Jump to content


"Queer as Folk"


Препоръчани коментари

Queer%20as%20Folk%20.jpg

## Резюме : “Queer as Folk” е създаден на базата на британски сериал със същото име, но версията, която става толкова популярна, е създадена в САЩ и Канада. Във Великобритания сериала събира над 2 милиона зрители още през първите три месеца на излъчването си, като привлича фенове от всички сфери на обществото, млади и стари, гейове и хетеросексуални. Проследявайки живота на петима гей мъже от Питсбърг,“Queer as Folk” е приковаваща вниманието драма, изпълнена със секс, приключения, приятелство и любов. Създателите на “Queer as Folk” са искали да създадат една съвсем реална картина на гей живота и може да се каже, че до известна степен са постигнали целта си. Заедно с обикновените сексуални приключения и връзки на петимата приятели, са представени и социалните проблеми на гей обществото. Действието се развива в един малък свят – главна улица с разположените по нея гей барове, дискотека, няколко магазина и ресторант, но темите, които са засегнати, са универсални. “Queer as Folk” е филм, който представя живота в най-разнообразните му форми, без да се извинява за каквото и да било. И както винаги в различията откриваме приликите, които правят всички нас хора.

## Допълнително : Вашингтон Пост обяви филма за един от най- гледаните сериали, събиращ около 1.4 млн. зрители през уикендите. Пред Ню Йорк Таймс един от изпълнителните продуценти Даниел Липман заявява, че „ главната идея е била да се запази основното зрителско ядро, а от тук насетне вече да се предприемат стъпки за увеличаване на зрителската аудитория”.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Скандална тема! :D

Сериала не е за хора с непоносимост към по-извратенките сцени, но иначе е много дълбок и истински, показва в реална светлина педерастите.. отвратително е :1000 (29): После иди и бъди гей.. :helpsmilie:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сериалът е скандален, но чак пък отвратилен не е. На мен лично, когато го гледах пред 3-4 години, ми допадна много, въпреки че развитието на героите не беше идеално. Любимият ми персонаж е Деби, защото тя се грижеше за всички с цялото си сърце и се бореше за равноправие повече от тези, които пряко ги засяга.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И на мен Деби ми е любимка, страхотен човек и на първо място - истинска майка, която приема детето си такова, каквото е. Другите ми фаворити са Браян и Емет, Браян абсолютно винаги е прав и казва истината, може да звучи доста грубо и цинично на моменти, но поня няма грам фалш при него, много обичам такива хора. Емет пък е страшно забавен, едва ли някой може да му се дразни :1000 (29): Много истина има в този сериал, за мен няма нищо отвратително, реално скандален и прям е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер стойностен сериал, който си заслужава гледането, та дори и преглеждането.Адски реален, събран и без излишни превземки и изцепки.На мен също Деби, Браян и Емет са ми любимите персонажи.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Гледах петте сезона преди доста години за страшно кратко време. Помня, че като го започнах ми се струваше странно и налудничаво да гледам нещо подобно, защото това бе първия сериал с такава насоченост, който гледах - след него минах много филми на подобна тематика, но мога да твърдя, че той е едно от най-добрите попадения! Сериалът е много повече от секс сцени между хора от еднакъв пол, той обхваща взаимоотношенията между хората - любовта, омразата, недостатъците и предрасъдъците на обществото.

Моите фаворити са Джъстин, Деби и Браян.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Подкрепям мненията ви! Аз имам още 2 сезона за гледаме, ама ме е грях да ги почна 'щото не искам да приключва :(

 

Любими персонажи са ми Тед и Майк, в тях се намерих просто.

+Естествено кралицата Деби :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...