Jump to content


Trakt.tv - За филмови маниаци


Препоръчани коментари

Линк към сайта Тук!
Доста зарибяващ сайт, има всички известни филми и сериали. Чекваш си гледаните от тях, тези които следиш в момента.. до коя серия си на определен сериал... тези които искаш да гледаш, абе общо взето е интересно 1000%20(29).gif Има и Календар чрез който можеш да следиш всички премиерни епизоди на любимите си сериали. Водиш си една индивидуална класация за най-гледани епизоди, филми. Общо взето това е, регнете се ако искате и слагайте линкове към профилите си :)

ПП: Митенцето от форума ме зариби по сайта :cheers:
Link to comment
Сподели в други сайтове

По принцип сайта е страхотен, но има и доста неща, които трябва да се изяснят за кино-маниаците и затова не се бях наел да правя тема относно сайта. В един друг форум имаше пълна информация как стават нещата, но не мисля, че ще е стриктно да открадна написаното оттам и да го сложа тук. Та, да ако имам малко по-свободно време тези дни и има интерес ще разясня някои нещица. :D

 

Моят профил

Link to comment
Сподели в други сайтове

Може да си чеквате филмите/сериалите чрез сайта от бутона Check In или другия вариант е да си дръпнете плеъра на Тракт (с който впрочем качеството на картина и звук е супер страхотно). Може и чрез него автоматично да си чеквате всичко, което гледате без да губете време да търсете филма/сериала в сайта и да го чеквате. Всичко за плеъра и как се работи с него е описано в детайли ето тук: Урок: Създаване на акаунт и конфигуриране на XBMC за trakt.tv

Моят профил в сайта

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чекването на филм става от бутона Check In (когато го гледате в момента). Когато сте го гледали преди цъкате на бутона Seen.

За сериалите е малко по-сложно - отваряте страницата на сериала и ако сте изгледали всички епизоди до момента давате +Seen, ако сте гледали само някои епизоди от сериала, отваряте страничката на дадения сезон и избирате кои епизоди сте гледали (на всеки епизод има оченце, което е бутона Seen).

Също може да добавяте какво искате да гледате занапред в своя watchlist.

 

Ако решите да гледате с някой от специалните плеъри, които имат възможността да отбелязват в реално време какво гледате в сайта - погледнете линкът в горният пост на PEpsityYy, там има подробно обяснение за процедурата.1000%20(29).gif

 

В сайта имате възможност да следите кога излизат новите епизоди от любимите ви сериали, да оценявате филмите от 1 до 10, да коментирате. Също може да намерите много нови филми и сериали, които не сте срещали преди.

 

Също да уточня, че от сайта не могат да се теглят филми - той е един вид "лексикон" за нещата, които гледате. (В страничката на повечето филми има и трейлъри, описания и всичко, което ви е нужно, за да решите дали да гледате дадената продукция.)

 

Не знам доколко съм бил полезен, но ако има въпроси - питайте. Надявам се все повече българи да се съберем там, защото засега не сме много.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...