Jump to content


Драгана идва с 12 музиканти.


Препоръчани коментари

Драгана идва с 12 музиканти, очакваме и дует с Весна

 

zx500y290_673958.jpg

За интереса на феновете на сръбската музика към предстоящия концерт на Драгана Миркович и Весна Змиянац, които ще пеят на 16 юни в София тепърва ще се коментира. Факт е, че и двете имат богат арсенал от хитове, които и до ден днешен се знаят от най-широк кръг публика.

 

Продуцентът Даниел Стефанов от АРТ БГ разкри в ефира на радио "Сигнал плюс" как са протекли преговорите с Драгна.

 

"Водихме страхотна битка с Драгана, за да уточним дата за концерт в София. Бяхме уточнили една дата, но и се промениха плановете заради едни концерти в Австралия. Наложи се да го отложим и вече една година преговаряме. Най-накрая всичко е уточнено. Подписали сме договор и на 16 юни ще пее в зала 1 на НДК. Билетите вече са в продажба. Постарали сме се да са на максимално най-ниски цени от 20 до 50 лева, има и един сектор 80 лева. Цените са съвсем поносими. Сигурен съм, че за пореден път залата ще бъде пълна".

 

Сръбските звезди са пословични със своята щедрост на концертните сцени. Истинско удоволствие е за фенове и музиканти да гледат известните изпълнители, които концертират със свои оркестри.

 

"Драгана ще дойде със сръбски бенд от 12 човека. По отношение на сценографията ще бъде доста интересно - имаме електронни плазми, сцената ще бъде направена като един истински шоуспектакъл. В момента Весна и Драгана работят над това какви песни да бъдат включени. Мога да кажа само, че програмата ще бъде над 2 часа. Много як, дълъг концерт. Той ще започне в 21 часа. Нарочно избрахме този час, за да може феновете от близките градове до София спокойно да могат да дойдат" - казва Стефанов и пояснява:

 

"Важно уточнение е, че до Великден билетите са на промоционални цени, а след това ще бъдат с 10 лева по-скъпи, за това е хубаво феновете да побързат, за да вземат най-хубавите места на по-евтина цена".

 

info: signal.bg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...