Jump to content

Европейското по футбол 2008

Препоръчани коментари

Европейското първенство по футбол 2008, наричано още Евро 2008, ще бъде тринайсетото Европейско първенство по футбол. То ще се проведе в Австрия и Швейцария от 7 до 29 юни 2008 г. и ще включва изиграването на 31 мача. Това ще бъде второто издание на надпреварата, което е домакинствано от две страни, след първенството през 2000 г., чиито домакини са Белгия и Холандия.

Ето и учасниците през тази година. =)

20px-Flag_of_Switzerland.svg.png Швейцария

20px-Flag_of_Croatia.svg.png Хърватска

20px-Flag_of_Romania.svg.png Румъния

20px-Flag_of_Poland.svg.png Полша

20px-Flag_of_Austria.svg.png Австрия

20px-Flag_of_Italy.svg.png Италия

20px-Flag_of_Germany.svg.png Германия

20px-Flag_of_France.svg.png Франция

20px-Flag_of_Greece.svg.png Гърция

20px-Flag_of_the_Czech_Republic.svg.png Чехия

20px-Flag_of_Portugal.svg.png Португалия

20px-Flag_of_Turkey.svg.png Турция

20px-Flag_of_the_Netherlands.svg.png Холандия

20px-Flag_of_Sweden.svg.png Швеция

20px-Flag_of_Spain.svg.png Испания

20px-Flag_of_Russia.svg.png Русия

Европейското започва скоро... Като за началото може да споделите очакванията си, фаворите....

Сподели в други сайтове

• Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Според мен ще е много слабо първенство и то не защото ни няма нас ,а просто в момента наистина няма силни отбори които да те грабнат .

Иначе се надявам Италия да стане шампион .

Сподели в други сайтове

Аз най-много се кефя, че Англия ги няма... Слабаци...

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif Това, че тренера беше хал хабер не означава, че Англия са слаб отбор. Смятам, че ще се представят доста прилично на световното ;)

Според мен ще е много слабо първенство и то не защото ни няма нас ,а просто в момента наистина няма силни отбори които да те грабнат .

Иначе се надявам Италия да стане шампион .

Освен Англия и може би донякъде Сърбия кой друг отбор трябваше да присъства на мястото на по-слаб отбор??

Италия по традиция са си сила, но моят фаворит е Испания. Ако покажат малко психика и израстване според мен имат най-много потенциал. Бих казал и Франция, но този палячо тренерът им прави и той разни схеми, известни само на него и според мен ще ядат много бой на това европейско.

Фаворитите ми са Испания и Италия.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
От тези които са на Евро 2008 най-добрите отбори са 4 - Испания, Португалия, Италия и Франция. Като гледам играта и на четирите отбора португалците се справят най-добре. Испанците са зле в защита, французите така и не се научиха да си правят по-добри пасове, италианците пък не вкарват звездите си в титулярния тим. За какво повече да си говорим. Португалците са на финал, личи си от играта им.
Сподели в други сайтове

За Холандия никой нищо не говори :rolleyes: Удариха по три звучни шамара и на Италия, и на Франция. Заедно с Испания мисля, че играят най-красив футбол на това европейско.

Сподели в други сайтове

Жалко за Гърция... Очаквах повече... 2004-та просто стана чудо...

Еми прав си, голям късмет имаха тогава, и най-вече го дължаха на вратаря си, както и тази вечер показа колко е добър, но колектива нещо се е*е на криво :1000 (29):

Сподели в други сайтове

аз пък не очаквах нищо повече от това:

14/06/2008 17:28:02 Русия @ 2.25

Фернандо Торес да отбележи първи и Spain 2-1 @ 31.00

Двойни, 1 bet * 10.00 USD

Залог: 10.00 ПЕЧАЛБА:697.50

Сподели в други сайтове

Тяхна майка турска циганска черна!!! От всички мачове до сега - "Холандия/Италия/Франция/Испания/Русия" как може точно когато Турция играе да раздават червен картон на вратаря?! Д**ба селската нация д**ба, за тва никога да не ги вкарат в Европа!!!

п.п Холандия на върха!!!!!

Сподели в други сайтове

Тяхна майка турска циганска черна!!! От всички мачове до сега - "Холандия/Италия/Франция/Испания/Русия" как може точно когато Турция играе да раздават червен картон на вратаря?! Д**ба селската нация д**ба, за тва никога да не ги вкарат в Европа!!!

п.п Холандия на върха!!!!!

Горе долу е така, аз също бях заложил за Чехия, добре си ги водеха 2:0 но в последните 10-15 минути, направо им скриха шапките.

Ян Колер също показа, че е най-добрият от национала, само се чудя къде беше Росицки, и защо Милан Барош не игра, и защо получи картон като беше на скамейката, но както казват хората, това е футбол и всичко може да се случи :)

Сподели в други сайтове

Страшно много съжалявам,че не съм си в Б-я за да усетя еуфорията от Европеското, въпреки че ние не се на него.Аз съм в Италия, в града на Юве обаче това че италиянците са голеи фенов изобщо не е вярно.Единствено онзи ден когато играеха с Румъния,че чуваха викове от всякаде защото има ного румънци.Въпреки това се моля да отпаднат бързо,защото не ги понасям.

Сподели в други сайтове

TURKEY!!!!! Голям кеф беше снощи.

Ооо, тази вечер също :yahoo1:

Много ме дразнят като отидат до вратата на противника и сякаш чакат всичките от другия отбор да се съберат и нищо да не направят ... нарочно ли го правят или не знаят кво да правят тогава, не знам, но адски много се дразня :wacko: Как така точно в последния момент успявят да направят гол чак им се чудя... явно когато искат го могат, ама не си дават зор и то никакъв... :angry:

Сподели в други сайтове

ahahahahhaa как може фаворитите да отпаднат... това европейско е направо нереално :D Довечера Италия ще бият, защото на всеки шампионат играят така и се засилват в последните фази, а защитата на моя фаворит и любим отбор - Испания е в ужасно състояние...
Сподели в други сайтове

Безспорни мои фаворити бяха Португалците. Уникален отбор .. Като започнеш от Роналдо,Гомеш,Шимао, Деко, Куарешма и т.н.

Рикардо се изложи при мача с/у Германия, но не е той единствения виновен , виновни са и защитниците .

Най-много ме е яд, че загубиха нечестно. Третия гол на Баллак беше нечестен, имаше фал, но когато има фал съдята е заспал. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Искам да видя Германия и Испания на финала :girl_in_love:

:derisive:

Моля се Турция да не стане шампион, че няма да преживея резаните да спечелят. :1000 (1):

Сподели в други сайтове

Браво на германците а за манаф-гиузел-козел един *** :laughing:
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...