Jump to content


Лейди Гага понесе три тежки удара


Препоръчани коментари

e3c14eebdd.jpg

 

След години на властване в интернет глобалната мрежа сякаш обяви война на Лейди Гага, пише в. "Кориере дела сера".

 

За броени дни три лоши новини за новата кралица на музиката дойдоха именно от интернет. Първо медиите съобщиха, че Лейди Гага е детронирана от позицията на най-популярната дама в социалната мрежа Фейсбук. На първо място там се озова конкурентката на скандалната дама - Риана, харесвана от 40 570 154 души, тоест с 23 000 повече от Лейди Гага.

 

Точно след това сайтът за видеобмен ЮТюб закри една от двете регистрации на певицата заради големи и сериозни нарушения на авторските права. Там бяха качени множество клипове от изяви на Лейди Гага. В три случая обаче било констатирано сериозно потъпкване на авторските права и така се стигнало до закриването на акаунта.

 

Третият интернет удар за Лейди Гага дойде от хакерите от групировката SwagSec, които в миналото атакуваха Джъстин Бийбър и Ейми Уайнхауз. Този път те успели да проникнат в британската версия на сайта на Лейди Гага и да откраднат информация за личните данни на феновете.

 

Не за първи път певицата е обект на подобна атака. През 2009 г. германец открадна чрез хакерски удар 18 неиздавани песни на Лейди Гага и за това престъпление беше осъден през юни на 18 месеца затвор.

 

actualno.com

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

ladygagaofficial си работи съвсем нормално. :) Колкото до Рияна - вече обсъдихме въпроса и аз изказах моето мнение, че независимо, че Рияна има повече почитатели във фейсбук - нейният е много по-сух и скучен.
image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...