Andrew Cunanan. Публикувано Януари 19 Report Сподели Публикувано Януари 19 преди 3 минути, DevilWish каза: Рекламата анонсира "Врътнете бърза чи кия в тази нежна стихия" ! 3 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276452 Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Сподели Публикувано Януари 19 преди 17 минути, DevilWish каза: Даниела се завръща с нов супер луксозен албум "Нежна стихия" ! Поп-фолк сензацията, Гордата Пиринка и Жената-мечта на която й е все тая стъпва на ЛИДЕРСКА позиция с новия си албум. Пряката конкурентка на Преслава от преди 20 години пуска песен с 11 ЕКСПЛУЗИВНИ ПЕСНИ!!!! Даниела - "Нежна стихия" 2026 01.Бягай далече 02.Нежна стихия 03.Разплакана любов 04.Гласът на сърцето - дует с Валя 05.Без мен полудяваш 06.Слънчев ден 07.Губиш ме 08.Да те имам 09.Истинска любов 10.Не ми разваляй вечерта 11.Вечно ли ще е така Хитовият, шикозен албум включва изцяло познати 11 песни, нещо което не е правено отдавна. Песните са от 2005 до 2008 година. Даниела е решила да атакува тик-ток и да припомни хитовете си. Очаквайте видеата и на неклипираните Слънчев ден, Губиш ме, Да те имам и Вечно ли ще е така. Рекламата анонсира "Врътнете бърза чики я в тази нежна стихия" ! Загорелите мъже - знаят за какво говорим! Топ анонс, но, уви, от тези песни мозъкът ни ще стане на пихтия. 2 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276465 Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Report Сподели Публикувано Януари 19 преди 10 минути, asylum каза: Топ анонс, но, уви, от тези песни мозъкът ни ще стане на пихтия. Ще се върнем 20 години назад. Хит за Тик-ток. Ще се подмокрят тик-токъри и тик-токърки на такива песни които правят хитове. От сега си представяме клипове със "Слънчев ден" и пеят "Слънцетоооо днес изгря и за теб и за мен" 1 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276476 Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Сподели Публикувано Януари 19 преди 35 минути, DevilWish каза: 01. Бягай далече Вече го сторих като видях този анонс 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276482 Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Report Сподели Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Lelqtian каза: Вече го сторих като видях този анонс Мислих, че албумът трябва да се кръсти "Бягай далече", но реших да не съм лош.... и да бъде "Нежна стихия" тъй като се римува с "Бърза чикия" 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276485 Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Сподели Публикувано Януари 21 ГЮРултия сервира "$$ЪмароДарителка" - албумът обединява Минало, Настояще и Бъдеще. ШЪМАРОДАРИТЕЛКА 01.ШъмароДарителка 02.Раздавам шЪмари 03.Чай, мед и плодове 04.С билки или с мед - дует със ШъМарчето 05.Добре сварил (чаят ми любими) 06.Маруля 07.Репортерка ли си? 08.Счетоводителката и аз - дует с Емилия 09.Паница 10.Френското грозде 11.Сега подмокрен ли си? 12.Аз бих очукала Вас за този въпрос! 13.Я се разкарай от тука с тая папая - дует с Кали 14.Муцки, цуцки и гащички 15.Най-добрата оргия (публика) 16.Ще вдигна Гюрултия ГЮРУЛТИЯ! Да, след 32 години на сцена реших да излезна с новото си име на сцената! За най-добрите! За най-добрата, моя публика, която ме обича безрезервно! Те ходят чак до Гърция, Португалия и където е позволено да се омъжват или оженват... следват моя пример, най-вярната публика ходи след балните ми рокли и имитира моята походка, моят режим на хранене. Те живеят с моето веру (уви не) ВЕРУ Ю!!!!! На Вас, моя любима безрезервно вярна и безусловно обичаща публика! Благодарна съм, че Ви има! В живота аз съм една от най-големите късметлийки и щастливки да имам такава ПУБЛИКА! Такива ходещи жрици....... от мъже - стават жени и знаете ли, колко Ви се радвам? Истински Гюрултии сте! Обичам Ви! Скъпа моя, публико! Вярна. Хайде, сега да видя ръчичките и как танцувате на моят нов албум! Подарявам ви го! Очаквайте "ШЪМАРОДАРИТЕЛКА" на 02.02.2026!!! Това е албумът който обединява минало, настояще и бъдеще! БЪДЕТЕ КАТО МЕН!!! 2 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276726 Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Сподели Публикувано Януари 21 преди 1 час , DevilWish каза: ГЮРултия сервира "$$ЪмароДарителка" - албумът обединява Минало, Настояще и Бъдеще. ШЪМАРОДАРИТЕЛКА 01.ШъмароДарителка 02.Раздавам шЪмари 03.Чай, мед и плодове 04.С билки или с мед - дует със ШъМарчето 05.Добре сварил (чаят ми любими) 06.Маруля 07.Репортерка ли си? 08.Счетоводителката и аз - дует с Емилия 09.Паница 10.Френското грозде 11.Сега подмокрен ли си? 12.Аз бих очукала Вас за този въпрос! 13.Я се разкарай от тука с тая папая - дует с Кали 14.Муцки, цуцки и гащички 15.Най-добрата оргия (публика) 16.Ще вдигна Гюрултия ГЮЛУЛТИЯ! Да, след 32 години на сцена реших да излезна с новото си име на сцената! За най-добрите! За най-добрата, моя публика, която ме обича безрезервно! Те ходят чак до Гърция, Португалия и където е позволено да се омъжват или оженват... следват моя пример, най-вярната публика ходи след балните ми рокли и имитира моята походка, моят режим на хранене. Те живеят с моето веру (уви не) ВЕРУ Ю!!!!! На Вас, моя любима безрезервно вярна и безусловно обичаща публика! Благодарна съм, че Ви има! В живота аз съм една от най-големите късметлийки и щастливки да имам такава ПУБЛИКА! Такива ходещи жрици....... от мъже - стават жени и знаете ли, колко Ви се радвам? Истински Гюрултии сте! Обичам Ви! Скъпа моя, публико! Вярна. Хайде, сега да видя ръчичките и как танцувате на моят нов албум! Подарявам ви го! Очаквайте "ШЪМАРОДАРИТЕЛКА" на 02.02.2026!!! Това е албумът който обединява минало, настояще и бъдеще! БЪДЕТЕ КАТО МЕН!!! 5, 13 🤣🤣🤣🤣 2 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276736 Сподели в други сайтове More sharing options...
Malina Публикувано Четвъртък в 17:57 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 17:57 ЕКСКЛУЗИВНО: ПРИМАТА ПРОГОВОРИ! РЕНИ СЕ ОПРАВДА: „ЯДОХ РАЗВАЛЕНИ ЕКЛЕРИ ПРЕДИ УЧАСТИЕ“ СОФИЯ – След като „ароматният“ скандал в столичен клуб взриви социалните мрежи и наложи спешна дезинфекция на първите три реда в заведението, легендарната Рени най-накрая наруши мълчанието. В емоционално изявление, певицата хвърли вината за акустичните си премеждия върху любимия си десерт, който този път ѝ изиграл лоша шега. „Беше сладък капан!“ Видимо притеснена, но с типичната си искреност, Рени обясни, че броени часове преди да се качи на сцената, се е поддала на изкушението в малка сладкарница близо до НДК. Изпълнителката на „Като птица“ сподели, че е консумирала „няколко, може би пет или шест“ еклера с тежък яйчен крем, които на пръв поглед изглеждали безупречно. „Вижте, аз съм човек на народа и обичам сладкото. Но тези еклери явно са престояли на витрината повече, отколкото моята кариера в Сърбия,“ оправда се певицата. „Още на втората песен усетих, че в стомаха ми се заражда нещо, което не е музика. Кремът започна да се ‘бунтува’ и напрежението стана нечовешко.“ Когато десертът ти отнеме микрофона Рени категорично отрече слуховете, че е била „неподготвена“ за участието. Напротив, тя твърди, че напъните ѝ на сцената са били чист опит за оцеляване. Според нея, развалените еклери са предизвикали „химична реакция с децибелите“, което е довело до неволното „потушаване на напрежението“ под формата на мощни звукови вълни. „Хората си мислят, че е лесно да пееш на живо, докато яйчен крем от миналия вторник се опитва да излезе със скоростта на светлината,“ сподели тя пред близки приятели. „Миризмата, за която всички говорят, е просто ароматът на разочарованието от българското сладкарство. Не беше нарочно, просто еклерите бяха с изтекъл срок на годност!“ Защита от феновете: „Рени е жертва, не виновник!“ Въпреки ироничните подмятания в интернет, верните почитатели на звездата започнаха кампания в нейна защита под наслов #JusticeForEclair. Те твърдят, че всяка голяма звезда може да стане жертва на лош кетъринг и че Рени е проявила геройство, довършвайки (почти) участието си, въпреки стомашния взрив. Междувременно, ПР екипът на певицата обмисля да съди сладкарницата за „нанесени репутационни щети и неочаквани звукови ефекти“. Самата Рени обеща, че за следващото си участие ще премине на диета от сухари и чай, за да бъде „свободна като птица“, но без излишни „полети“ на метана. СКАНДАЛЪТ ЕКЛЕГЕЙТ: СЛАДКАРНИЦАТА ОТВРЪЩА НА УДАРА! ОТВОРЕНО ПИСМО: „ЕКЛЕРИТЕ НИ СА ПРЕСНИ, ПРОБЛЕМЪТ Е В МОЩНАТА ДИАФРАГМА НА РЕНИ!“ ДО: МЕДИИТЕ И ОБЩЕСТВЕНОСТТА ОТ: РЪКОВОДСТВОТО НА СЛАДКАРСКА КЪЩА „КРЕМ ПУФ“ Във връзка с широко тиражираните твърдения на поп-фолк примата Рени, че нашите изделия са причина за нейните... „акустични приключения“ в столичен клуб, сме длъжни да защитим честта на българския еклер и да внесем яснота по случая. Фактите говорят, еклерите мълчат! Категорично заявяваме, че еклерите, закупени от г-жа Рени в деня на участието ѝ, бяха произведени в 08:00 ч. сутринта по строго пазена фамилна рецепта. Твърдението, че са били „развалени“, е не само невярно, но и обидно за нашите майстори-сладкари. Проблемът не се крие в качеството на млечния крем, а в неговото количество и начина на неговото „обработване“ от страна на изпълнителката. Нашите камери за видеонаблюдение запечатаха как певицата погълна въпросните шест еклера за рекордните 4 минути и 12 секунди, без да използва вода или дори да направи пауза за поемане на въздух. Диафрагма срещу Десерт Според нашите експерти по хранителна физика, инцидентът на сцената е в резултат на чиста механика. Когато една „мощна диафрагма“ (по думите на самата певица) се съчетае с впит сценичен костюм и три литра газирана напитка, еклерите се оказват под налягане, на което би завидял и парен котел. „Нашите еклери са пухкави и нежни. Те са създадени за лека консумация, а не да бъдат използвани като гориво за реактивен двигател по време на изпълнение на ‘Като птица съм свободна’,“ сподели главният технолог на цеха. Относно „аромата на разочарованието“ Ние от „Крем Пуф“ държим да подчертаем, че нашият крем мирише на ванилия и бурбон. Специфичният аромат, който е принудил публиката да се евакуира, е продукт на вътрешните метаболитни процеси на звездата, а не на нашите съставки. Да се обвинява сладкарницата за звуковите вълни на г-жа Рени е все едно да обвиняваш бензиностанцията за това, че ауспухът на колата ти пуши. В заключение: Призоваваме г-жа Рени да потърси причините за „потушеното напрежение“ в собствената си консуматорска култура. Предлагаме ѝ при следващото посещение да се ограничи до два еклера и да ги консумира с финес, а не като за последно. В противен случай ще бъдем принудени да въведем забрана за продажба на наши изделия на лица с „експлозивен“ сценичен потенциал. С уважение, Екипът на „Крем Пуф“ – Ние даваме крема, вие давате звука! 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276859 Сподели в други сайтове More sharing options...
Malina Публикувано Четвъртък в 18:03 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 18:03 РАЗДОР В ПОПФОЛКА: ИВАНА И СТОЯНА СЕ СКАРАЛИ ЗА СУТИЕН ПЛОВДИВ – Когато Певицата на народа и нейната вярна дясна ръка (и ляво бузуки) се сблъскат, искрите хвърчат по-силно от скъсана струна! Нов, невиждан досега скандал разтресе основите на дългогодишното приятелство между мегазвездата Ивана и нейната неотлъчна спътница на сцената – Стояна. Оказва се, че ябълката на раздора не е нов хит, не е място в класациите и дори не е кой ще плати сметката за айрян след участие, а... един обикновен сутиен. „Няма смисъл от скеле, когато няма строеж!“ Драмата се разиграла в съблекалнята на елитен столичен клуб, минути преди грандиозното шоу на дуото. Според очевидци, Стояна упорито се опитвала да натъпче тялото си в изящна дантелена конструкция с повдигащ ефект, която трябвало да придаде на горната ѝ част „малко повече присъствие“. Ивана, която в този момент оправяла емблематичната си прическа, изгледала бузукарката с критичен поглед и отсекла в типичния си директен стил: „Стояно, махай го тоя кофраж, бе! За какво ти е сутиен, като нямаш нищо за криене? Ти искаш да опаковаш въздух под налягане!“ Свобода за бузукито! Стояна, леко обидена от откровеността на приятелката си, започнала да обяснява, че като дама трябва да има малко „архитектурен план“ под блузата. Ивана обаче била непреклонна и преминала в настъпление с аргументи, които граничат с естетическия авангардизъм. „Ти си ми най-хубава в натурален вид! Харесва ми да те гледам без сутиен – хем ти е леко на душата, хем на публиката ѝ е по-интересно как вибрираш с бузукито,“ философски добавила Айтоската принцеса. Според Ивана, допълнителният пласт плат само пречел на артистичната натура на Стояна и „задушавал“ творческия ѝ потенциал. Развръзката: Между обидата и икономията Спорът ескалирал до степен, в която Стояна заплашила, че ще свири в гръб на публиката, ако не ѝ бъде позволено да ползва „балконет“ модела си. Ивана обаче използвала тежката си дума на продуцент и шеф на парада: „Стояно, виж ме мен – аз нося за три жени, ти искаш да носиш за половин! Остави гърдите си на свобода, нека дишат, нека се веят на вятъра на промяната!“ В крайна сметка, Стояна излязла на сцена без въпросния аксесоар, изглеждайки леко по-аеродинамична от обикновено. Феновете от първия ред коментират, че бузукито ѝ звучало някак по-„свободно“, а Ивана през цялото време подмигвала на своята приятелка, доволна, че е спестила от пране и е защитила тезата, че „където няма материал, няма нужда и от инженеринг“. След участието двете били забелязани да хапват заедно, като Стояна все още подхвърляла хапливи забележки за „липсата на подкрепа“, докато Ивана просто отпивала от чашата си и повтаряла: „Ех, Стояно, на теб сутиенът ти е като на багер – мигачите... абсолютно излишен!“ 1 Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2276861 Сподели в други сайтове More sharing options...
Malina Публикувано Неделя в 10:38 Report Сподели Публикувано Неделя в 10:38 ГАСТРОНОМИЧЕСКИ ТРИУМФ ИЛИ АРОМАТЕН ПРОВАЛ: Певицата Рени превърна столична кръчма в Ботаническата градина! СОФИЯ: Докато някои звезди се борят за челните места в музикалните класации, легендарната гласовитка на поп-фолка Рени реши да превземе една по-различна територия – тази на висшата кулинария и неконтролируемата физиология. Случката, разиграла се в популярно столично заведение, остави присъстващите с отворени уста и силно прищипани носове, доказвайки, че любовта към сладкото може да има взривоопасни последици. Еклерената обсада: Когато апетитът не познава граници Всичко започнало съвсем невинно. Рени, известна с широката си усмивка и още по-широкия си вокален диапазон, се настанила в уютно сепаре и поръчала порция еклери. След това втора. А според очевидци – и трета, гарнирана с обилно количество шоколадов сироп. Свидетели твърдят, че певицата се справяла с десертите със скоростта на индустриален миксер, а погледът ѝ бил фокусиран единствено върху пухкавия парено тесто и ваниловия крем. „Тя ги поглъщаше един след друг, сякаш бяха ноти от сложна балада. Виждаше се, че захарта започва да я удря в кръвта, защото очите ѝ искряха повече от пайетите на роклята ѝ,“ споделя сервитьор, който все още брои празните чинии в паметта си. Големият взрив под масата Преяждането обаче има своите физични закони. Точно когато Рени се подготвяла да поиска сметката (или може би още един еклер за из път), в заведението настъпила секунда на тишина, която била брутално прекъсната. Звукът, наподобяващ скъсана струна на контрабас или внезапно изпускане на пара от стар локомотив, разцепил въздуха. Столичната кръчма мигновено се разделила на две зони: „зона на епицентъра“ и „зона на оцелелите“. Клиентите на съседните маси замръзнали с вдигнати вилици, а един възрастен господин дори свалил очилата си, мислейки, че е станало земетресение. „Пролетни лалета“ или ударна доза реализъм? Вместо да се изчерви и да потъне в земята от срам, Рени демонстрира самочувствие, пред което дори световните прими биха се преклонили. Забелязвайки втрещения поглед на млад мъж от съседната маса, който се опитвал да диша през салфетка, певицата се обърнала към него с царствено презрение. „Кво ме зяпаш бе, ела и помириши, да видиш, че мирише на пролетни лалета!“, изригнала изпълнителката на „Като птица съм свободна“, оставяйки момчето в състояние на клиничен шок. Коментарът ѝ, макар и далеч от поетичните стандарти, показа едно – Рени не просто владее сцената, тя владее и въздушното пространство около себе си. Източници твърдят, че след тази реплика тя станала, поправила прическата си и излязла с походка на победител, докато персоналът трескаво започнал да отваря всички налични прозорци, въпреки януарския студ. ШОК ИЛИ МАРКЕТИНГ? Феновете вече се питат дали това не е началото на нова рекламна кампания за ароматизатори с мирис на „Пролетни лалета и еклери“. Едно е сигурно – Рени за пореден път доказа, че е „natural“ във всяко едно отношение. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/25385-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82%D0%BE-ramania-style/page/22/#findComment-2277231 Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.