newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Събрахме се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Моля Mr. Greshen да стане пред всички.Вече той може да извади слушалката от ухото си.Въпросният съквартирант имаше тайна мисия - да създаде скандал в къщата.Vip Brother обявява мисията за успешна.Благодарение на Mr.Greshen съквартиранти от къща 2 вече няма да мизерстват.Къде ще живеят Vip Brother ще обяви след минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Брадъре, сливай двете къщи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Vip Brother ще се отплати за мизерията,която разтърси съквартиранти от къща 2,като ги настани на това място,за да се чувстват като истински Випове,с неопределено голям бюджет,самостоятелно крило за всеки съквартирант и всякакви удобства - фризъор,масажист,коафъор,стилист и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ще може ли двете къщи да си контактуват? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Ще може ли двете къщи да си контактуват? Vip Brother:"Не,готови ли сте да разбере какво мислят вашите съквартиранти и съфорумци за вас?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Vip Brother направи запитване до вашите съформци и съквартиранти и е готов да срине някои хора психически с мнението на останалите за тях.Бяха зададени 15 въпроса,бяха дадени 15 отговора,готови ли сте да преглътнете истината в тях? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Ето и самите отговори: 1.Най-глупав съквартирант - Nicolas 2.Най-елементарен съквартирант - evtimow 3.Най-лицемен съквартирант - Сенуж 4.Най-пошъл съквартирант - Sylar 5.Най-психически нестабилен съквартирант - ANGEL 6.Най-голяма откачалка в къщата - Fuck off 7.Най-нехигиеничен съквартирант - Сенуж 8.Най-голямо мрънкало - Mr. Greshen 9.Най-прозрачен съквартирант - Jouey 10.Най-смотан съквартирант - Alexandrov 11.Най-отблъскващ съквартирант - evtimow 12.Най-излишен съквартирант - Галъо 13.Най-голям мърляч - Fuck off 14.Най-луд съквартирант - Nicolas 15.Съквартирант без никакво възпитание - Alexandrov Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ха, аз - елементарен и отблъскващ?!? Както казва Кали - Бъркаш сеееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аа, мен не са ме питали, така че оспорвам автентичността на тази анкета! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аа, мен не са ме питали, така че оспорвам автентичността на тази анкета! :1000 (29): Колко е 2+2? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Колко е 2+2? Корен квадратен от шестнайсет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Корен квадратен от шестнайсет. Умен почти колкото Галин. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ето и самите отговори: 1.Най-глупав съквартирант - Nicolas 2.Най-елементарен съквартирант - evtimow 3.Най-лицемен съквартирант - Сенуж 4.Най-пошъл съквартирант - Sylar 5.Най-психически нестабилен съквартирант - ANGEL 6.Най-голяма откачалка в къщата - Fuck off 7.Най-нехигиеничен съквартирант - Сенуж 8.Най-голямо мрънкало - Mr. Greshen 9.Най-прозрачен съквартирант - Jouey 10.Най-смотан съквартирант - Alexandrov 11.Най-отблъскващ съквартирант - evtimow 12.Най-излишен съквартирант - Галъо 13.Най-голям мърляч - Fuck off 14.Най-луд съквартирант - Nicolas 15.Съквартирант без никакво възпитание - Alexandrov Чие мнение е това? И престанете всички да ме питате какво ми се е случило. Реших да се затворя в себе си и да го преглътна. Аз бях до тук. Наиграх се! Повече няма да играя! Оставете ме да се отърся. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И престанете всички да ме питате какво ми се е случило. Реших да се затворя в себе си и да го преглътна. Аз бях до тук. Наиграх се! Повече няма да играя! Оставете ме да се отърся. Штсксм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 или се отнасяйте сериозно към "играта" или темата ще бъде затворена, обърнахте го на ЧАТ, а тема за тази цел ИМА! Нека Smith да определи някакви правила на играта и се придържайте към тях !!! Продължавате ли с безмислените глупости хем темата, хем вие ще си починете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 или се отнасяйте сериозно към "играта" или темата ще бъде затворена, обърнахте го на ЧАТ, а тема за тази цел ИМА! Нека Smith да определи някакви правила на играта и се придържайте към тях !!! Продължавате ли с безмислените глупости хем темата, хем вие ще си починете. Окей, какво да правим когато няма лайфове и игри? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Окей, какво да правим когато няма лайфове и игри? гледай "Лека нощ, деца" в 20:00ч по БНТ и си лягай ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 или се отнасяйте сериозно към "играта" или темата ще бъде затворена, обърнахте го на ЧАТ, а тема за тази цел ИМА! Нека Smith да определи някакви правила на играта и се придържайте към тях !!! Продължавате ли с безмислените глупости хем темата, хем вие ще си починете. Да нямаш тайна мисия и всъшност ти да си Биг Брадър? Или Силвия Зурлева го раздаваш? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 гледай "Лека нощ, деца" в 20:00ч по БНТ и си лягай ! Нищо не съм ти казал и веднага ме нападна. Не ме цитирай, не искам караници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 БЛАГОДАРЕТЕ МИ!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Според мен в сряда ще се слеят двете къщи, преди номинациите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 или се отнасяйте сериозно към "играта" или темата ще бъде затворена, обърнахте го на ЧАТ, а тема за тази цел ИМА! Нека Smith да определи някакви правила на играта и се придържайте към тях !!! Продължавате ли с безмислените глупости хем темата, хем вие ще си починете. Че не може ли да си споделяме? Аз не виждам какво нередно правим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ехооо, секситее, събудете сее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Брадъре, презервативите свършиха, а сме само момчета в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари