Jump to content


Ирина Флорин представя "Копринена жена"


Препоръчани коментари

thumb_346x277_773.jpg

 

На 1 декември (сряда) на специална пресконференция, Ирина Флорин ще представи новия си албум „Копринена Жена”. Събитието ще се състои в популярния столичен клуб - „Culture Beat”.

 

„Копринена Жена” е резултат от двегодишния творчески труд на певицата и екипа й, който тя събира като записите започват през април 2008 година. Музикални продуценти на проекта са самата певица и китаристът на Остава Георги Георгиев, с когото Ирина Флорин създава някои от най-емблематичните си песни през годините.

 

Името на албума е вдъхновено от романа „Коприна” на Алесандро Барико, на когото Ирина Флорин е страстна почитателка и както тя самата споделя: „...един роман, в който сюжетната линия стои една неподправена любовна история..”. Стилът на албума е електро брит поп, миксиран и мастериран в Монте студио.

 

„Копринена Жена” включва девет оригинални песни, създадени от Момчил Колев, Георги Георгиев и Димитър Паскалев; два ремикса - „Докога” на Момчил Колев и „Слънце” на Графа , дело на DJ Ясмин & DJ Оги, както и и две неиздавани песни „Ако ти си” от Димо Георгиев и „Виновна”, музика и аранжименти - Миро Гечев. Текстовете на песните са дело на Биляна Димитрова, Камелия Лилкова, Татяна Йосифова и Любо.

 

Албумът съдържа и инструменталите на всички песни, което е специалният подарък на Ирина Флорин към нейните почитатели и фенове. Част от песните са записани с класически инструменти и щрайх. „Копринена Жена” излиза в специално digipack (картонено) издание и луксозна книжка, която освен всички текстове на песните в албума, предлага и избрани кадри от най-новата фотесесия на певицата (Proto).

 

От албума до този момент, са издадени три официални сингъла „Безплътна”, „Неон”, едноименният – „Копринена жена” (музика Момчил Колев, аранжимент Георги Георгиев и по текст на журналистката Биляна Димова) и „Котешки Танц”. До края на месец декември предстои премиерата и на петия сингъл от албума- „Защо Ти и Защо Сега?”.

 

Видео реализацията на песните носи запазения стил на певицата - оригинален стайлинг и грим, иновационни визии, сменящи се шокиращо често, но подчинени на цялостното ефирно усещане с марката „IF”...

 

„Копринена Жена” излиза на музикалния пазар на 2 декември от Вирджиния Рекърдс.

 

njoybg.com

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...