Jump to content



Световно първенство по футбол!


Препоръчани коментари

Искам тази вечер Нидерландия да победи Бразилия! Смятам че 4то място в това първенство им е достатъчно. Даже много. Само защото са домакини, не означава че трябва да се съди в техна полза. А повече от ясно е че Германия ще са шампиони, за което много се радвам! Невероятен тим, германски машини! Заслужено ще станат шампиони! :cheers:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 63
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Днес съм за Германия, защото те са екип, единен отбор и имат 9 голмайстора, докато при Аржентина изпъква един от моите любимци - Лео Меси. Все пак, не отписвам възможността Аржентина да изненада, но си мисля, че победителят ще бъде Германия за четвърти път и момчетата на Йоаким Льов ще ликуват.

 

Днес цял ден ще има само предавания, посветени на футбол. :happyppl:

Link to comment
Сподели в други сайтове

20:20 ч. Закриване на Световното първенство по футбол – Бразилия 2014, пряко предаване от Рио де Жанейро- тука ще е Шакира, даже са ми пратили на имейла от нейния екип,че тя ще закрива.

 

22:00 ч. Финал на Световното първенство по футбл – Бразилия 2014, пряко предаване от Рио де Жанейро

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хахахах, браво на германците! Много силни! А тоя италианец, съдията, така да крепеше Аржентина, лелел.. сигурно поне 2 сигурни жълти картона не даде, а и червен можеше да даде. Не свири след последните 2 минути продължение, хубаво, изчака свободния удар, ама и две минути след това моля ти се не може да свири край .. прекали, особено със спестените жълти картони.. а германците добре, че не правеха нарушения второто полувреме, щото направо щеше да си изгони някой като нищо..

Много се радвам за тях, още от началото си ги подкрепях, яд ме е само, че Холандия не играха с тях на финала, защото заслужаваха!

А играч на световното за Меси е смешна работа просто.. нищо не направи :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ми се искаше Холандия да спечелят, бях сигурен, че ще стигнат поне до полуфинал, Германия също са много добри, раздвам се, че победиха. :Vishenka_05: От Аржентина Респект единсвено към Меси, а за разгрома над Бразилия още не мога да повярвам. :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...