Jump to content

Препоръчани коментари

Безлично ми звучи. И на тримата е правил яки песни като "Загасете светлините", "Момче без сърце" и "Диги дай, дай". Това до тях ми стои нелепо... Не мога да възприема песента за момента.

Клипът е цветен, забавен, Латинка го прави. Ани Хоанг е супер готина и красива, Галин неприятен, Кристиана - противна. Като цяло май на мен само Анито ми допада от трите нули, както някой е написал по-горе. И наистина, ако го нямаше текста нямаше да знам какво "пеят".

какво пак не разбрахте от текста? май във вас се проблема .... всичко си се разбира

Припева е страшна зарибявкаа! Да видим какви гледания ще има ..

какво пак не разбрахте от текста? май във вас се проблема .... всичко си се разбира

Ало, не се разбира какво "пеят", а не самия текст. По принцип харесвам нещата на Оцко, но това вече наистина ми е какафония. А ти като си харесваш Гальо, харесвай си го, но няма как на всички да ни допада. Човек ще каже, че защитава гаджето си! :gun_bandana:

Ами мисля, че няма какво да кажа .. Чудесна работа !

Най-накрая кучеядката ще види хит . ...1000%20(30).gif

Забавен клип като цяло. Галин с бялото е бесния селянин - да си обеси стилистката. С косачката е няма такава кифла. Отвратителните няма кво да ги коментирам, много ми хареса танца им към края и визиите със шаките.

Песента е трудно запеваема и няма да стане хит, въпреки кифла фразичките.

Май само на мен ми се струва, че Галин малко преиграва в клипа и дразни окото. Песента става.

Забавен клип като цяло. Галин с бялото е бесния селянин - да си обеси стилистката. С косачката е няма такава кифла. Отвратителните няма кво да ги коментирам, много ми хареса танца им към края и визиите със шаките.

Песента е трудно запеваема и няма да стане хит, въпреки кифла фразичките.

Въобще не е трудно запеваема. :Vishenka_05:

Жълтураната и Оцковата жена като видяха Галин какъв мъжага е, решиха накрая сами да се оправят в мазето... разбирам ги напълно :roll1:

Бахти яката.... като хамбургер от Макдоналдс е - много вкусен, но след като го изядеш пак си гладен, и тази песен ще е така, то се е видяло, ама засега ми е супер вкуснаааааа :phpgrin2: :roll1:

Това да откраднеш от толкова много места и накрая пак да предложиш пълен боклук не е лесна работа.

Поне вече си имаме български еквивалент на катеричоците.

Май само на мен ми се струва, че Галин малко преиграва в клипа и дразни окото. Песента става.

Напъва се да го играе мъжкар.

И какво е това ръмжене? Аз пеене не чух в тази "песен".... виетнамска котка мяучи, гущер мрънка, а гей ръмжи. :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Това да откраднеш от толкова много места и накрая пак да предложиш пълен боклук не е лесна работа.

Поне вече си имаме български еквивалент на катеричоците.

ахахахахахахаххаха, точно се чудех танцът на двете анорексички на какво прилича... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Много зле сформирано трио. Песента и клипът са скучни и безидейни, никаква мелодия, никаква стойност на текста. Латинка е забавна. На Галин гангстерските фасони са адски комични вече, визията му също.

Мен ми харесва песента. Е, други изпънителки биха изпълнили доста по-добре, но Галин е точният изпълнител за тази песен.

Забавна е, особено текста. Клипът е готин, харесва ми, само нз как Латинка, която е страхотно добра, се е съгласила, не е ли твърде просташко за нея, кой знае какво си е мислила. 1000%20(29).gif Добре са се справили.

Kато цяло е по-слаба от последните неща, особено от неговите песни..

Много мазна песен, уж нямаше да има кючеци на турнето ...

Наистина не се разбира какво пеят - те много пищят, неговите много ниски.

Клипът можеше да е много много по-забавен и актьорски направен при наличието на Латинка в каста, но малко са гледали да минат метър.

Все пак пореден клип на Галин с актьорска игра, става все по-добър и тези сюжети му помагат и на сцена - като си спомня в първите 1,2 клипа каква трагедия беше ... Според мен той е по-добрият вариант за нов изпълнител номер 1 на Пайнер, но както се очаква ще се залага на Фикича, а и все повече са мангалите фенове на попфолка,защото другите се насочват към попа. Това е истината. Затова и чичо Митко тика Роксана, Дора Алексиева, Джамайката и т.н. и т.н.

Но мисля,че Галин с тези милиони гледания в Тубата спечели някакво уважение и сред самите си колеги и фирмата.

Как може Галин да се излага така след поредицата силни песни .. :mf_surrender:

Нищо не им се разбира от пеенето. Само Андреа им липсва.

Песента не става!Незнам какво му става на Галин, но след хитовете му през последно време е грешка да застане до тези "неадекватните", които изобщо няма да коментирам!

Нека да залага на самостоятелните песни, много по-добре ще е!Очаквам следващата....

Харесва ми Ани Хоанг с шапката и играта на Латинка.

Заглуши Кристиана, спаси тъпанче!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...