Jump to content

Препоръчани коментари

Пилотния епизод не ме грабна с нищичко ..ще дам шанс и на втората серия, но ми изглежда слабичко.
  • Отговори 70
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Мудно начало, но вече във втори епизод се навързаха някои линии. Ще видим как ще се развие нататък.

Гледах го пак и още повече ми хареса,а баща ми го хареса от самото начало, само дето ми вика,че Асен много пуши.

Ама друго е на големия екран. :P

"Фамилията" закова близо 1,2 милиона зрители пред екрана на bTV:

http://www.btv.bg/ratings/story/226309933-...ana_na_bTV.html

Много ме зариби сериалът, чакам новите епизоди, вещае да е по-силен от "Стъклото", дано не го забозят.

Аз имах предвид че сценаристите са същите, иначе към актьорите - никакви забележки. :P Иво Аръков си е добре, радвам се че са го взели. А героя на Асен и на мен не ми хареса особено, много напомня на Чарли от СД.

Ем то общо взето целият екип, включително и актьорския състав, е почти същия като от другите сериали на БТВ ;) Да, Иво Артъков се казваше, страшен е - доста интересен персонаж е героят му, а той играе супер. Блатечки ми е втръснал, но няма как... ще го изтърпим в още една мрачна и пропадняшка роля :D

М/у др героят на Антоний Аргиров (барманчето от Стъклен дом) ми е ужасна :D Много е зловещ някак си :D

Вече са качени 3-ти и 4-ти епизод във Voyo. Дано някой ги свали.

Плати и ги сподели един път ти, стига си чакала на хората само. Готованка и авантаджийка.

Ем то общо взето целият екип, включително и актьорския състав, е почти същия като от другите сериали на БТВ ;) Да, Иво Артъков се казваше, страшен е - доста интересен персонаж е героят му, а той играе супер. Блатечки ми е втръснал, но няма как... ще го изтърпим в още една мрачна и пропадняшка роля :D

М/у др героят на Антоний Аргиров (барманчето от Стъклен дом) ми е ужасна :D Много е зловещ някак си :D

Те уж всички го играят зловещи в тоя сериал. :D Втори епизод ми хареса повече на мен. :)

Блатечки е в сериала, и е действаща фигура и това е факт...

внимавайте да не ви фане, че гледате сериала на черно... че па ше почне да изпразва хладилници :lol:

не знам кой е модераторчето тук... и не знам какви са му дрязгите с "нарушителя"

ама човечето си е право да коментира Блатечки, защото той е от главните герои в сериала...

относно сериала, какво да кажа... освен поредната помия тип "седем часа разлика"

Замислих се днес, как всичките ни бг сериали се въртят около някаква мистерия, нещо криминално..Много ме гложди ролята на Ваня Цветкова.

Хубав е сериалът. Подходих с доза съмнение към него, както и с "Под прикритие", но подобно на него е много истински и реален. Абсолютно показва как се случват нещата в държавата ни.

Направиха си голяма реклама на гърба на Ваня Цветкова, но сигурно ще я видим в края на сезона. Същата тъпотия, каквато "Под прикритие" направиха с Христо Мутафчиев.

Най-накрая Ваня Цветкова проговори, пак се заплитат много нещата..лично на мен ми е адски интересно.

Кога свършва този първи сезон??

Интересен е, опасявах се че ще е помия стил Къде е Маги, помните ли тази боза ?

Интересен е, опасявах се че ще е помия стил Къде е Маги, помните ли тази боза ?

помня го но и този не ми хареса

помня го но и този не ми хареса

Мене ми харесва, ама малко мудно се развива действието.

Габи как пострада заради Стефан, за да му върши работата- беше много жестоко.

Ама какво ли не прави една жена заради един мъж като го обича.

Взе да става много напечено и страшно в 9-ти и 10-ти епизод. Всички са пътници-който му пречи,направил нещо е пътник.

• 2 weeks later...
Кой се криел зад маската, не го очаквах. Какъв финал само.

Въпросът е кой го намери там в килията.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...