преди 1 час, Jake каза:

Страшна логика....хахаха Естествено, че е повече, защото и Пайнер взима така за това, че го е намерил.  Онова прасе, Сашка, нали точно от това печели. 

Маля не бачка със Сашка, а подхвърля процент на другиго. С Пайнер не е изгодно. 

преди 23 минути, asylum каза:

Маля не бачка със Сашка, а подхвърля процент на другиго. С Пайнер не е изгодно. 

Ти обаче имаш проблем с разбирането май....Не съм казвал, че Малина работи с прасето, а дадох пример, че като посредник взимаш процент. Логично ако минава през Пайнер и те да прибират пари. Според мен Малина е на не повече от 3000 лв. То си личи, че пее само в някви кръчми..

преди 1 минута, Jake каза:

Ти обаче имаш проблем с разбирането май....Не съм казвал, че Малина работи с прасето, а дадох пример, че като посредник взимаш процент. Логично ако минава през Пайнер и те да прибират пари. Според мен Малина е на не повече от 3000 лв. То си личи, че пее само в някви кръчми..

Или не й се кисне в дискотеките в 2 сутринта? 

преди 13 минути, Jake каза:

Почти всеки ден е в дискотеки, драги. Цените са едни и същи, с и без лайнер

преди 47 минути, asylum каза:

Лайнер един уебсайт не може да си организират, сега гледам го е хванала липсата, та участия ли? 

преди 2 часа , Karma93 каза:

Или не й се кисне в дискотеките в 2 сутринта? 

Не мисля, че би отказала каквото и да е било, не е в позиция. И с тоя задник и шкембе скоро и за 500 лв ще върти гюбек. 

преди 2 часа , asylum каза:

преди 1 час, Lelqtian каза:

Лайнер един уебсайт не може да си организират, сега гледам го е хванала липсата, та участия ли? 

Та те вече не се занимават изобщо, Пайнера е милионер отдавна и компанията е на самотек, според мене е крайни време да искат да им се плаща за песните на които те държат правата. 

Обсъждате Малина, а Теда Александрова отгоре на кое иска 10 бона.... Изобщо нямат представа къде са.

Малина поне по сватбите е силна и прави купона.

Глория на 10, а с "бенда" от 2-ма души, които дрънкат над инструменталите още 7к..... трябва да си голям балък, за да го платиш това. :D 

преди 2 минути, pacho каза:

Обсъждате Малина, а Теда Александрова отгоре на кое иска 10 бона.... Изобщо нямат представа къде са.

Глория на 10, а с "бенда" от 2-ма души, които дрънкат над инструменталите още 7к..... трябва да си голям балък, за да го платиш това. :D 

Теда е топ име! 

преди 8 минути, pacho каза:

Журналист ли сте? Още малко ша искаш касови бележки, не че някой си е поръчвал вечеринка с трио Тракторист и компания, въпреки предлагането. А и вечеринка с трио Сополано би била по-интересна, хем по-ефтино, хем могат да пеят, хем предлагат далеч повече дупки, все пак са биологични жени. 

Ми, напротив, поръчват я с китариста и този на синтезатора и то доста често.

преди 17 часа , pacho каза:

Ми, напротив, поръчват я с китариста и този на синтезатора и то доста често.

Тя винаги е с тях. Според мен бенд в случая е Дани Милев бенд, както беше в офертата на Анелия. 

преди 22 часа , pacho каза:

Теди е хитачка! Абсолютен топ. Къде слагаш оня миндил до нея?!

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Теди е хитачка! Абсолютен топ. Къде слагаш оня миндил до нея?!

Какво толкова са ти направили миндилите да ги сравняваш с Гюр ... 

преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза:

Деса, Рени и Гюр - на 1,5К лева през 2001-ва
651181708-2677992825916082-1240727485500

Тази е една от най-злополучните снимки наа Деса. Прилича на Сани.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Деса, Рени и Гюр - на 1,5К лева през 2001-ва
651181708-2677992825916082-1240727485500

Кати беше на най-много през 2000: 1,000 лв

преди 46 минути, DarkChild каза:

Тази е една от най-злополучните снимки наа Деса. Прилича на Сани.

Направо я закопа с тоя комплимент 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...