Mr. Greshen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Галин и Яница - Роклята ти пада 2015 •135 154 показвания •преди 1 ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Жестока песен и интересно видео в частност клетките и Яница като мадам, какво се случва с тази жена последната година, направо разбива. Толкова да й отиват тия роли... Галин също кефи. По-добрият проект, ако сравним с Фики. Обаче е ужасно със символите, добре че така и така не ги схващам, та като прочета тук чак разбирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Чак се учудвам, че никой не е направил още разбор на песента и клипа Текстът има закачки, например с тва "имам ли прогрес" и "пуснах ли ти хит?", клипът също има заигравки, тези надписи откъде са ги измислили и какво общо имат с клипа, както и последния IV, който се появява само за един кадър май... Има дълбочина този път, или посто имитация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 ОМГ, супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Точно се доказва вече колко пъти в подред, че силата му е точно в r'n'b звучене и пеене! Според мен това му е слабост, не сила. Колко хубаво беше изпял "Случи се".. нищо общо със сегашния аутотюн-ски "рап". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Първата песен на Галин, която истински ми харесва. Да продължава в същия дух. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-добрата песен от новите, разбива с музика, супер модерно звучи. Не мога да я спра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Най-добрата песен от новите, разбива с музика, супер модерно звучи. Не мога да я спра! Уникална еее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не знам дали е коментирано... Само на мен ли куплетите ми звучат с мелодията от рекламата на Jumbo?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не знам дали е коментирано... Само на мен ли куплетите ми звучат с мелодията от рекламата на Jumbo?! Да, същото споменах и аз в предните страници - само 1 потвърди, че и на него му приличат. Явно прекалено много се харесва КРАЖБАТА на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хит ??? ахха вие добре ли сте ?? СУПЕР ТЪПА И ЗАСПАЛА ПЕСЕН Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 В какъв смисъл се използва думата "манеж" в този текст? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 В какъв смисъл се използва думата "манеж" в този текст?"Кво направи бе, младеж?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 "Кво направи бе, младеж?" Ааааа...Мерси! Защото Галин го изговаря като "да направиме манеж" ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 И аз свикнах и харесва стила на Галин - ала рап-припеви с типични попфолк приперви и извивки - не е зле. Тази песен повече ми харесва от Сменям ти адреса, която беше с по-завъртян текст за чалгата. За разлика от Фики и прекалено многото клипове с визии, точно това липсва на Галин. Освен че си личи по-евтината работа (да, има имеи, стараят се, но вече почти 2 години този екип му прави клиповете и си личи) е време отново за нещо от Люси или дори Нанков. Нека вложи в хубав клип. Пак да е сюжетен (както Момче без сърце) - вижда се,че обича да влиза в роли, но от към имиджови кадри клиповете му са трагедия. Оценявам по-високо проекта на Галин, по-интересен е. Но и на Фики ми харесва. Добро ниво от момчетата, но винаги Галин ми е бил по-симпатичен заради опитите за новаторство в Анадолския бранш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 И аз свикнах и харесва стила на Галин - ала рап-припеви с типични попфолк приперви и извивки - не е зле. Тази песен повече ми харесва от Сменям ти адреса, която беше с по-завъртян текст за чалгата. За разлика от Фики и прекалено многото клипове с визии, точно това липсва на Галин. Освен че си личи по-евтината работа (да, има имеи, стараят се, но вече почти 2 години този екип му прави клиповете и си личи) е време отново за нещо от Люси или дори Нанков. Нека вложи в хубав клип. Пак да е сюжетен (както Момче без сърце) - вижда се,че обича да влиза в роли, но от към имиджови кадри клиповете му са трагедия. Оценявам по-високо проекта на Галин, по-интересен е. Но и на Фики ми харесва. Добро ниво от момчетата, но винаги Галин ми е бил по-симпатичен заради опитите за новаторство в Анадолския бранш Клипът е на Bashmotion, с когото Галин работи за първи път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Галин е много некадърен обаче. Ужасно звучи. Самата музика е зарибена, но с това се изчерпва всичко хубаво в този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Клипът е на Bashmotion, с когото Галин работи за първи път. ужас, много ниско ниво на клип за Bashmotion... Жалко, да опита пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.