omline Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 На мен обаче ми се струва, че концертът през 2006 е бил по-добър. Ще му видим и на този добрия монтаж от евентуалното DVD дето ще издадат, но в музикално отношение не можа да мине успеха си от 2006 според мен - тогава беше с много повече музиканти на сцената и звучеше много по-ударно. Сега имаше нещо много постно в изпълненията. На "Маскарад" нямаше как да не ми направи впечатление ужасния отсвир, а "Beograd" нямаше и частица от онзи заряд, когато откриваше с нея преди 7 години. Радвам се, че се е сетила за "Ja cu prva" и "Da li to lujbav pravi od nas slabice" и съм супер разочарован, че е пропуснала "Zagrljaj". Имаше и 5-6 песни, които направо се чудя с какъв акъл е избрала - "Manta, manta" например - страшно безлична песен, която нямаше място на този концерт, нито на който и да е друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Няма ли го качен вече някъде? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 На мен обаче ми се струва, че концертът през 2006 е бил по-добър. Ще му видим и на този добрия монтаж от евентуалното DVD дето ще издадат, но в музикално отношение не можа да мине успеха си от 2006 според мен - тогава беше с много повече музиканти на сцената и звучеше много по-ударно. Сега имаше нещо много постно в изпълненията. На "Маскарад" нямаше как да не ми направи впечатление ужасния отсвир, а "Beograd" нямаше и частица от онзи заряд, когато откриваше с нея преди 7 години. Радвам се, че се е сетила за "Ja cu prva" и "Da li to lujbav pravi od nas slabice" и съм супер разочарован, че е пропуснала "Zagrljaj". Имаше и 5-6 песни, които направо се чудя с какъв акъл е избрала - "Manta, manta" например - страшно безлична песен, която нямаше място на този концерт, нито на който и да е друг. Специално за публиката тя каза, че е повече от 2006-та. Иначе наистина имаше излишни песни, 4 часа си е доста за концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Ами тя Цеца каза, че на този концерт ще се постарае да вкара и песни, които никога или почти никога не пее на живо. Аз например умрях от кеф, когато изпя "Ja cu prva", "Kuda idu ostavljene devojke" и "Dali to ljubav pravi od nas slabice". Все пак трябва да има разлика с концерта преди 7 години. Иначе за концерта нямам думи, толкова много хора, толкова професионално направено всичко, толкова много песни, а Цеца за първи път я виждам така усмихната и така да се раздава. Не спря да скача и танцува, отделно 4 часа на живо без гласът й да падне... Единствено 1-2 аранжимента не ми харесаха, най-вече този на "Beograd". Много е голяма, хората има за какво да я обожават, а тя се изкефи максимално. Никога в България няма да се случи такъв концерт вероятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Много ме е яд, че нямаше как да отида. Било е жестоко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Интересно ми е какво мислите за стайлинга й на концерта.... По-конкретно, за началото и за края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Аз викам на другия концерт да се организираме от по рано и да ходим! Колко души е имало ? 100,000 ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Изгледах всички клипчета в тубата и изводът е един - Цеца е Космос. 4 часа живо пеене, танци, раздаване. Обожавам я, много ме е яд, че не можах да отида. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 CECA: Karleuša me uopšte ne interesuje! Поздрав за сички фенове на русата чума... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 http://pressadaily.bg/publication/18385-%D...83%D1%88%D0%B8/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Исках да напиша цялото си възхищение в дописката, но не ми стигна мястото. Уникално беше и обещавам да ви напиша всичко, което забелязах. За мен това е първото излизане от страната и все още ме държи емоцията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 В случай, че някой го гледа и не знае всички песни от концерта (както бях аз), ето списък с всички по ред на изпълнение: 1. Lepi grome moj 2. Oprostajna vecera 3. Ja jos spavam u tvojoj majici 4. Zaboravi 5. Neudoljiv neumoljiv 6. Rasulo 7. Beograd 8. Idi dok si mlad 9. 5 minuta 10. Mesec, nebo, zvezdice 11. Ja cu prva 12. Trazio si sve 13. Emotivna luda 14. Doktore 15. Mrzi me 16. Vazduh koji disem 17. Brat 18. Nevaljala 19. Dokaz 20. Maskarada 21. Nagovori 22. Kad bi bio ranjen 23. Kukavica 24. Tacno je 25. Kuda idu ostavljene devojke 26. Votka sa utehom 27. Da li to ljubav pravi od nas slabice 28. Da raskinem sa njom 29. Zabranjeni grad 30. 39,2 31. Trula visnja 32. Manta, manta 33. Gore od ljubavi 34. Dragane moj 35. Poziv 36. Pazi s kime spavas 37. Pile 38. Sve sto imam i nemam 39. Ime i prezime 40. Mrtvo more 41. Volim te 43. Pogresan broj 44. Dobro sam prosla 45. Pustite me da ga vidim 46. Poziv (bis) 47. Ime i prezime (bis) 48. Da raskinem sa njom (bis) 49. Dragane moj (bis) Евала й правя на тази жена, това нейното не може да сс опише с думи. :notworthy: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 Да го издават вече тоя концерт, за да си го купим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Да го издават вече тоя концерт, за да си го купим. От както го качиха в нета, не спирам да го гледам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 6 Author Report Share Публикувано Юли 6 Някъде има целия запис или гледате клипчетата в ютуб? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Някъде има целия запис или гледате клипчетата в ютуб? http://zamunda.net/details.php?id=364630&hit=1 Страшен концерт е направила, аз в момента го гледам и съм wow.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Някъде има целия запис или гледате клипчетата в ютуб? И аз го свалях от линка, дето е дала Деси, обаче са резнати доста от песните, заради рекламите който са давали! Ще си чакаме двд-то Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Пластичния й да не е тайландец? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Това прекланяне пред тая сръбска мафиотка никак не ми е по-вкуса.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Това прекланяне пред тая сръбска мафиотка никак не ми е по-вкуса.. 4 часа пеене без спиране, подскачане + голяма усмивка, дали ми/ни дреме, че е мафиотка? пс: По вкуса, без тирето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Те и мафиотите са хора - ние в България си ги обичаме попринцип.... Този концерт е ВРЪХ и сърбите си го казват това. За съжаление в България това няма да се случи дори и на Лили Иванова тъй като сме умрели в злобата си и гледа кой каква операция си е направил и какви пари е взел от еди къде си, за да позлобеем малко. Няма как да се случи, докато не се променим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Интересно ми е какво мислите за стайлинга й на концерта.... По-конкретно, за началото и за края. Първият тоалет беше ужасен! Напомни ми за Преса на едно турне, баш кат нея беше се облякла. Черната рокля ѝ седеше много добре! Зелената също, нищо, че биеше малко на нощница. Последната рокля (прозрачната) и тя беше зле. Ако беше друг цвят според мен щеше да е по-добре. Иначе нещо роклите ѝ не я слушаха, едната се скъса, на другата презрамката й падна..обувките ѝ се счупиха или се запънаха и аз нз.. Беше много сладка, в лице не е толкова зле колкото я изкараха тук, имало е моменти, когато е била страшно зле! Гледам, че е поотслабнала. Обаче ме изуми с нейното 4 часово пеене и подскачане. И тва жена на 40. Евала ѝ правя..уникален концерт, не по-добър от 2006, но на едно много високо ниво. Дано след време и ние в БГ гледаме такова чудо от наш изпълнител и дано съумеем да го оценим! Исках да напиша цялото си възхищение в дописката, но не ми стигна мястото. Уникално беше и обещавам да ви напиша всичко, което забелязах. За мен това е първото излизане от страната и все още ме държи емоцията. Ще е интересно, някой, който е бил там да разкаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 На мен пък тазгодишния концерт ми харесва много повече от този през 2006. Някои песни са леко променени като звучене към по-добро, а и Цеца е много по-красива от тогава. На предишния концерт леко ми грубееше визията й, с онова гадно русо. Сега е екстра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 пичове, къде може да намерим всички преводи на текстовете от албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 пичове, къде може да намерим всички преводи на текстовете от албума? Вероятно по клипчета във вибокс. Не знам другаде дали ще ги има на едно място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.