Jump to content


Ирина Флорин с нова пилотна песен


Препоръчани коментари

thumb_346x277_890.jpg

 

На 10 януари излезе новият сингъл на Ирина Флорин, озаглавен „Невинни Слънца”. Сингълът е пети по ред от наскоро издадения албум на певицата „Копринена Жена” (Вирджиния Рекърдс).

 

„Невинни Слънца” е в меланхоличен и завладяващ брит поп стил по музика на Момчил Колев. Аранжиментът е дело на Георги Георгиев от група „Остава”, а изключително красивият и лиричен текст е написан от журналистката Биляна Димова. За богатия звук и многопластoвост на песента, допринася и включването на симфоничен щрайх при записите на „Невинни Слънца”.

 

В края на месеца ще се състои и премиерата на видеото към сингъла, което ще бъде режисирано от Васил Стефанов. И за тази видео реализация певицата обещава да не изневери на запазения си стил - оригинален стайлинг и грим, нестандартни визии, ефирно усещане и послание с марката „IF”...

 

Албумът „Копринена Жена” съдържа девет оригинални песни, два ремикса на „Докога” на Момчил Колев и „Слънце” на Графа , дело на DJ Ясмин & DJ Оги, както и и две неиздавани песни „Ако ти си” от Димо Георгиев и „Виновна”, музика и аранжименти - Миро Гечев. Текстовете на песните са дело на Биляна Димова, Камелия Лилкова, Татяна Йосифова и Любо.

 

От албума до този момент са издадени четири официални сингъла: „Безплътна”, „Неон”, едноименният – „Копринена жена” и „Котешки Танц”.

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...