Jump to content

Препоръчани коментари

Много приятна песничка, ама да я беше изпяла Емилияяяяя!!

Кой е оригинала?

Песента е по музика и аранжимент на Ави Бенеди.

Клип - 6

Песен 6

Браво на Ави. Много яка песен и клип!

Хубава е, много. Клипът и той, но и той е взел от наша песен - плагиатстване, Емилия или някоя друга наша певица има такава песен, сега не се сещам за песента, като се сетя ще дам линк!

Хубава е, много. Клипът и той, но и той е взел от наша песен - плагиатстване, Емилия или някоя друга наша певица има такава песен, сега не се сещам за песента, като се сетя ще дам линк!

На мен много ми прилича на тази:

На мен много ми прилича на тази:

Хубаво ме подсети. Напомня ми страшно много на "До безумие" на Константин и Янева, като оригинала е на изпълнителя, който си дал - Йоргус.

Прекрасно видео и много красива музика, може би текстът ми идва малко банален, но евала на човека. Показва им какво значи стойностен проект.

това са изгубените наши мелодии...браво на ави че ни припомня към какво трябва да се върне поп фолка като звучене а и като визия ;)

Не е моят изпълнител, текст, мелодия.. Но сигурно на много ще им допадне.

Много стойностен проект, браво на Ави! :1000 (33): И песента, и клипът много ми харесват.

Качил е и клуб микс:

Чак днес се наканих да изгледам този проект, тъй като Ави ме дразни,

НО

Евала, ей това е хубав попфолк проект, такива днес липсват, а преди 10-ина години жанра изобилстваше от подобни стойностни, красиви и мелодични песни.

Музиката и аранжимента са страхотни, особено бузукито - то и ремикса му дават шанс за клубовете, тъй като БГ публиката обича това гръцко звучене.

Текста е банален, но си ходи много с мелодията и хубавия видеоклип - не съм очаквал лошо видео, все пак той работи с големи професионалисти.

Песничката би имала голям успех, ако беше изпята от друг, но не мисля,че е подходяща за женски вокал. Аз обаче ще си я слушам и в двете версии.

Още едно евала за уважението към нашата публика с пореден проект на български език. Дано му донесе успех. Хвана ме носталгията по песните, които правеха преди години...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...